28. maaliskuuta 2017

Elämäni tällä hetkellä

Hei, mitä sinulle kuuluu?

Olen pahoillani kuvien laadusta, en tiedä mitä niille kävi. :o

Minusta ei ole kuulunut taas toviin, mutta piristän teitä kertomalla sen, että hiljaisuus on ollut hyvä juttu. Olen tehnyt omia juttujani, töitä, ollut vaimoni kanssa, ratsastanut. Ei mitään pahaa. Joskus kun lukee mielenterveys/sairaus/yms blogeja, niin hiljaisuus on usein merkki siitä että kaikki ei ole hyvin. Mulla on kaikki hyvin. Kaikki ei ole vieläkään täydellistä, esimerkiksi lompakko voisi olla paksumpi ja oonhan minä lihonutkin aika monta kiloa. Mutta kaikki on paremmin kuin koskaan.

Ollaan asuttu Ypäjällä noin 1,5 vuotta. Ensin syrjemmässä vajaa vuosi, nyt ihan keskustassa muutamia kuukausia. Meillä on 180 neliön talo, mutta yläkerta on vain vieraskäytössä. Tontilla on pieni hevostalli, autotalli, kaksi ulkosaunaa, kaksi varastoa, poreallas ja uima-allas. Laitumia ja muutama metsätarha. Tontti sijaitsee autotien vieressä ja naapureita on ympärillä, mutta kasvustoa niin paljon että välillä tuntuu olevansa maalla.

Meillä on kaksi koiraa. Jackrussel Väinö (6v) ja lyhytkarvainen collie Elmo (3v). Aikaisemmin meillä oli Sulo niminen jackrussel, mutta hänet lopetettiin vanhuuden vaivojen takia. Meillä on myös karkeakarvainen kettuterrieri Niilo, mutta hän on adoptiossa Tampereella kun laumaelämä ei sovi hänelle. Tällä hetkellä vessassa asuu maatiaiskissa Gägi, joka välillä käy tutustumassa koiriin, mutta pääpiirteittäin hän on vielä pysynyt omassa rauhassaan. Meillä oli alunperin kaksi vihaista jänöä, mutta enää toinen on hengissä.

Omistamme puoliksi Peninan kanssa suomenhevosruuna Maunon (8v) sekä belgian puoliverisruuna Rexin (12v). Mauno on raaka, mutta hänestä yritän kouluttaa ja opettaa mukavaa monitoimipollea jolla voisi kisata kaikkia lajeja. Rex on entinen gp-tason hyppääjä, mutta laskeutunut opetushevoseksi minulle ja "terapiahevoseksi" vuokraajalleen.

Vapaa-ajalla yritän ehtiä kirjoittaa hevosblogiani, lukea, katsoa elokuvia ja juoda ihan liikaa kahvia. Kun saisin kerättyä rahat kokoon, niin aloitan kuntosalilla käymisen uudelleen. Myös pyöräni on rikki, kun sen saan korjattua niin aloitan pyöräilemisen uudestaan. Pääsin myös mukaan Loimaalla pyörivään harrastejääkiekkojoukkueeseen. Joudun vaan ensin etsimään varusteet ja ne eivät kovin halpoja olekkaan..
Oikeastihan kaikki aikani menee tallissa ja ratsastamisessa.Työskentelen osa-aikaisena Hesburgerissa. Olen viihtynyt, vaikka välillä tietenkin ottaa aivoon. Loppuajan kengitän ja vuolen hevosia. Aloitin jokunen aika sitten myös uuden englantilaisen hevosrehumerkin, Keyflown, jälleenmyynnin. Kaikki ylimääräinen töihin liittyvä aika menee siis mainosten tekemiseen, kirjanpitoon, tallin kunnostustöihin. Kesällä on tulossa rakennusurakkaa tarhojen aitojen parissa, joten tylsää ei tule olemaan. Olen yrittänyt panostaa myös hevosblogiini, koska sieltäkin on alkanut jo vähän euroja tulemaan takaisin päin. Ei paljoakaan, mutta alku on sekin.

Prosessista sen verran, että edellisestä leikkauksesta on parannuttu todella hyvin. Olen tyytyväinen jälkeen, vaikka voisihan penis näyttää paljon aidommaltakin. Se toimii ja kukkuu. Peniksen juuren ja kassien väliin on jäänyt fistelli, eli virstaa valuu vähän jostain sieltä suunnalta. Jossain vaiheessa se korjataan, mutta olen sanonut että sillä ei ole mitään kiirettä. On paljon kiireellisempiäkin leikkauksia. Voin hyvin istuutua pöntölle pissalle siksi aikaa. Todennäköisesti samalla täytetään kassit rasvalla, jotta niistä saadaan vielä vähän isommat. Niiden ulkonäkö on todella siisti! Mutta ovat tosiaan vielä suht pienet, kun niiden sisällä on vain aavistus rasvaa.

Kasseissa eikä peniksen kärjessä ole tuntoa tullut vieläkään. Peniksen juuri taas on niin herkkä että tunnen kyllä siitä huolimatta jos kaluja ronkitaan myös sieltä tunnottomasta kohdasta.
Entinen häpykumpu on edelleen aavistuksen paisuksissa olevan näköinen, mutta ei millään tavalla kipeä tms. Todennäköisesti se sellaiseksi jääkin.
Arvet ovat pehmeitä ja siistejä, silloin tällöin olen heittänyt jotain rasvaa päälle. Jos muilla on varaa, apteekista saa ihan oikeaa arpivoidetta, mutta pieni putelo maksaa 20 euron pintaan. Itselläni ei ole tarvetta häivyttää arpia niin näkymättömiksi kuin mahdollista, joten en ole tuhlannut.Tähän loppuun vielä, olen ehdokkaana Ypäjän kuntavaaleissa! Vihreät on puolueena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti