16. huhtikuuta 2016

Kännykän tyhjennys

Nämä postaukset on kai aika suosittuja lifestyle-blogeissa. Katotaan saanko kannatusta vai lynkkaatteko, "miten nää liittyy aiheesee". :D


7 kommenttia:

 1. Tuo eka naamanvaihtokuva :D

  VastaaPoista
 2. Lukeeko tossa yhdessä pipossa että"muna ratsastaa" ? :D
  Kivoja kuvia, näytät onnelliselta :).

  VastaaPoista
 3. Miten pääsen lukemaan blogiasi?

  VastaaPoista
 4. Kommentoinpa ihan että tulee blogiin vähän eloa niin ettei se näytä valheellisesti hylätyltä :D Kiva postaus -luin sen kyllä aiemmin mutta en pysähtynyt kommentoimaan.
  Ei sitä aina voi vääntää jotain hirveän erikoista, joten kyllä se on ihan hyväksyttävää postata muuten vain mukavia asioita. Me kaikki saadaan kyllä osamme draamasta ennenpitkää ja hiljaisuus on joskus vain hyvä asia.
  "Tavalliset" postaukset tuovat myös esille sitä puolta että blogia pitää kaikesta huolimatta suhteellisen tavallinen hemmo. Ennenkaikkeahan se on henkilökohtainen blogi.

  VastaaPoista
 5. Löysin tän blogin ihan sattumalta ja lueskelin sun prosessia läpi. Miele kiintoinen blogi. Ja olen itse kotoisin Kiuruvedeltä. Nykyisin Kuhmossa asun. :D joten Kiuruveteen liittyvät postaukset oli pakko selata.

  VastaaPoista
 6. Hei ihanaiset Alex ja Penina ❤ Hetki sitten katsoin tallennuksesta teidän tarinanne "Kielletty rakkaus". Liikuttavaa miten onnellisilta näytitte ja Alex, miten onnellinen äitisi oli kun sinä olet onnellinen.
  Jokaisella ihmisellä on oikeus olla sellainen kuin itse haluaa, ei pitäisi ketään muuta koskettaa. Hyvä että sinulla Alex on ollut rohkeutta muuttaa se minkä olet tuntenut vääräksi. Matka on ollut kivinen ja monta kompastustakin varmaan on ollut matkan varrella mutta uskon että on kannattanut. Nyt kun katsoin valokuviasi, näin niissä onnellisen miehen.
  Toivon sinulle ja vaimollesi oikein paljon onnea nyt ja tuleville vuosille. Eläkää onnellista elämää toisistanne nauttien.
  > Tuula <

  VastaaPoista
 7. Tahtoisin tietää mielipiteesi transfoobisista ja siitä, mikä määrittelee ihmisen transfoobiseksi. Mikä mielestäsi on transfoobista ja mikä ei?

  VastaaPoista