21. helmikuuta 2015

Perjantai - sunnuntai

Perjantaina ei oikeastaan tapahtunut mitään! Kävelin välillä, luin lehtiä ja katsoin youtubevideoita. Heräsin taas alusastialle keskellä yötä, jollonka en sitten enää pystynyt kunnolla nukkumaan. Nyt kuitenkin onnistuu nukkuminen kyljelläänkin, joten selkä pääsee lepäämään. Kun laittaa muhkean tyynyn jalkojen väliin, niin päällimmäinen jalka ei purista penistä.

Lauantai aamulla pääsin vessaan pesemään leikkausalueen ja pepun bideesuihkulla. Sain itse ottaa sidokset pois. Kaikki kävi hyvin, vähän penis on liikutus- ja kosketusarka.
Sängyssä hoitaja vielä ruiskutti alueen läpi peroxidilla ja laittoi puhtaat sidokset. Vähän koskee kun hopeasidosta pitää painaa kivespussien alueelle.

Loppupäivä meni vähän kipeilessä. Oli kuumeinen olo, tärisin ja huippasi sängyssäkin. Väsytti, oli kylmä (ja silti hikoilin), vatsaa koski. Penikseenkin koski.
Pyysin kipulääkettä ja muutenkin olo parani pikku päikkärien jälkeen. Sain myös jotakin tippoja, jotka sekoitetaan juomaan ja sen pitäisi rauhoittaa mahaa. Jo muutaman päivän vatsa on taas ollut kurjempi, myllertänyt sillon tällöin ja ilmava.
Jalat on olleet myös levottomat, helpottanut kuitenkin se että pystyn jo reilusti vaihtamaan jalkojen asentoa maatessani sängyssä.

Lauantai yö meni jo vähän paremmin. Heräsin kahdelta ja viideltä, mutta pystyin suht nopeasti jatkamaan unta.

Iskä, Penina, Roosa ja Helmi kävivät morjestamassa. Iskä toi suklaata ja hampurilaista ja Penina kielikoruun uuden pallon. Olivat jonkun aikaa, iskällä menee ajaessa Hämeenkoskelle ja Turkuun sen verran aikaa ettei hirveän pitkään viitsineet lähtöä viivästystyttää.

Ilta meni rauhallisesti. Jostain syystä viime päivinä sängystä nouseminen on huipannut, mutta se menee ihan hetkessä ohi. Sen sijaan kävely, pystyssä oleminen ja makuulle meno on entistä helpompaa. Tiedä sitten unohdanko hengittää noustessa. Nyt en enää pyörtyile pöntöltäkään noustaessa. Pitäisi ehkä kävellä enemmän, mutta se on niin pirun tylsää täällä!

3 kommenttia:

  1. tsemppiä sinne, kyllä se kotiinpääsemisen päivä vielä koittaa! :)

    VastaaPoista
  2. Pitääkö noin yksityiskohtaisesti kertoa? Peniksestäsi kirjoittaminen alkaa ällöttämään, onko se pointti joka susta tekee miehen???

    VastaaPoista