25. helmikuuta 2015

Maanantai - keskiviikko

Aamupesuihin odotin omaa hoitajaani, luvattiin että Kolehmainen tulee katsomaan ja pääsisin suihkuun. Välipalan ja päikkäreiden jälkeen luovutin odotteluun. Ehkä huomenna? Maanantai meni siis vain olemalla. Vähän häitäkin saanut suunniteltua eteenpäin! ;)

Aikaisemmista päivistä saanut kevyesti juttua, mutta nyt alkaa mun päivitykset lyhenemään pikkuhiljaa!

Viisi viikkoa sairaalassa!

Nukuin tosi hyvin ma-ti välisen yön!


Kurja laboratorihoitaja herätti minut! Verikokeiden jälkeen on heti aamupala niin ei voi enää torkkuakkaan. :'D Ihmettelin yöllä kun kukaan ei tullut laittamaan kanyyliin antibioottia, mutta aamulla kuulin että saan antibiootit tabletteina tästä eteenpäin.

Pääsin suihkuun tällä kertaa ihan seisten, puolessa välissä rupesi huippaamaan niin istuin hetkeksi pesutuolille. Vasemman reiden kalvo on jo tovin repsottanut yhdestä reunasta, veden avulla sain luvan irrottaa sen pois. Iho näyttää kaikin puolin hyvältä! Pesin hetken päästä nopesti loppuun. Kolehmainen katsoi tilanteen, sanoi että näyttää tosi hyvältä. Kivespussien alue on parantunut nopeammin kuin lekuri odotti.
Kolehmainen laittoi uuden katetrin cystofixiin. Vanhan putken läpi liu'utettiin jonkinlainen joustava tikku alas rakkoon ja vedettiin putki pois. Sattui kovin, mutta onneksi vain sen 2 sekunttia. Tikun pää painoi jonnekkin rakon seinämään (?), mutta se oli nopeasti ohi kun uusi putki laitettiin ja tikku vedettiin pois. Nyt vain sormet ristiin että putki toimii eikä tarvitse ultralla laittaa uudestaan.

Hoitaja käväisi jossain ja laittoi sitten puhtaat sidokset. Siinä meni sen aikaa että kokeiltiinkin heti perään cystoxia ja se pelittää!

Erehdyin iltapalalla ottamaan kahvia, nukahdin vasta yhden jälkeen. Uni maittoi ja herätettiin aamupalalle. Vessareissun jälkeen tuntui pistävää kipua peniksessä kun se vähääkään liikkui.
Aamupesuilla suihkureissu, oli parempi olo kuin eilen vaikka kädet tärisikin kun pääsin takaisin sänkyyn.

Hoitajan kanssa sain itse laittaa peniksen sidokset, hoitaja kuitenkin laittoi itse kivespussien lähistöllä olevaan "onkaloon" hopeasidoksen ja sain katsoa käsipeilin avulla.

Kipuhoitaja kävi keskustelemassa lääkityksestä, tämä säännöllinen kipulääke vaihtuu johonkin toiseen lähes samannimiseen, mutta miedompaan. Tulee vielä huomenna uudestaan keskustelemaan tarkemmin tulevan kotihoidon lääkityksestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti