15. elokuuta 2013

Leikkaukseen valmistautuminen

Ps. häpeän kyllä, postaus jossa vain yksi oikea kuva, loput otettu kehnolla puhelimen kameralla.
 
Olen tässä viime viikkoina ruvennut älymään että ihan kohta on röörit tukossa! Olen koittanut olla ajattelematta koko juttua, näin leikkaus lähenee huomaamattani.  Tosin oma aika on muutenkin kulunut tallilla, kesätöissä ja nyt pari päivää jo koulussakin. Meillä on kaiken näköistä projektia kotona, kirppistavaroiden myymistä, loimien pesua, tallin siivousta talvea varten ja uusi tallikin pitäisi puskuttaa valmiiksi ennen ensi tammikuuta.. Että tekemistä on vähän liikaakin, mutta siitähän mä tykkään!


(Koulusta ei sen suurempaa juttua vielä, olen siellä vasta muutaman tunnin pyörinyt kun kaikki on sekaista ja olen suorittanut Hingunniemessä kursseja niin että olen tällä jaksolla ehkä 1-2 päivää viikossa koululla muutamia tunteja.. Luokkalaiset tuntuu ihan jees porukalta.)

Tässä olen jotakin viikko sitten lukassut nopeasti läpi wtftm -foorumia, valmistautumisesta leikkaukseen ja juttua leikkauksen jälkeen. Mitä kannattaa ottaa huomioon, mitä tapahtuu itse leikkauksessa ja mites sairasloman aikana.
Minulle selviytyi sieltä aika hyvin kaikki, minullehan tämä on vähän helpompaa kun Penina vie ja hakee mut TAYSista kotiin. Alunperin olin menossa koko sairaslomaksi äidille, mutta nyt onkin sitten niin että olen täällä Peninan luona sairasloman, Turussa kyllä tulee varmaan käytyä.
Vaikka sairaslomakaan ei ole välttämättä ihan niin pitkä ja kivulias kuin luulin, osa on kertonut mukavia tarinoita että liikkui suht normaalisti jo 1,5 viikon jälkeen. Sairaslomahan olisi todnäk vain 3 viikkoa, minä kun olin aikaisemmi varautunut 4 viikkoon. En halua kyllä edes ajatella millon pystyn ratsastamaan..
Penina hoivaa minua rakkaudella, niin enköhän ole jonkinnäköisesti tolpillani suht pian. (:


Itse leikkaukseen en ole oikein valmistautunut kuin henkisesti. Jos minulla olisi paljon rahaa, niin olisinhan minä tietenkin käyttänyt rahani kaiken maailman vitamiineihin, mutta nyt ollaan menty vaan perus kotiruoalla. Olen suht hyvässä kunnossa ja minussa usein arvet sun muut paranevat nopeaan, joten hyvillä mielin ollaan menossa! En myöskään ole polttanut pitkään aikaan eikä nyt ole tullut juotuakaan, joten niistä ei väliä. En ole täysin perillä siitä, millä tavalla testosteroni vaikuttaa leikkaukseen, mutta minulla on pistos huomenna ja seuraava vasta sitten leikkauksesta vielä viikko eteenpäin - tuskin siis vaikuttaa mitenkään.
En ole vielä koulussa ilmoittanut mitään leikkauksesta, mutta tosiaan sairasloma on 3 viikkoa ja sen aikana koulua olisi ehkä jotain 15 tuntia, ei siis vaikuta mitenkään.

Lähdetään Peninan kanssa 21. päivä keskiviikkona niin että keretään 11:15 laboratorioon. Otetaan varmaan vain perus verikokeet. Sieltä menen juttelemaan naistentautien poliklinikalle hoitajan ja nukutuslääkärin kanssa, kutsussa luki että täällä saattaa mennä 2-3 tuntiakin. Normaalisti esikäynti pidettäisiin vähän aikaisemmin ennen leikkausta, mutta mulle päätettiin se heti ennen, kun olen pitkämatkalaisia.

( Samana päivänä minulla pitäisi olla lääkärille aika hormonipolille, jossa oli tarkoitus uusia Sustanon resepti - mutta vaadin kyllä sen vaihtamista nyt vihdoin ja viimein Nebidoon. Sieltä vaan ei kyllä ole mitään kutsua tullut, että täytyypä soitella sinne päin. )

Minulle on varattu paikka potilashotelliin, joten jään tuolloin yöksi sairaalaan. Harmittaa olla viimeinen yö yksin, en kyllä varmaan edes saa nukutuksi kun yksin uudessa paikkassa ja jännittää.
En ole vielä juurikaan miettinyt mitä otan mukaan, mutta nyt äkkiseltään tulee mieleen jotkut helpot ja kevyet vaatteet, dödö, hammasharja, lukemista, tietokone ja laturi puhelimeen.

22. päivä torstaina on sitten leikkaus, viimeksi sanottiin että suht aamulla ja toivottavasti näin on. Leikkaus kestää arviolta muutamia tunteja ja sitten vaan ollaan sairaalassa se 1-3 päivää, toivottavasti kaikki käy hyvin ettei sentään tuon enempää. Itse leikkauksesta ja leikkaustavasta kerron sitten myöhemmin!

Näihin kuulemisiin!

Parta alkaa jo rehottaa! Testoilla 2,5 vuotta.

Leikkauksesta 11 kk!

9 kommenttia:

 1. Kääk oot niin HOT!! :D komeampi joka päivä :D
  niin ajattelin kysyä sitä että onko tyttöystäväsi koskaan tuntenut olevansa bi tai vastaaava vai aina hetero? ei tartte vastata jos on liian henk. kohtaista mutta itsekin olen tytöksi syntynyt mies, joka ei viel ole missään hoidoissa käynyt tai aloittanut (toivottavasti pian), ja sinänsä asia kiinnostaa. Vaikka tosin olet kyllä 100% miehen näköinen että sinänsä olisi ehkä ollut järkevämpää kysyä tätä silloin alussa kun näytit hieman tytöltä. Tai sitten kyllä yleisesti kiinnostaa että kun minäkin näytän mieheltä niin ilmeisesti joku heteronainenkin voisi kiinnostua kun miten muuten ketään löydän kun ei lesbotkaan miestä halua itsellensä...toisaalta en ole varma pidänkö enemmän naisista vaikko miehistä itse :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kyllä tyttöystäväni on aina ollut ja on edelleenkin hetero. Kyllä ne fiksut ihmiset osaavat nähdä sisimpään ja jaksavat odottaa sun kanssa tulevaisuutta, vaikka sulla ei heti kaikkea oliskaan. (:

   Poista
 2. Hui, siihenhän on enää alle viikko! Hurjasti tsemppiä matkaan <3

  VastaaPoista
 3. Pidetään peukut korkeella siulle! Toivotaan et kaikki menee hyvin :3

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä leikkaukseen ja itsensä paranteluun sen jälkeen! :)

  VastaaPoista
 5. Meinasin just pyytää "tissikuvia", mutta tässä olikin sopivasti! Tosi hyvin parantunu! Liityn tsemppaajiin!

  VastaaPoista
 6. Pitkän matkaa ollaan tultu täällä lukijankin näkökulmasta :) ja kohta ollaan päätöspisteessä! Olet uskomattoman rohkea, on ollut tosi hieno ja mielenkiintoinen matka seurata, jotta kiitos ja tosiaan kovasti tsemppiä leikkaukseen! :)

  VastaaPoista
 7. Paaljon paljon voimia ja jaksamisia leikkaukseen ja toipumiseen! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia tännekkin kaikille tsemppaajille!

  VastaaPoista