14. heinäkuuta 2013

500 lukija kohta!

Enää 8 lukijaa niin ollan 500 lukijassa. Sitten teille heruu erikoispostausta - mutta mitä, sen näkee vasta sitten.
17 kommenttia:

 1. Postaile useemmin, jooko? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kun on asiaa! Tai kun ehdotatte jotain pätemisen aihetta. :D

   Poista
 2. äärimmäisen mielenkiintoinen blogi. kiitos siitä ja onnea matkaan.

  (pidä toi siilitukka)

  VastaaPoista
 3. Joo postaa usemmiin!! täällä on varmasti joku tuhat lukijaa jotka ei vaa oo rekistetöityny lukijaksi esim. minä :D :D no ei vaan sun valinta milloin postaat, mut voin sanoa et blogisi on IHANA!! ja haluaisin lukea enemmän :)

  VastaaPoista
 4. sä oot vaa äärettömän inspiroiva ihmiin. oon onnellinen siun puolesta että oot saavuttanu sen mitä oot halunukkiin.susta pitäs kaikkien ottaa mallia :)
  uskomaton ponimies! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D On mussakin vaikka mitä vikoja. ;)

   Poista
 5. oon tässä lukenut parina päivänä sun blogin lävite ja veti melkeinpä sanattomaksi koko homma! siis hyvällä tavalla.

  kahtelin yks päivä jotaki ohjelmaa, missä oli joku transsukupuolinen ja sitten vaan rupesin miettii tarkemmin koko asiaa, googlailin blogeja ja sun blogis oli ainut, mikä nappas.

  ennen tätä mulla ei oikeestaan oo ollu pahemmin ajatuksista transihmisistä (voiko näin ees sannoo?), mutta nyt rupes iljettämään ihmisten käyttäytyminen. miksi toista ihmistä pitäs kohella yhtään huonommin, jos hän on syntynyt väärään ruumiseen ja korjaa asian.

  ei kenenkään onnea saisi riistää tai kyseenalaistaa, ellei se vahingoita muita ihan oikeasti.

  onneksi ite oot saanut kuitenkin asias kuntoon! oon ihan älyttömän ilonen sun puolesta. sun läheisten oikeestaan pitäs tajuta, että heillä on keskellään oikea aarre.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ohjelmat on yleensä tosi huonoja, varsinkin suomennokset ulkomaalaisista. Siksi tällaiset blogit ja muut transihmisten kirjoittamat tekstit ovat paljon paljon parempia ja avautuvat oikealla tavalla ihmisiin.
   Mutta onneksi näitä negatiivisia ihmisiä on nykyään todella vähän. (:

   Poista
 6. En tiedä onko tämä liian henkilökohtainen aihe blogiin laitettavaksi, mutta mielenkiintoista olisi lukea minkälaisia muutoksia "alakerrassa" on tapahtunut testojen jne. aikana. Itseä vähän jännittää tuo.. Tuossapa nyt ainakin ehdotus postausta varten =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sille ole tapahtunut niin paljon mitään että siitä tekstiä saisi! Klitoris kasvanut ja herkistynyt, siinä se.

   Poista
 7. Mikä on seuraava vaihe prosessissa? Jonkin aikaa blogia seuranneena päättelin sukupuolenkorjauksen olevan viittä vaille valmis :) Jatkatko kirjoittamista vielä kun prosessi on täysin valmis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna on kohdun ja munasarjojen poisto. (:
   Ja en osaa sanoa, tuntuisi hassulta lopettaa, mutta en tiedä riittääkö minulla kirjoittamista enää sitten..

   Poista
  2. Alex minkälainen tuo prosessi on ollut ? Kun mä olen yrittänyt etsiä vastauksia siihen asiaan kun tunnen itseni .väärässä kehossa.

   Poista
 8. Hei Alex!

  Jostain syystä päädyin sun blogiin etsiessäni apua punaisiin silmiin, ei kannata kysyä millä ihmeen hakusanalla päädyin tänne :)
  Mutta, 3kymppisenä kolmen lapsen äitinä trans-maailma on ollut tosi vieras. En ole ollut mitenkään vastaan tai ollut ennakkoluuloinen, en vaan ole tiennyt asiasta mitään.
  Luin viikonlopun aikana sun koko blogin (ja jotenkin sain pidettyä perheen hengissä sen ajan ;) ) ja oon todella vaikuttunut sun tekstistä. Oot ollut tosi rohkea kun uskalsit lähteä korjaukseen ja erityisesti siitä että kerroit asiasta niin avoimesti. Oot varmasti iso esikuva monelle saman asian kanssa kamppailevalle ja monelle muullekin jolle vastoinkäymiset tuntuu aivan liian isoilta.
  Sun blogi herätti kyllä tosi paljon ajatuksia ja kysymyksiä, mutta ehkä suurimpana on ollut suru trans-henkilöistä jotka vasta paljon vanhemmalla iällä tunnustavat itselleen/muille miten asiat on. Sulla on onneksi oikeastaan koko elämä vielä edessä ja sä voit ilman turhaa kehon häpeää, äänen muuntelua jne olla juuri sellainen kuin sun sisälläkin tuntuu.
  On tosi hienoa että Seta on alkanut trans-ihmisten äänitorveksi, sillä joku yksittäinen yhdistys ei varmasti sais samaa aikaiseksi, mutta silti musta, ja varmaan kaikista muistakin, transjutut ei vaan ole OIKEASTI samaa leiriä ja suurelle, ja tietämättömälle, enemmistölle se sitten valitettavasti leimataan alitajuntaan asiaksi joka liittyy seksiin.
  Iso kiitos mielenkiintoisesta blogista, ainoa huono puoli on se että jotta me lukijat nähdään sun muuttuminen masentuneesta (ulkoisesti) tytöstä komeaksi mieheksi, sä oot joutunut oikeasti kokemaan sen kaiken josta alussa kirjoitit ja joita et välttämättä edes kunnolla avannut meille. Se tuntuu jotenkin niin surulliselta että mua ahdistaa kun ajattelenkin. En tiedä ymmärsitkö mitä yritin hakea, mutta jotenkin vaan tulee olo että kumpa pääsisi kertomaan sille rikkinäiselle Netalle että joskus vielä elämä muuttuu ja joskus sun juttuja ja asennetta ihailee iso määrä ihmisiä.
  Itse kun olen tämmöinen tavallinen suomalainen masentunut niin toivon että kun taas se tositosi paha päivä iskee niin muistan sut ja sen mitä esteitä oot itse raivannut. Lisäks mulla on aivan selvästi myös jollainlailla väärä keho myöskin sillä mun sisällä tunnen oloni kuumaks 3kymppiseks, mutta ulkoisesti näytän ylipainoiselta kotiäidiltä ;) että ehkä mäkin pystyn muuttamaan ulkoista kuvaani jos kerta säkin pystyit :D

  Hyvää jatkoa Alex, aion kertoa susta eteenpäin muillekin "taviksille". Ehkä maailma tässäkin asiassa on vielä joskus parempi ja suvaitsevaisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää sun teksti oli tosi ihana ja tsemppas taas tosi paljon lisää!

   Poista