24. helmikuuta 2013

Prosessi ja plaah

Aa en kestä meidän läksyjä, en osaa en jaksa en viitti. :D Ammattiaineet mä kaipaan teitä. Enää autuaiset 4 päivää ja en oo täysin varma tuunko selviytymään mm matikka kolmosta läpi.
Huomenna meen kysymää jos pääsisin ratsastustunnille mukaan kun ympäristötiedon tunteja ei oo opettajan puuttumisen takia. Jos en pääse, ni meen tekee vaan passihoitoja. Keskipäivän maissa ois sitte matikkaa. Iltapäivällä ois kuntosalireissu.

Alotin muuten pari viikkoa sitten harrastejoukkueessa salibandyn ja on ollu ihan sika kivaa. Mut otettii suht koht hyvin vastaan, vaikutan kyllä varmaan niiden silmissä aika daijulta kun ensinnäkin oon melkein metrin muita lyhyempi, en osaa pelata ja en oo pahemmi ujoudeltani niille puhunut. Mutta no se on toissijainen juttu, mä nautin siitä et saan purkaa paineita ja pelaa täysillä. Kyllä ne vanhat taidot alkaa jo vähä nousta pintaan, viime kerralla onnistuin tehä yhen maalinkin.
Ja kyllä meidän yhteishenki on hyvä ja mä taidan olla osa sitä, kyllä mulle aina huudetaan "hyvä oli!", "hyvä yritys!" tai jotakin vastaavaa, vaikka laukominen epäonnistuisikin.

Mä oon tutustunut kanssa kahteen tyttöön jotka tuntuu kiinnostuneen musta. Aika paha vaan kun toinen ei tiedä transtaustastani ja pelottaa hänen reaktio. Aijon kuitenkin kertoa sen ennen kuin edes nähdään.
Oon saanut myös uuden kaverin täältä samalta paikkakunnalta. (:

törkeä luokkakaverin ja randomien rajaus kuvasta pois
Kalpa-Jyp 4-6
näytän et ois silmät kii mut siis tosiaan luin ihan silmät auki :DD

22 kommenttia:

 1. Tää mitään plaah ollu!

  VastaaPoista
 2. Ou Mai gaad

  Miten joku mies voi olla noin hyvännäköinen ku sinä oot :o

  VastaaPoista
 3. Tällasetkin postaukset on tosi mukavia! :-) Hymyilen.

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, oot kyllä yks komeimpia ketä tiedän! Kyllä varmaan saat kenet tahansa hurmattua noilla lookeilla :D

  VastaaPoista
 5. Tosi nice blogi sulla! Luin myös paljon noita sun vanhempia postauksia, ja kirjotat kivasti :D haen "inspiraatiota" vähän ku alotin tossa joku aika sitte itekko bloggaamisen! Osote on muute preoptransboy.blogspot.com. Transnuoren kamaa sekin ;D

  VastaaPoista
 6. Onks sulle alkanu kasvaa kunnolla partaa? :D tai siis ku oot aina valitellu et se ei kasva kunnol. Nimittäi tossa toisiks ylemmässä kuvassa ainaki näyttää että himo sänki olis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eii oo :D Se jämähtää tohon sänkivaiheeseen.. Ja tääkään sänki ei oo kunnollista, karvaa on tosi paljon mut se on tosi pehmeetä, ihan niinku käsikarvat.

   Poista
 7. Oliko sulla hiusraja noin ylhäällä ennenkuin aloitit testot? Näyttäis vaan paenneen hiusraja reippaasti, tai sit se vaan näyttää siltä kun sul on noin lyhyet hiukset. :D Itse odotan meinaan kauhulla kaljuuntumista, ku iskällä oli ja kaikilla sen veljillä on kaljuuntunu pahasti pää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu, on kyl noussut jonkun verran. Mut kyllä se varmaan siilitukkasena näyttää kyl korkeammalta mitä se on oikeesti. Mutta eihän hiusrajan nousu tarkota kaljuuntumista! :D Äläkä sitä pelkää, kyl siihen tottuu varmasti sit jos niin käy.

   Poista
 8. No juu siis emmää sillä, että mun maailma olis jotenkin ohi vaikka kaljuks päätyisin ajansaatossa..olispahan mielenkiintoinen syy prosessin keskeytykselle! :D

  VastaaPoista
 9. Susta on tullut oikein komea mies:)

  VastaaPoista
 10. Hei, mitä tapahtuu jos käytän testoja vain 1-2 vuotta, jääkö ääni kuitenki pysyvästi matalammaksi, mitä mieltä oot voisinko mennä läpi pelkällä äänen muutoksella? kun mulla on veri ja sydänsairauksia yms. nii aattelin et mun kannattais tehdä prosessi sillain että käyttäisinki vähemän aikaa testoja, aattelin käydä sit kuitenkin ainakin rintakehäleikkauksessa. mutta mua ei hirveesti vaivaa tää mun ruumiin muoto, tai mieluummin olisin vähän terveempi tällä ruumiilla entä miellyttävämpi miehisempi ruumis kun se mun kohdalla saattais tarkottaa lisää vaan tervyesongelmia ku kolesterolit sun muut jo nyt katossa. ja mua ei hirveesti androgyynisyys haittaa ehkä, vaikka mieluummin olisinkin yhtä miehekäs kuin sinä. Mut siis jääkö se ääni lopullisest matalammaksi ja onks muita asioita jotka jää lopullisesti erilaiseksi? oon ainaki kuullu et keho muuttuu takas rasvasemmaks

  VastaaPoista
 11. Heh, kiinnitin nyt noiden aiempien hiusrajakommenttien takia huomiota myös Kristianin hiusrajaan, se ei ole kyllä yhtään vetäytynyt. :D
  Tosi kiva että oot saanut uuden kaverin ja tutustuntu muutenkin muihin ihmisiin, hyvä sinä. :) Piristää mielialaa ainakin minulla kummasti, jos sosiaalinen elämä saa uutta puhtia.

  VastaaPoista
 12. miten vanhempas suhtautu siihe et halusit leikkaukseen ?:) ja komea sinä olet :)

  VastaaPoista
 13. oi että, kylläpä susta on tullutkin hyvännäköinen :)) jos tuolla naamalla ei saa naisia niin ei sitten millään! Oot myös kasvanut henkisesti tosi paljon (jos lukee esim vanhempia kommentteja ja vertaa uusiin) Paljon onnea sulle vain elämääsi ja prosessin loppuunviemiseen :)

  VastaaPoista
 14. DIR EN GREY PARAS !!!11

  VastaaPoista
 15. Herravarjele kun olet komea. Lyhyt tukka sopii kuin nenä päähän!

  -Aliina

  VastaaPoista