5. maaliskuuta 2013

Kysymyspostaus

KYSYMYSPOSTAUS

Minulla on mun hevosblogissa menossa kysymyspostaus johon olisi teiltäkin kiva saada kysymyksiä. En valitettavasti tuohon rupea vastailemaan mitään prosessiin liittyvää, mutta jos minä ihmisenä tai muuten mun elämä kiinnostaa niin kysykää pois. Saa pistää ihan sähköpostiin, tähän kommentoimalla tai tuonne hevosblogiin kommentoimalla.
Voin kyllä ottaa prosessiin liittyvät kysymykset ylös ja vastata niihin myöhemmin tulevaan kysymyspostaukseen joka on ihan tämän blogin aiheinen. (:

18 kommenttia:

 1. Ompas kiva ajatus tämä kysymyspostaus! :)
  Olen vasta löytänyt blogisi joten en ehkä tiedä sinusta kaikkea mitä vanhat lukijasi tietävät (?), joten tässä olisi pari kysymystä:

  Oletko kiinnostunut naisista vai miehistä?
  Mikä on paras luonteenpiirteesi?
  Entä ulkoinen piirre?
  Mitä odotat tulevaisuudelta?

  siinä nyt pari :)

  VastaaPoista
 2. Mitkä on sun lempi alkoholiton ja alkoholijuomat ?
  Mikä on sun lempiherkku?
  Millä tavoin ehostat ulkonäköäsi ja mitä kosmetiikkaa käytät jos käytät?
  Onko sulla hyvät suhteet vanhempiisi ja perheeseesi/sukuusi? Onko jollakin sukulaisella ollut ongelmia sun transsukupuolisuuden kanssa?
  Pidätkö muistakin eläimistä kuin hevosista? Millaisia eläimiä voisit omistaa joskus tulevaisuudessa?
  Millaista liikuntaa tykkäät harrastaa ratsastuksen lisäksi?

  VastaaPoista
 3. Syötkö maksalaatikkos rusinoilla vai ilman?

  VastaaPoista
 4. Kaupunki vai maaseutu?

  VastaaPoista
 5. Kuinka pitkä olet?
  Huolestuttaako ilmastonmuutos?
  Paras muistosi lapsuudesta?

  VastaaPoista
 6. Millainen olit yläasteella ulkonäöllisesti? Menitkö ripille ja jos menit niin oliko sulla mekko vai jotain muuta juhlissa päällä? Koska päätit että vaihdat sukupuolesi?

  VastaaPoista
 7. Paljo nostat penkistä? :D JA MIKS ET PÄIVITÄ TÄTÄ BLOGII USEEMMIN >: [[[

  VastaaPoista
 8. mikä hevosblogin osoite on???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy tästä päivityksestäkin, mutta http://hyvavalmennussaaasennevammanpois.blogspot.fi/

   Poista
 9. Mikä on Saritan blogin osoite?

  VastaaPoista
 10. Mua kiinnostais nää seksi hommat..että mites ne hoituu? Siis jos tapaat jonku tytön niin mites selität, että tuota parrua ei ole tarjolla ja ettet pysty lapsia tekemään? Mistä löydät tytön, jolle nämä asiat ovat fine?

  VastaaPoista
 11. Mitä sanoisit ihmiselle joka miettii omaa sukupuoltaa ja kokee olevansa väärässä kehossa?

  VastaaPoista
 12. onko sulla tällä hetkellä kenekään kaa säätöä?

  VastaaPoista
 13. Onko sulla kesätyöpaikkaa ensi kesäksi? Missä?

  VastaaPoista
 14. Laittaisitko kuvan kun olit vielä tyttö?

  VastaaPoista
 15. Joo-o ihmettelen miten joku kehtaa kysyä jotain niinkin henkilökohtaista kun toisen seksielämästä. Ei transtaustaisuus tarkoita että tollaset asiat ois sen julkisempia kuin normaalistikaan. Oman uteliaisuuden ohella vois miettii mitä on kohteliasta kysyä. Tyttönä voin kertoa että itselle ainakin housujensisällön edelle menee se mitä pojalla on korvien välissä.

  VastaaPoista
 16. Luin bloisi läpi eilen ja tänään. Ei voi muuta kuin ihailla sisukkuuttasi kun olet niin peräänantamattomasti mennyt elämässä eteenpäin todella vaikeista asioista huolimatta. - Ja sulla on vieläpä ollut rohkeutta jakaa kokemuksesi muiden kanssa ja kärsivällisesti vastata uudestaan ja uudestaan samoihin kysymyksiin mitä ihmiset ovat esittäneet. Uskoisin että se juuri on omiaan poistamaan ennakkoluuloja.

  Olen parhaillaan itse hyvin hämmentynyt sukupuoli-identiteettini suhteen, toisin kuin sinä joka olet lähes koko ikäsi tiennyt olevasi mies. Kuitenkin blogisi oli antoisa lukukokemus ja vahvisti uskoani siihen että meillä jokaisella on oikeus olla juuri sellaisia kuin olemme. Kiitos! :)

  Oon fysiologialta & anatomialta naaraspuolinen mutta en oikein tiedä olenko ikinä tuntenut itseni naiseksi. Oon jo kohta kolmikymppinen vanha kääkkä eli on korkea aika ottaa selvää kuka ja mikä oikeasti olen.

  Kuulosti varmaan ihan tyhjänpäiväiseltä lässytykseltä mut en oikeen paremminkaan osaa asiaa ilmaista että aika paljon kunnioitusta herättää mitä olet käyny läpi ja koko ajan kuitenkin oot pyrkimässä elämässäsi eteenpäin!

  Tiedän liiankin hyvin ettei masennuksen ja mielialan vaihtelujen kanssa kamppailu ole todellakaan mitään herkkua, ja toivon sulle kaikin tavoin hyvää elämää ja voimia päästä pahojenkin paikkojen yli - kuten olet jo tehnytkin!

  VastaaPoista