21. toukokuuta 2012

prosessi ja kesää kohti

Sorry guys, mutta jätin tältä vuodelta Big Brotherin väliin. Oikeastaan suurimmaksi osaksi vain ulkoisten asioiden takia, mulla on tämä vuosi aikalailla vaikka mitä ja jos pääsen kouluun niin se menee kaiken edelle kuitenkin. Pistin sitten sinne postia että en haluakkaan. Lisäksi ehkä parempi näin, en kuitenkaan ole täysin varma että kestäisikö pää, varsinkaan kun rintakehäleikkauskin ilmeisesti menisi ensi vuoden alkuun.
Tosin harmittaa että missasinko nyt tilaisuuden koska tällaista ei jokaiselle tapahdu, mutta siltikin. Se on vain huomiohuora tv-sarja ja anteeksi tuhma sana.

Mä olen lähiaikoina ollut vähän maassa, jotain vammaista kevätmasista ollut.. Ei juurikaan mikään ole huonosti, mutta silti, enkä osaa nyt edes mainita mikä voisi olla huonosti. Tosin tietenkin harmittaa se että Porvoon kesätöiden takia, olen Minjasta erossa 2 kuukautta, mutta nyt ei olisi edes mahdollisuutta jäädä lähemmäksi Minjaa. Ja eiköhän 2 kuukautta ole koko elämässä aika lyhyt aika, lisäksi kun kuitenkin ainakin kesäkuun puolivälissä pääsen käymään Savossa päin. Sehän voi vielä vahvistaakkin suhdetta, ei sitä ikinä tiedä. Ja päivittäin pääsee juttelemaan netissä ja puhelimen välityksellä, niin ehkä tämä iso mies kestää.

Mutta nyt alkaa jo vähä olemaan energisempi ja parempi fiilis taas, töissä on tosi kivaa kun ei ole enää sadetta eikä märkää eikä kuraa.. On kiva pitää shortseja ja t-paitaa, eikä tarvitse kerrospukeutua jonkun vartin kauppareissun takia.

Iso mies joka istuu gay -paita päällä.. Ostin emp:ltä vihdoin ja viimein paidan, jonka ostamista olen jo hetken miettinyt. Minulle olisi mennyt kokoa pienempikin, mutta ehkä tää on mukavaa vaihtelua kun nuo mun muut t-paidat rupee olemaan jo aika ihoa myötäileviä. En saanut millään järkevää kokonaista kuvaa paidasta, mutta siinä on siis teksti; "this is my gay shirt"

EMP 13,99 e

Lisäksi sieltä tuli Minjan vuosilahja, näin 3,5 kuukautta myöhässä haha. :D Mutta on kyllä niin siisti ja romanttinen lahja ettei haittaa! Eli siis toi on essu ja samaa sarjaahan mulla on valkoinen verinen paita jossa on teksti "Don't worry it's not my blood" - t-paita, joka on muuten myös Minjalta.


--

Ja ainiin, mulle tuli samana päivänä kutsu hormonipolille ja Kuopion kirurgiaan! Vihdoin ja viimein, eihän ne ollut kuin 2,5 kuukautta myöhässä. Pitää soittaa vielä transpolin Heinoselle että voisiko transpolin vuositarkastus olla samana päivänä kuin hormonipoli, niin menisi kätevästi molemmat kun samassa kaupungissa ne kuitenkin on. Vatuttaa vähän matkustaa, käyttää aikaa ja rahaa näihin, mutta pakko se kyllä on koska sustanonin reseptini huutaa kohta tyhjyyttään.Tuo Kuopio kylläkin on vasta esikäynti, jossa jutellaan leikkaustekniikoista ja muista. Ja ärsyttää kun se on kesäkuun ekalla viikolla, jolloin olisi mun tutustuminen kesätöihin, mutta se olisi tärkeä prosessin etenemiselle. Siitä n. 6 kuukautta eteenpäin vasta sitten voidaan ruveta odottelemaan että itse leikkaus tulisi.
Mutta niin, tän Kuopion kutsun lisänä tuli sitten henkilötietojen luovuttamista koskeva kaavake ja toisenlainen kaavake omasta terveydestä.

Tämän takana oli sitten vielä iiso lista sairauksia ja piti vain rastittaa että onko itsellä se vai ei, lisäksi piti mainita oma lääkitys.


Ja tässä Kuopion kirurgia jutussa rassaa se, että kesän ajan minun kotiosoite on Porvoossa ja näin ollen pelkään että ne siellä kirurgiassa siirtävät minut jonnekkin Helsinkiin tämän takia ja sitten minun leikkaus taas pitenee. Kuitenkin minulla on ehkä mahdollisuus kesän jälkeen siirtää osoitteeni takaisin Kuopioon, niin olisi niin turhauttavaa parin kuun takia siirrellä minua paikasta toiseen, varsinkin kun kesän aikana toooodella pienellä mahdollisuudella minun leikkausjutussa tapahtuisi mitään. Tosi iso onneksi olkoon jos joku tajusi ongelmani, koska olen sen niin monelle jo selittänyt että en jaksa tänne taas kerran purkaa järkevästi tätä. Mutta joo, täytyy tästä tosiaan jutella tuolla Kuopiossa tollon 5.6.

Puuh, olikohan tarpeeksi kattava päivitys teille nyt ainaki sen ajaksi että tuolla 5.6. käyn Kuopiossa toivon mukaan jollei mitään tapahdu. Seuraavat 2 viikonloppua keskityn muuttoon, ensin Lapinlahdelta Turkuun muutaman päivän vapaalle ja kesäkuun eka viikonloppu suuntaan Porvooseen jota jo odottelen melkoisesti kun pääsee olemaan hevosten kanssa päivittäin. Tosin töissähän olen nytkin tallilla, mutta siellä mun hommiin nyt ei juurikaan kuulu hevosten kanssa olo paitsi niiden ulos ja sisälle vieminen ja aina välillä näiden harjaus ja varusteiden laitto.

21 kommenttia:

 1. Eikö sun ois mahollista pitää osottees Kuopiossa tms Savossa, vaikka siirtää se Minjan luokse, ja kääntää postit Porvooseen määräaikasella osoitteenmuutoksella? (niinkuin monet esmeks mökilleen kääntävät)

  -Rex-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa mä mietin tota itsekkin ja mun on mahdollista näin tehdäkkin, en vain tiedä miten se menee sitten näissä lääkärijutuissa, mutta ilmeisesti se näin onnistuisi ihan.

   Poista
 2. Kun teet osoitteenmuutosta sinne Porvooseen, niin älä muuta sun kirjoja Savosta mihinkään. Tee vaan määräaikainen, tilapäinen osoitteenmuutos kesäksi Porvooseen. Sillon sun kirjat säilyy Savossa ja olet tavallaan "Savon kansalainen" ja vaan kylässä poissa sieltä. :)

  Esimerkiks Helsinkiin muuttaessa sellainen pelkkä osoitteenmuutos ei kelpaa, koska silloin ei pysty saamaan bussikortista opiskelija-alennusta, koska vaan helsinkiläiset (tai vantaalaiset, tai espoolaiset) pystyy saamaan sen alennuksen. Pitää muuttaa kotipaikkakin Helsingiksi, tai ne "kirjat".

  Tää on vähän vaikea selittää, kun oon niin pitkä aika sitten viimeksi tehnyt ite osoitteenmuutoksen, mutta toivottavasti edes vähän rauhoittaa mieltä, ellei täysin asiaa selvennä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, teenkin näin miten Rexikin edellisessä kommentissa sanoi! (: Että ilmeisesti selviän tällä hyvin.

   Poista
 3. Heeeei sun täytyy mennä Big Brotheriin joskus tulevaisuudessa. Olis oikeesti mahtavaa, että joku transihminen sais valtakunnallista näkyvyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah. :D No mutta voi olla että joku mielenkiintoisempikin trans kerkeää vielä Suomenkin BBhenkin ennen mua.

   Poista
 4. Miksi siirrät kirjasi toiselle paikkakunnalle, kun voit vaan tehdä tilapäisen osotteenmuutoksen. Eli osote ja kotipaikkakunta voi olla eri kunnat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on jo pari kommentoinut ja näin mä teenkin. (: En tiennyt että onnistuisiko se, mutta ilmeisesti onnistuu.

   Poista
 5. Ihanaa nähä, että sun prosessi edistyy :) Ja vieläpä samassa sairaalassa, missä itse asioin suhteellisen usein/tarvittaessa! Ja toki Savo ;)♥

  VastaaPoista
 6. Onks toi se homo T-paita? :D vähä kiva

  VastaaPoista
 7. Alex, tuhannet kiitokset blogis olemassaolosta - tieto auttaa ymmärtämään ja hyväksymään.
  Ja - sun juttujen lukeminen on antanu mulle rohkeutta tulla ulos kaapista, kun pääsen kesäksi Suomeen voin lopettaa kiertelyn ja selittää uteliaille sukulaisille että sitä poikaystävää ei ole eikä tule.
  Yks asia vielä, häiritseekö sua koskaan että sut ikään kuin niputetaan samaan homojen ja lesbojen kanssa, kun kuitenkin olet hetero? Mulle ei nimittäin oo 100% loogista, miks LGBT, tuntus että kolme ensimmäistä on enemmän linkittyny. Ja oon kuullut että jotkut transihmiset esimerkiks täällä yliopistolla kokee olonsa vähän ulkopuoliks LGBT-yhteisöissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, en mieti noin syvällisiä niin ei tartte vaivata päätään tuollaisia. :D No siis kylhän se vähän nyppii että transjutuilla ajatellaan olevan jotain seksuaalisuuden kanssa, mutta oon aika hyvin jo tottunut siihen, enkä törmää tohon kovinkaan usein.
   LGBT on kyl outo lyhenne enkä minäjää koe olevani osa sitä yhteisöä. Mä olen hetero niin mitä mä teen seksuaalivähemmistöjen kanssa?

   Poista
 8. oi Alex, sulla on kyllä niin miehekäs käsiala ettei mitään rajaa :D ja bb-debyyttiäs odotellessa, joskus sun pitää mennä sinne vähän sekottamaan pakkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Yritin kirjottaa mahdollisimman selkokielellä, näkisitpä millä tyylillä kirjotan muistilaput yms..

   Poista
 9. haluaisin tietäää uteliaisuuttaan että onko sulla siis muna vai ei ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä ei tietääkseni kuulu sinulle, sori vain.

   Poista
 10. voi hyvänen aika anonyymi, että osaa olla idiootteja. Alex, vitsin hieno t-paita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on yleisin kysymys, oon tottunut jo. :D Mut kiitti! Harmittaa vähän et se on vähä iso mulle, mut onhan se varmasti ratsastuksessa ja kesätöissä ja muuten kivempi ettei oo iha pinkee.

   Poista
 11. Moi, oon ite kans transpoika (14 v) ja tää sun blogi on tosi innoittava ja antaa toivoa tulevaisuudelle. Koen paljo paineita mun kasvoista, koska ne on aika naiselliset (esim. huulet on aina pinkit ja paksut luonnostaan, kulmakarvat ei oo ihan sellaset "neliömäiset" niinku useimmilla miehillä vaan vähän kapenee reunoista niinku naisilla, vaikka en oo ikinä tehny mitää niille ym.) Ootko sä huomannu että esimerkiks kulmakarvat olis tuuhentuneet tms? Tiiän yhen transmiehen joka näytti ennen testoja naiselta (siis kasvoista) mutta nyt sitä ei vois epäilläkään, sillä on niin miehekkäät kasvot. Mutta kaikkihan ei oo niin onnekkaita... D:
  Mutta kiitos jos vastaat tähän ja onnea elämään ja sellasta!

  VastaaPoista