7. toukokuuta 2012

prosessi ja päivitys

Laalaa, aattelin päivitellä tylsyyttäni. Prosessi junnaa paikoillaan, mutta mieli on korkeana koko ajan lämpenevien päivien takia. Kesä lähenee päivä päivältä ja odotan innolla sitä vaikka harmikseni ei voidakkaan olla pahemmin yhdessä Minjan kanssa.

Tänään oli myös valintakoe Hingunniemeen ja se meni mun osalta omasta mielestäni melko hyvin jopa.
Lauantaina oli viiminen kengitysviikonloppu ja tästä on hyvä jatkaa, seuraavaksi voisi lähteä jonkun toisen sepän matkaan siksi aikaa kun itse kerään rahaa välineisiin ja autoon. Alla vielä kengitys jonka tein näyttönä, meni ihan kohtalaisen hyvin vaikka kotkauksista olenkin siistimmät saanut aikaisemmin. Mutta sehän on vain ulkonäkökysymys loppujen lopuksi.

Heppablogiini tulee enemmän juttua tästä jos jotakuta hevosihmistä kiinnostaa.
Ostin myös bleiserin, kun H&M ei onnistunu lähettämään minulle tilaamaani nahkatakkia. Olen jo pitkään mennyt nahkatakissa, mutta ajattelin kokeilla siistempää tyyliä tällä kertaa. Tosi tyytyväinen oon tähän asti ollut takkiin. Ja tässä vielä muutama random kuva näin kevään kunniaksi!15 kommenttia:

 1. mikä se sun heppablogin osote on ? (:

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia :) Ja tosi passelisti sopii noi bleiseri! Ja onkos sulla heppablogikin? Olis kiva jos voisit linkittää sitä meille lukijoille vaikka seuraavassa postauksessa. :--D Ellet oo jo linkittäny jossain vaiheessa joka multa on jääny huomaamatta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, onhan tuollainen aika uusikin, ei ihan sellainen päiväkirjamainen, enemmän fakta, mielipide ja kokemus -blogi.
   Mutta tossa ylhäällä osote ja voisin sen editoida sen tähän päivitykseen kun tätä ei varmaan kovin moni ole vielä ehtinyt lukea.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mää olen aikas hiljanen lukija mutta olen sun blogia lukenu jo alusta asti.
  The Versatile Blogger Award löytyis sulle mun blogista :)

  Hyvän värinen tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kun pääsen kokoomaan aivot tässä kuumuudessa niin teen ton!

   Poista
 5. Ihana toi bleiseri! Ja kivat hiukset sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitooos. Ihmettelen ite miten niin moni kehuu mun tuggaa, ku oon kuvitellut ettei punanen niin kovin mieleen ole. :D Varsinkaan jätkällä. Btw, radiossakin puhuttiin hiusten värjäyksestä ja joku random soittajakin sanoi että ei punaista miehelle. :D

   Poista
 6. HOOO hingunniemi ! mä nään meidän laiturilta sinne, iha tällee btw :D kiuruvesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :D Siel oli ainakin viel hetki sit sellaset tulvat et oisit voinu uida Hingunniemeen sieltä teiltä..

   Poista
 7. Oot tosi söpö! :)

  VastaaPoista
 8. Sinä olet komea mies! :)

  VastaaPoista