27. huhtikuuta 2012

prosessi ja sämpylä



Tein sämpylöitä enkä tiedä miksi kuvasin sen..

Volyymia kannattaa ehkä vähän plussata.

9 kommenttia:

  1. Hiiva liotetaan aina kädenlämpöiseen veteen! :) Ja ei, ei suoraan hanasta lämmintä vettä joka on bakteereja täynnä, vaan keittämällä kädenlämpöiseksi.

    VastaaPoista
  2. "Mulla on kuppi" hajosin ihan totaallisesti :D:E:D: Oot ihana. <3

    VastaaPoista
  3. aww just söpöö ja sympaattista ja vähä ois kivaa syödä sun kaa sämpylöitä!

    VastaaPoista
  4. Jep, ihan hyvin alaa opiskelleelta...! No joo, eteenpäin vaan! Tsemiä sulle!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, enhän mä edes leipuria opiskellut kuin kuukauden. :D

      Poista
  5. Tosi kiva, että teet näitä videoita, mut toivoisin vähän useammin. Ihana kuulla sun murinaääntä ;)

    VastaaPoista