24. huhtikuuta 2012

prosessi ja päivitys

Mulla ei juurikaan ole mitään kerrottavaa. Paitsi se että soitin Kuopioon ja syöpäpotilaita sen verran ettei tietoakaan mun ajasta, tulee kuulemma ajallaan. Paha vain että sain kesätyöpaikan Porvoosta ja sinne siirryn kesäkuussa, joten rintakehäleikkaus siirtyy monella kuukaudella paikkakunnan vaihdon takia ja en mä töitäkään voisi jättää kesken. Jos ja kun pääsen Hingunniemeen kouluun (ainut paikka jonne haluaisin ja ainut paikka josta tuli kutsu soveltuvuuskokeeseen), niin joudun sitten olemaan sieltä kuukauden pois kun viimein olisi leikkauksen aika, äh. Täytyy toivoa että olo on sitten niin hyvä että pääsisi edes teoriatunneille.
Ei tämä pitkitys loppujen lopuksi edes haittaa, kesä olisi vain ollut kiva mennä ilman hiostavaa binderiä. Täytyy toivoa että tämä on viimeinen kesä binderin kanssa!

Hormonipolilta ja transpoliltakaan kuulunut mitään, tosin edelleenkään siellä ei kuitenkaan olisi mitään järkyttävän tärkeää asiaa, vaikka olisi se miehen sosiaaliturvatunnuskin kiva saada, mutta se nyt ei kovinkaan suuresti elämääni vaikuta. Tosin sitten voisi hakea uuden passin viimein, mutta olen vanhankin kanssa pärjännyt kun mulla on kuitenkin se väestörekisteritiedon todistus siitä että Netta ja Alex on sama ihminen.

Parta tekee tulojaan, olen rekisteröinyt jo 5 pitkää karvaa leuassa ja viiksetkin sen kun tuuhenee.

Niin joo ja tosta Porvoosta. Tosiaan, pääsin kesätöihin erään isäntäperheen luo, auttelemaan, hoitelemaan pihaa, metsää ja eläimiä. Eläimiä onkin vaatimattomasti vain kili, 4 kissaa, 2 koiraa, 3 shettistä, 2 suokkia ja 2 kania, lisäksi saan ottaa oman kanini mukaan tuonne. Menin käymään perheen luona omana itsenäni ja minut otettiin hyvin vastaan. Luultavastikkin koko perhe kohta tietää transtaustastani kun perheen yksi tytär lisäsi minut fbssä kaveriksi, enkä minä kehdannut oman ongelmani takia todella mukavaa ihmistä ruveta hylkäämäänkään. Toivottavasti ei tämän takia mene nyt työpaikka alta, tosin en tiedä haluanko edes paikkaan jossa en voi olla oma itseni, koska olen täysin normaali ihminen taustoistani huolimatta.


Ps. blogiani on koko sen olemassa olon aikana katsottu yhteensä 103 000 kertaa ja vähän ylikin!

Iloinen kengityskurssilainen

Ps. hyvää kevättä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaa, että miten päädyit nimeen Alex? Se on ihan kiva nimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin siitä nimestä ja se pääty mun lemppareiden joukkoon sitten. Lemppareista valitsin juuri Alexin koska se on yksinkertainen mutta silti hieman persoonallinen. Sekä se on kansainvälinen nimi koska haluaisin vielä joskus asua ulkomailla.

   Poista
 2. Moi olen seurannut blogiasi pienen hetken. Mitä kuuluu? olet tosi rohkea kun kirjoitat blogia avoimesti. Voisitko tehdä postauksen että saa kysellä sinulta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulle kuuluu ihan hyvää. Töissä menee mukavasti ja amis loppui juuri. Kevättä rinnan alla ja innolla ootan uimakelejä.
   Voin tehdä lähipäivinä kyselypostauksen!

   Poista
 3. Tälläsenä taustalukijana aattelin moikata kun olen noita sun vanhimpia postauksia lueskellu ja nyt vasta hoksasin että olet Hingunniemeen hakenut! Peukutan nyt siis sen puolesta että pääsisit, itsekin kys koulusta kymmenen vuotta sitten valmistunut ja suositella täytyy! :D

  Todella avartavaa on ollut lukea tätä blogia, kun suvustani löytyy eräs sukupuolen muutoksen läpikäynyt, vastakkaisen vain kuin sinä.

  Keväiset terveiset siis täältä Kiuruvedeltä ja loistavaa tulevaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja muualtakin olen Hingunniemestä hyvää kuullut, toivottavasti sama linja jatkuu myös seuraavat 3 vuotta jos kouluun pääsen.
   Hienoa jos mun blogista on löytynyt jotakin uutta ja avartavaa. :D
   Sinne kans kesään odotusta!

   Poista