12. huhtikuuta 2012

prosessi ja muutos?

En tiedä mitä tapahtui, mutta vetäisin itse neulalla toisen reijän huuleen. Odotin nettikaupasta isompaa palloa, mutta tähän joudun nyt tyytymään. Alla olevaan kuvaan olen myös värjännyt juurikasvun pois, alemmat kuvat ovat jo muutama päivä sitten otettu.

Edit // otin korun pois, haha. :D Olen komea ilman sitäkin.
Ja muokkailin vähän tällaisia kuvia, tarkoituksena näyttää muutos jos ja kun sellaista edes huomaatte. Itse huomaan muutosta ainakin että leuka erottuu paremmin, posket ovat menettäneet pyöreyttä, kulmakarvat tuuheutuneet ja hiusraja noussut ylemmäs.

2008 - 2012

2009 - 2012
 2010 - 2012

23 kommenttia:

 1. oot sää kyllä nytten miehekkäämpi. :-D miten se hiusrajaki on ylemmäs menny? aika jännä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mä oon miettinyt samaa itekki, mutta näemmä niin vaan tapahtuu. :D Ehkäpä hiukset sitten vaan tippuu tai jotain, tosin multa on testojen jälkeen tippunut koko ajan hiuksia..

   Poista
 2. Jokaliuta onhan tässä muutosta ihan selvästi nähtävillä. Aivan kaikesta ei pysty suoraan sanomaan että missä kohtaa on tullut tai vähentynyt jotain, mutta muutosta on. Ja komialta näyttää notta vot perskuta!

  VastaaPoista
 3. Näytät kyllä ihan pojalle noissa "ennen" kuvissakin, varmasti jos jollekin randomille näyttäis tän kuvasarjan ni aattelis vain että pikku poika on ajan saatossa miehistyny ja komistunnu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. No mä oon täs itekki miettinyt et kovin moni on pyytänyt "naiskuvaa" musta, mut perskule ku omaan silmään mä en oo ikinä näyttänyt naiselta.. :D

   Poista
 4. Oot sä kyl miähistyny semisti. :) Uus lukija täällä kyllä ilmottautuu! Ps. Tuo sun punaanen tuksa on upia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäki tykkään punasesta, vaik pelkäsin eka ettei yhtää sopeis tai että näyttäisin homolta. :D

   Poista
 5. Mä en mikään sun blogin lukija ole, eksyin tänne sattumalta ja lukaisin parikymmentä juttua sieltä täältä - todella rohkea veto valoittaa tätä prosessia blogin avulla!
  Lisäksi sulla on aivan valloittava hymy! Todella suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pakko myöntää et itekki tykkään hymystäni! :D

   Poista
 6. Eksyin tänne ja täytyy sanoa, että olet rohkea ihminen. Toivotan onnea ja menestystä tässä prosessissa ja täytyy sanoa, että sinua ei missään tapauksessa enää naiseksi tunnistaisi! :) Komea nuori mieshän noissa kuvissa pällistelee aivan selvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä voi sanoa muuta kuin että kiitos!

   Poista
 7. Testo on miehistänyt sinut täysin. :D Aiemminkin olit kyllä ei-tyttömäisen näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, en mä mikään mallitapaus ole ikinä ollut. :D

   Poista
 8. btw, minkä kokonen toi sun venytys on? :)

  VastaaPoista
 9. Melkoinen mies siellä kirjottelee!
  Kyllä muutoksen huomaa selvästi! Tsemppiä Alex jatkoon! :)

  VastaaPoista
 10. Tervis,
  tämmöinen ihan aikuinen ihminen osui lukemaan blogiasi ja hitto, mä nostan sulle hattua nuorimies! Olet rohkea kertoessasi prosessistasi - toivottavasti usea saman asian kanssa pähkäilevä on törmännyt blogiisi ja löytänyt siitä apua ja inspiraatiota.
  Jokainen kyseisen prosessin läpikäynyt ihminen on rohkea ja vahva ja ansaitsevat kanssaihmisten kaiken kunnioituksen. Ei mikään helppo nakki! Vaikka ei kai sekään, että elää sukupuoleltaan väärässä kehossa :(
  Ei muuta kuin tsemppiä jatkossakin! Oot oikein komea nuorimies, btw.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva saada myös näin pitkiä kommentteja välillä. (: Ja ainakin mulle on sanottu että olen monen stressiä vähentänyt kun olen kertonut ettei ne transpolin jutut ole kuolemaksi. Ja auttanut näitä jotka eivät ole täysin ymmärtänyt että mistä on kyse ja nämä kaksihan ovat mulle tärkeä syy pitää tätä blogia, vaikka ensisijaisesti pidänkin tätä siksi että kirjoittaminen helpottaa oloani todella paljon ja että voin joskus vanhana hymyillen lukea näitä.

   Poista
 11. Mulle ainaki menisit kyllä ulkosesti jo ihan cis-miehestä! Näytin tänää äitille sun kuvaas huvikseni ja kysyin et onks tää tyyppi sun mielest "mies vai nainen?" nii se oli iha ihmeissään että "mies tietysti", sit kysyin et ootko varma nii se oli että mieheltä toi ainaki näyttää :)
  Oot nii ihana oikeest, toivon sulle parasta ja oon aina ilonen ku oot jotenki edistyny täs prosessis! Ennen olin ihan et hyi jotku transut, mut tänne blogin kautta oon oppinu ymmärtää trans-ihmisiä, ja ku katon sua ni oon miettiny et kyl sä mun mielestä oot ihan mies ja voisin ihan hyvin seurustella sun kaltases transmiehen kans <3 taidan olla pikkasen kade minjalle :D sori anonyymi kommentti mut ei oo googletilii :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskon ite että menen jo aika monelle cis-miehestä, niin äänestä kuin ulkonäöstäkin. (:
   Mut haha! :D Senkus isket kiinni, meitsi kun viettää tällä hetkellä sinkkuelämää.

   Poista