13. helmikuuta 2012

Prosessi ja kuvia

 Harmittavasti vain karvat ei nyt naamassa pääse kasvamaan koska hormonituotanto on niin vajavainen kun sustanonia ei ole ja geeli loppuu parin päivän päästä. Toivon hartaasti että maaliskuu tulisi kohta niin että pääsisin hormonipolille ja reseptin Nebidoon viimeistään silloin, jollen ole siihen mennessä sitä saanut.

 Vielä vuosi sitten täysin karvattomana, jalkojen pehmonen turkki on ollut melkonen muutos. 

 Värjäsin hiukset myös, mutta alla olevan kuvan perimmäinen idea oli se että hartaista toiveistani huolimatta en ole juurikaan aataminomenaa saanut. Tilannetta ei kyllä helpota varmaan sekään että omistan melko paksun kaulan, eikä isällänikään näy aataminomena erityisen paljoa. Sen sijaan tuo hengitysputki on ruvennut erottumaan kaulasta joka on kyllä kiva plussa kun tuo omena ei taida ilmaantua.

4 kommenttia:

 1. Voidaan varmaan laittaa suosiolla kipeyden piikkiin tuossa videolla sun äänes, kun en itse ainakaan tahtonut saada välillä selvää mitä puhuit. :) Mut hei hyvältä näyttää, dude!

  Ite en onneks koe vielä hirveetä ahdistusta luokalla, kun en luokan vanhimpana vielä omaa niitä partahaivenia, mitä luokan kolmanneksi vanhimmalla tyypillä on pärstä täynnä. :D Meen siis helposti noiden -95:sten kanssa samaan kastiin, mut muu karvattomuus ja kehittymättömyys kyl häiritsee. Mut niinhän sitä sanotaan, että jätkät kehittyy tyttöjä hitaammin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo. :D No mut puhun tossa muutenki niin täyttä paskaa, et itseasias idea oli vaan kuulla toi ääni mikä se on nykyään.

   No joo, mä ku opiskelen aikuisluokalla missä on mun lisäks 7 miestä ja 2 naista ni vähä tunnen alemmuuskompleksia kaljuleukaisena, lyhyenä ja paksuna. Ja vielä nuorimmaisena. Mut eipä meidän luokalla ole kahdella muullakaa mitää karvoja leuassa, ni ehkä ei pitäis masistella.

   Poista
 2. Mä olin ekas amikses luokan nuorin, nyt oon sit vanhin ja näytän paljon nuoremmalta mitä nuorin luokasta. :D Höhöö...

  Mut hyvää ystävänpäivää, jäbä!

  VastaaPoista
 3. Anonyyminä oon kauan ja satunnaiseseti sun blogii seurannu, nyt taas pitkän tauon jälkeen tulin kattoo. HERRANJUMALA SÄ OOT MUUTTUNU! _Paljon_matalampi ääni, oot vähän laihtunut ja muutenki oot nii paljon miehekkäämpi!
  Nyt jos näkisin sut kadulla enkä olis koskaa törmänny sun blogiis nii menisit ihan miehestä ilman mitää epäilyjä tai ihmettelyä.

  VastaaPoista