20. helmikuuta 2012

Olen ollut nyt siis viikon kipeä, parannuinkin jo niin että olin päivän töissä, mut nyt taas tuntuu aivoissa, nielussa ja nenässä vähä tukkoselta. Töitä ei oo tällä viikolla ja koulua vasta perjantaina, niin toivotaan että paranen siihen mennessä kokonaan.

Nyt prosessin myötä on ollut aika hiljaista. Oon aina välillä yrittänyt soittaa hormonipolille, yleensä kyllä unohdan asian ennen kuin on jo iltapäivä ja liian myöhäistä. Ja kun muistan soittaa, sieltä ilmottaa vastaaja että ollaan paikalla vasta yhdeltä, jollon taas unohdan asian. En oo kuitenkaan yrittänyt mitenkään hikihatussa soitella, suurimmaksi osaksi siksi että olen puhelinkammoinen ja toiseksi että minulla ei kuitenkaan ole vielä varaa Nebidoa mennä ostamaan apteekista. Kyseinen pieni määrä testosteronia kun maksaa sen n. 80 euroa + neulat ja ruiskut päälle.
Sen verran rahaa minulle tulee loppukuusta että olisi varaa, joten pitää koittaa sitä ennen oikeasti soittaa. Tosin minulla pitäisi olla myös maaliskuun aikana hormonipoliaika, mutta sekin voi mennä loppukuuhun jollon olisin jo 3 kk ilman mitään testosteronia.

Nämä nyt kuluneet 2 kk ilman testoa eivät ole siis mun maailmaa kaataneet. Onhan se harmi että taukoa tuli, mutta eiköhän minulla ole ainakin seuraavat 40 vuotta ole aikaa käyttää sitä ja saada joskus vielä se parta.

En ole myöskään traagisia muutoksia huomannut nyt tauon aikana. Myöskään kuukautisia ei ole kuulunut, vaikka aikaisemmin ne tulivat melkein välittömästi kun oli parinkin päivän tauko geelistä. Olen kuitenkin käyttänyt jämägeelejä aina pussi silloin tällöin, mutta aika hassua tosiaan jos se on pitänyt ne pois. Nyt minulla on enää 2 pussia jäljellä ja säästelen niitä siihen jos ja kun mahassa rupee tuntumaan siltä että kuukautiset olisivat tulossa. Uskon että tuo 2 pussiakin auttaa siihen ettei ainakaan ekana päivänä vuoto olisi järkyttävän suurta, kunhan levitän pussit tarpeeksi ajoissa.

Tällainen psyykkinen muutos minkä olen huomannut, on se että mielialat vaihtelevat aivan aavistuksen normaalia enemmän. Normaalisti olen nykyään viilee ku viilipytty, mutta viime aikoina olen ollut melko ärtynyt ilman syytä ja samassa hetkessä taas ihan normaali. Myös masennuksen oireita on välillä ollut, mutta todella minimaalisesti kuitenkin. En kuitenkaan usko että muut ovat tätä huomanneet, joka on ihan hyvä juttu. Asia on siis melko mitätön, mutta olihan se tasasuus kivempaa.Muuten fyysisiä ominaisuuksia testojen myötä on se että vihdoin ja viimein rupeaa näkymään myös vartalossa muutoksia, muutakin kuin karvaa. En ole mittaillut itseäni, joka kyllä on harmi, mutta ehkä hyvä niin koska pystyn keskittymään oikeasti näkyviin muutoksiin enkä mihinkään millin muutoksiin.

Ennen testoja, mulla oli melko naisellinen vartalo jota inhosin ylikaiken. Isot jenkkakahvat, suuri lantio-vyötärösuhde, iso perse ja reidet sekä muodottomat kädet. Nyt kaikkiin näihin on tullut muutosta ja olen ikuisesti onnellinen jo näistä muutoksista.
Reidet ovat muuttuneet vähiten, mutta pari senttiä niistäkin on lähtenyt. Eniten on tapahtunut ylävartaloon ja kerrankin voin sanoa että pidän vartalostani, vaikka edelleen omistan naisellisen vyötärön, habaa ei ole mun makuun tarpeeksi ja tollanen pakki roikkuu alavatsassa. Kuitenkin lantio-vyötärösuhde on pienentynyt PALJON, jenkkakahvat pienentyneet roimasti, kädet saaneet lihaksia ja muotoja sekä hartiat lihaksia.

Se on kuitenkin jännä että tässä kahden kuukauden testottomuuden aikana, minulla on huomattavasti kasvanut karvat ylähuulella ja haivenet leuassa, sekä haivenet ovat tehneet valloitusta ylemmäs poskiinkin.

Eikai tässä sen enempää, hyvää koulu/työviikkoa kaikille! (:

23 kommenttia:

 1. Ei mun mielestä sulla nyt niin naisellinen keho enää näy olevan, jos noita muotoja ja kaaria miettii. :D Ainakin jo vertailis meikäläiseen... Yh! Hartiatkin näkyis olevan leveemmät mitä lantion ja vyötärön seutu. Ja noi käsivarsien kaaret ja muodot. :) Hah, kyllä sä enempi äijältä näytät kuin meiksi.

  Hmmm. Kasvaakohan ranteet, kämmenet ja sormet yhtään testojen myötä. Mulla on aika saatanan pienet ja sirot kädet, ja niitä on tosi hankala piilottaa mihkään. Ne on kuitenkin semmonen osa ihmisen kehoo, et niitä käyttää tosi paljon ja ne on aika näkyvilläkin aina, ni perseestä sit jos jään tämmöseks lilliputiks näitten osalta. -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä tällanen vartalo käy mulle todella hyvin kun vertaa siihen mitä oli vuosi sitten. :D

   Oon kuullut aika monelta että kädet ei kasvaisi ja tosiaan kun kädet on oikeastaan vaan luuta niin luuhan ei enää tietyn iän jälkeen kasva. Ranne tosin voi tietenkin laihtua/paksuntua, mutta en usko että sekään kasvaa muuten.
   Kädet on aika monella transihmisellä ongelma kun ne on transnaisilla isot ja transmiehellä taas pienet. Mutta mä uskon että jos muuten menee jätkästä niin ei kukaan välitä siitä käsien koosta.
   Itellä on onneks suht siltä väliltä, ei niinkään naiselliset, mutta ei miehisetkään.
   Ja tietenkin pitää muistaa että testo voi muuttaa muuten käsiä, kuten mulla on noussut tohon kämmenen päälle karvaa ja suonet sekä jänteet näkyvät paljon aikaisempaa paremmin, joten se antaa vielä miehisempää näköä.

   Poista
 2. onks sul vielä kunnon tissit vai miks pidät käsiäs tolleee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon tissit, haha. :D Siis joo, en oo vielä rintakehäleikkaukseen päässyt. Tässä ennen kesää pitäis kyllä sekin olla, mutta saas nähdä.

   Poista
 3. Vau, sähän näytät tosi hyvältä! Enkä mä sun tilanteessa olisi yhtään huolissani tosta vyötäröstä, karvat muutenkin antaa niin miehekkään vaikutelman, että mihinkään mahdollisiin naisellisiin piirteisiin ei tule kiinnitettyä huomiota. Oon ihan kateellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitos. (: On tää kyllä paljo parempi ku vuosi sitten ja oon ikuisesti kiitollinen jo tästä muutoksesta.

   Poista
 4. Hyi, tuhma Alex. Ei saa herutella tolleen ja aiheuttaa sydänkohtauksia pienille tytöille.

  Little Mei

  VastaaPoista
 5. Voisitko tehdä itsestäsi sellaisen esittelypostauksen ? Niinkuin .. No u know what i mean ? (-':

  Aloin eilisiltana lukemaan blogiasi läpi enkä malta lopettaa edes siksi aikaa, että keittäisin nyt itselleni aamukahvit ! :'-D

  Olet todella upea ja roheka ihminen, kun uskallat olla tällaisesta asiasta näin avoin meille blogin seuraajille ja koulussa oleville ihmisille ! Paljon pointseja ja haleja sulle komistus ! ;-) Btw, nuo puneiset hiukset on aivan käsittämättömän hyvän näköiset sulla ja pornot, nami !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, esittelypostauksen. Kerro vähän lisää? :D Oon niin järkyttävästi kertonut täällä itsestäni etten oikein tiedä mitä kertoisin.. Voin tietenkin yrittää väkertää jonkinlaisen johon tulis jotain uuttakin juttua!

   Mutta kiitos! Mä epäilin paljon punasta, mutta kyllä se ihan passaa ja tuo vähän persoonallista makua hiuksiini jotka ei muodoltaan ole nyt kummosetkaan.

   Poista
 6. Harrastatko sä kuinka liikuntaa? Kun iteltä ainakin naiselliset muodot hävinny totaalisesti kun rasvaprossa on 14 ja teen lihaskuntoa joka päivä :) (ihan nainen siis kuitenkin olen). Sillä vaan että jos puol tuntia-tunnin jaksaa joka ilta tehdä niin niitä muutoksia tapahtuu kyllä todella äkkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosi huono liikkumaan ilman seuraa, mutta on sitä täs koko ajan testojen aikana tullu jonku verran liikuttua, mutta en nyt sanoisi että olisin liikuntaa harrastanut. Jonkin verran käsipainoja tullut tehtyä, lenkillä käytyä välillä ja erityisesti töissä on kädet ja vinot vatsalihakset treenissä. Lisäks kursseilla on selkä ja pohjelihakset aina ihan kuolleet.
   Mut oot ihan oikees, mun paino on tippunut vuoden aikana jotain 14 kiloa, kroppa muuttunut ja varmasti on rasvaprosenttiki tippunu. En uskonu et mun vähäisellä liikunnalla tulis näinkään hyviä tuloksia ja tästä edespäin mulla oliskin tarkotus kattoa miten kunnon liikunta tehoaa, kun rupean käymään kuntosalilla, luistelemaan ja harrastaa kuntonyrkkeilyä.

   Poista
 7. Heh luin tässä sun kaikki postaukset putkeen ensimmäisestä viimoseen, ja ei voi muuta sanoo ku vau :D
  Noissa ekoissa videoissa sun ääni kuulostaa aika naiselliselta ja muutenki hiukan naisen näköne, mut noissa vikoissa jos en tietäis ni menisit aivan täydestä miehestä läpi :D
  Ja tosi hienoo et oot näin avoin asiasta ja kirjotat muuteki hienoste :)
  Onnea matkallesi pääsemään kehoon johon kuulut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kylhän siinä mukava muutos on tapahtunu! Tykkään itekki mun äänestä tosi paljon nyt. :D Kiitoksia viel!

   Poista
 8. Sattumalta eksyin blogiisi ja lueskelin postauksia alusta saakka ihan näihin uusimpiin, ja täytyy sanoa että pitkän matkan olet kulkenut. Ei voi muutakuin nostaa hattua, ei sitä onnellisuuden eteen kukaan muu tule tekemään töitä kuin Sinä itse. Tosi paljon tsemppiä tulevaan! Tää blogi varmaan sulle itellekin aika hyvä tsempin lähde et voi tarkistaa mistä on lähdetty liikkeelle ja kuinka pitkällä ootkaan jo =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miten sinä ja moni muu uus lukija jaksatte lukee kaikki mun postaukset. :D Mut tosi kivahan se on et jotkut jaksaa! Kiitos!

   Poista
 9. Heissan Alex!
  Avasin blogisi tanaan ensimmaista kertaa ja tulin tosi hyvalle tuulelle luettuani sita. Asenteesi ja paatoksesi muuttaa elamasi sellaiseksi kun haluat, tekee blogistasi mukavan luettavan. Jos taalla olisi tykkaa-nappula, niin painaisin :)
  Tulevaisuutesi nayttaa hyvalta Alex, kuten sinakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa jos muutkin tulee hyvälle tuulelle kun minä, tykkään tosi paljon kirjottaa teille eikä mun mieltä masenna yhtään se et mul on näin paljon vakiolukijoita ja kommentoijia! Kiitos!

   Poista
 10. heips! mä oon lueskellu tätä ihan siks et löin googleen lääkäri nina u-m ja sit luin sen osion ja totesin kun kävin sillä eet olit kuvannu kyseisen lääkärin aivan kun on luonnossakin :), tosin asiani ei liity mitenkään tähän sun projektiin, kyseinen lääkäri tekee arvioita muihinkin elämään liittyviin ongelmiin. tää on niin mielenkiintonen et käyn välillä lukeen juttujas, näytät oikeesti hyvältä.

  VastaaPoista
 11. Senkin heruttelija ! Ei vaiskaa, näytät hyvältä. :3

  VastaaPoista
 12. huh! sinusta on tukkut ihan sairaan komia! :OO Mulla on ollut aika pitkä tauko lukematta tätä blogia ja kun nyt taas eksyin niin hurja muutos. (:
  Olisi siistiä saada joskus sellainen postaus missä on kuvia siitä miten oot muuttunu. Vaikka kyllähän niitä kuvia pitkin blogia löytyy, ja saattaahan sellainen postauskin olla, mutta niin. :P
  ja tuitui pornoviiva! :3

  VastaaPoista