26. tammikuuta 2012

Hei kamoon tyypit, yli 200 lukijaa ja vain kaksi kuvaa on osallistunut kilpailuun! :D Arvonnassa sentään on mukana jo 12 (jos oikein laskin..) ja vielä ehtii muutki mukaan.

Lukekaa viime päivitys jos on mennyt kilpailu ja arvonta ohi.

Tekisi mieli kirjoittaa, mutta nyt ei pahemmin kerkiäisi, joten joudutte tyytymään kuviin. Torstaista lauantaihin mä olen opiskelemassa kengityskurssilla ja sunnuntaina menen katsomaan mahdollisia tulevia hoitohevosia joita on jopa viisi kappaletta. Että tekstiä saatte odottaa seuraavaksi vasta ensi viikolla.


Pistin tämän kuvan vain siksi että joku tarkkanäköinen saattaa nähdä mun uhmakkaasti kasvavat amisviikset.


Töissä kuvasin salaa tällaisia otuksia jotka söpösti jakoivat koiran pedin.


13 kommenttia:

 1. mitä vittua sä millään hoitohevosilla teet??
  tyttöjen hommia, kamoon, miehisty, älä neidisty ;)

  jo on kumma kun ei 4-5 pollea riitä, oisin iloinen jos olisi edes se yksi! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitelen! :D Hei äläs nyt, suurin osa kengittäjistä ja kaikki parhaimmat kilparatsastajat (+ kaikki ravi-ihmiset) on miehiä! Mun mielestä on miehekästä saada vauhkoontunut 700 kilone kaakki kuriin, siihe ei iha jokane pysty. :D
   Mulle toki riittäis se yksiki, mutta samalla tallilla on se 5 pollea ja matkaa kertyy tallille tosi monta kilsaa päivässä ni mieluummi kerral hoitelee useamma ku yhe.

   Poista
 2. hei voisitko kertoa kaikkia huonoja puolia(terveydelle) mitä hormoneista seuraa, olen itse pre-op transmies ja olisi mukava kuulla suomalaiselta transimieheltä tästä. itselläni on aika huono sydän ja haluan enemmän kuin mitään aloittaa hormonihoidot, mutta samalla pelkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin mitä nuorempana hoidot alottaa, niin sitä paremmin pystyy tarkkailemaan kuntoa ja sydäntä varsinkin. Mitä nyt ulkoa muistan niin testosteroni nostaa verenpainetta, riski sairastua sydäntauteihin on suurempi. Testo vaikuttaa myös negatiivisesti vereen, että veritulppa/tulppia voi tulla varsinkin vanhemmalla iällä.

   En tiedä paremmin tilannettasi, mutta uskon että jos tahdot niin pääset kyllä aloittamaan testot. Sinulla on kuitenkin käytössäsi lääkäri koko ajan jota pääset tapaamaan tietyn väliajoin ja soittamaan koska vain + tietenkin voit käydä itsenäisesti välillä verikokeissa ja muissa omalla terveyskeskuksessa jos haluat.
   Suku tietenkin altistaa enemmän mahdollisille taudeille ja itsellänikin on äidillä sekä äidin äidillä verenpainetauti ja luulenpa että sen minäkin tulen saamaan vielä joskus keski-iässä.

   Muita huonoja puolia terveydelle en keksi. Jokainen ihminen on tietenkin yksilö ja suku vaikuttaa paljon.

   Poista
  2. kiitoksia paljon vastauksesta ja vaivannäöstä, oot huippu!! kasvaako riski sairastua siis samalle tasolle kuin mieheksi syntyneellä, vai voiko riski olla jopa korkeampi? äh pitäisi itse ottaa enemmän selvää näistä. sen tiedän että hormonitasapainon tulee olla hyvä elimistössä, jotta se pysyy terveenä. mutta miten sen sitten tietää että nyt on sopiva määrä kaikkia hormoneja kun sitä estrogeeniäkin tulee vielä(vai oliko siihenkin poistolääkitys). Tiedätkö millaiselle lääkärille kannattaisi ottaa ensin yhteyttä asian julkituomiseksi ja että jotain alkaisi tapahtua :/ kun en uskalla "normaaleistakaan" asioista monesti sanoa, kun jotkut ovat hyvinkin töykeitä, sitten masentaisi jos minut lytättäisiin tai ei ymmärrettäisi.

   Poista
 3. tärppäskö hoitohepat ja mistä päi ja millasii? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En päässytkään vielä kattelemaan heitä, tuli sen verran kovat pakkaset ja nyt ootellaan et pakkaset tippuis ees siihen -24. Mut mitä nyt tiedän ni kaikkien pitäis olla tosi kilttejä, kaks kilpailukäytös, kaks joil kohotetaa lihaksia ja yks siitostamma. Ja suokkeja. Mut ens viikol ehkä pääsis kokeilee ku luvataa -16 astet.

   Ja ne on tossa Iisalmen ja Vieremän rajalla, aika vammasesti menee meiltä busseja, mut eiköhä se onnistu ku jo keväällä pitäis rupee ajaa ajokorttiaki sit.

   Poista
 4. Morjesta alex :) Luin tän sun blogin päivän ja nyt yön aikana kokonaan(en tokikaan oo no life) ja pitää sanoo samaa mitä monet muutkin on jo sanonut, että oot tosi vahva ihminen kaiken sun kokemanki jälkeen :) Jään seuraamaan tätä sun blogia ja prosessia jatkossaki :)

  VastaaPoista
 5. Onko toi MUCCun paita?! :D

  Uusi lukija ilmoittautuu! Kauheesti oot kirjoitellut, tekis mieli ahmia kaikki läpi, mutta mun yö ei riitä siihen. :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se. :D Hesasta ostettu ku pojat kävi keikalla 2007. Samasta osotteesta löytyy viel toinenki, tollanen punamusta MUCC-paita.

   Poista