7. joulukuuta 2011

Prosessi ja random #24

Blogipäivitystä videona, mutta jos teillä on tärkeää tekemistä, älkää missään nimessä tuhlatko kuutta minuuttia alla olevaan videoon. Pahoittelen turhaa paskan jauhantaa, sössöttävää pölinää, siihen etten osannut uudella videotyökalulla pätkästä pois noita kun kääntelen kameraa yms. ja että aamujumituksena ei lähteny juttu, ääni, eikä naama luistamaan.

Ja kun sanon kengityskurssin hinnaksi 50 euroa, niin tarkoitan että 500 euroa..

Ps. kun hetki sitten ylittyi 200 kappaleen lukijamäärä, niin olisi jonkinlaisen kilpailun paikka. Minkälaisen ja mikä olisi palkintona, saatte ehdotella!Toimiiko video nyt?

14 kommenttia:

 1. Jopa on murinaksi muuttunut puhe :)

  VastaaPoista
 2. Oot laihtunut ja komistunut kamalasti!

  VastaaPoista
 3. JOULUVAATTEET :::: D Mielikuva susta pomppimassa tonttuvaatteet niskassa pitkin kaupunkia. :'D♥

  VastaaPoista
 4. Palkinnoksi päivä sinun kanssa! :DD

  VastaaPoista
 5. toivoisin sulta rohkeutta jutella myös mun kans.ihan niitänäitä.livenä.oon hyväksyny sut.
  terv.mimmun iskä.

  VastaaPoista
 6. ootko harkinnu autokoulun käymistä? kun käyt kengityskurssin saat varmasti asiakkaita, mutta tarvitset auton liikkuaksesi. :)

  tosin kortin hankkiminen ei ole halpaa, eikä ainakaan auton ylläpitäminen (vaikkei sillä ajaisikaan ja sitten vielä bensat päälle...)

  VastaaPoista
 7. Veera // Haha, onhan se joo, kiitoksia. (:

  Uke // No siitä komistumisesta tiiä, mut ainaki ihan kivasti jopa näkyvästi lähteny läskiä. :D Ainakin niistä naisellisista alueista onneksi.

  minimään // Pää kii. :------c

  Jonna // Haha, tuskinpa kovin moni muu olisi innoissaan. :D Ja olis ehkä vähän vaikea järjestää ku Suomi on nii huuuuge.

  Anonyymi // Odottelen vieläki et iskä maksais sen, sisko kun sai sekä kortin että auton perkele. :D Ihan epäreilua nyyh. Mutta kyllä mä oon kovasti sanonu jo itekki kahe vuoden ajan et säästän ja ajan kortin, mutta nyt opiskelijana varsinki näyttää vähä köyhältä kun nyt on tulos viel toi kengityskurssin maksu ja sinne matkustelu aina maksaa ja plaah. Mutta sehä on kyl totta et kengittäjän homma on pikkasen vaikeaa ilman korttia ja autoa, et jos vaikka sais edes puolet säästettyä kesätöistä jos sellasiin pääsis.

  VastaaPoista
 8. Vaikutat kaikesta huolimatta aika onnelliselta. Se on kiva. :)

  VastaaPoista
 9. Wow. kylläpä oot muuttunu kun vertaa noihin vanhoihin videoihin :D laihtunu ja miehistyny, hienoa!nyt iskeytyi kysymys et mites suhtaudut tuohon kaljuuntumiseen mikä varmaan sullekkin tulee joskus eteen? (pahoittelen näikin älytöntä kysymystä) :')

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Kaljuuntuminen on geneettistä, eli omia vanhempia miepuolisiasukulaisiaan katsomalla voi koittaa päätellä tuleeko kaljuuntumaan vai ei. Ja tuskin kovin moni nuori mies sitä kauheasti miettii. En minäkään pohdi et mitä teen sitten kun tissit alkaa roikkua tai vaihdevuodet alkaa.

  VastaaPoista
 11. Päivi // Jep, mä olenkin, kaikist ongelmeist ja puutteist huolimat. :)

  Anonyymi // Jep, mitä mäki oon kattonu ni huomaan muutoksen vaik kyylään itteäni päivittäin. :D Naama ainaki kaventunut ja ääni laskenu. Ja laihtunutki muuten 14 kilo, vaik sitä ei videoita oikee huomaa.
  No mun suvussa on kaikilla miehillä melko tuuheat ja paksut hiukset, ihan kun mullakin nyt. Oon kuitenkin varautunut ja vaikka pidän hiuksista, niin ei se kuolemaksi ole. Jos multa rupee hiukset lähtee ni vedän automaattisesti heti kaljuks, sen oon päättänyt jo aikoi sit. En todellakaan halua mitään pälvikaljua, mihin mun iskä on ruvennut. :D Kaikki pois mieluummi.

  S // Jep, mun isällä on pälvikalju, mutta muuten kaikilla miehillä on tuuhea fleda, varsinkin isovanhemmilla vaikka jo vanhoja ovat. Joten suurta riskiä ei ole, mutta jos tulee ni sit se tulee ja vedän kaikki haituvat kerral pois. :D

  Anonyymi // Kiitoksia!

  VastaaPoista
 12. Voi vitsi oot muuttunu ihan sikana! En jaksa ikin kattoo näit videopostauksii ku kestää lataa mut nyt kattosin ja wooou sun ääni on madaltunu iha hitsisti ja kasvot miehistyny :--) ja oot jotenki puheliaampi ja ilosemman olone muutenki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiiti! Ilosempi mä olenki, suuri kiitos esimerkiksi äänen madaltumisen. :D

   Poista