14. marraskuuta 2011

Prosessi ja testot #2

Piti olla piikitys torstaina, mutta koko Suomea vaanii pikkunen ongelma;
Sustanon loppu
Pitääpä soitella Uusi-Mäkelälle tällä viikolla jos saisi Nebidoa, joka on pitkävaikutteisempaa testosteronia kuin susta. Nyt kyllä ei tosiaankaan ole varaa sellaista maksaa, vaikka siitä maksettavaksi jäisikin omavastuuosuus, mutta jos seuraavasta opintotuesta edes saisi sitten.

Piti pyytää että isä lähettäisi ylimääräiset geelipussini Turusta tänne luokseni, mutta ilmeisesti joku mennyt siirtämään tavaroitani niin että äiti ei löytänytkään niitä sieltä mihin jätin ne. No toivottavasti kukaan siskojen kavereista ei saa päähänsä mennä leikkimään niiden kanssa.

Sustanonin myötä on vihdoin ruvennut tulemaan leukaankin karvoja, tosin haituvia ja vaaleita, mutta huomattavia kuitenkin.

8 kommenttia:

 1. tykkäätkö tytöistä vai pojista?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi // Tytöistä jo ainakin 9 vuotta. En ole ikinä ollut lähikontaktissa tai seurustellut pojan kanssa.

  VastaaPoista
 3. Olen lukenut blogiasi muutaman kerran, ja tämä tarinasi pistää kyllä miettimään yhteiskunnan kantaa transihmisiin. Vaikutat erittäin mukavalta ihmiseltä kaikkien kokemuksiesi jälkeenkin. Keep going !

  VastaaPoista
 4. Anonyymi // Kiitoksia! Monet on jo sanoneet kuinka vaikutan mukavalta tai olen erittäin rohkea etc. mutta sitä on vieläkin kiva kuulla. :D Ei vain voisi uskoa että näinkin pitkälle blogin jälkeen löytyisi uusia kommentoijia.

  VastaaPoista
 5. Oot muuten ookoo, mutta leikkaa letti. :D Ja ootko värjännyt hiukses, ku ne on ihan kirjavat?
  Ja muuten pitäisin sua rohkeena, mutta ku oot semmone hissukka ni vaikea ajatella että onpa rohkee tyyppi.
  Lauantaina tapasin muuten ulkomaalaisen transnaisen ja kaikki puhu paskaa siitä. Että varmaa säkin tuut kestää aina muiden puheita susta:/

  VastaaPoista
 6. synnyin itse tytöksi ja seurustelen transnaisen kanssa. kuitenkin minulla on jo pari vuotta sitten kiinnostanut transmiehet siis siinä mielessä että saattaisin itsekin olla. tosin en ole varma ptäisikö minun olla varma asiasta jo nyt jos olisin? joka tapauksessa on mukava kun naisystävääni ei asia haittaa enää muutaman päivän pohdinnan jälkeen, vaan hän tuntui olevan sitä mieltä että pitää minusta joka tapauksessa...pelkäsi vain jos luonteeni muuttuisi, kun hän ei juuri transmiesten hoidoista tiedä...

  Ja on muuten ihana tietää muitakin suomalaisia transmiehiä olevan, tai lukea jonkun elämästä :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi // Leikkasin juuri hetki sitten ja värjäsin, enkä halua tehdä tälle mitään. :D Tykkään mun fledasta nyt tosi paljon.
  Ja hmm, ei mun mielestä hissukkana olo tarkota pelokasta ihmistä.. Useimmiten kyllä näin ajatellaan, mutta esim minä haluan pysyäkkin mielelläni seinäruusuna eikä kyse ole mitenkään rohkeudesta. (:
  Ja jep, varmasti kaikista puhutaan paskaa ja varsinkin transihmisistä. Mutta mä en todellakaan jaksa välittää, varsinkaan kun kukaan ei ole kehdannut päin naamaa tulla sanomaan mitään. Ja musta on puhuttu paskaa jo ennen kaikkia transjuttuja joten totuttu jo. :D

  Anonyymi // No ei tietenkään. Varsinkaan jos olet vielä kovin nuori (vaikka olisin jo täysi-ikäinen) niin ei itseään tarvitse tuntea täysin. Monet menevät myöhemmin hoitoihin jos kokevat sen omakseen, juurikin siksi että haluavat olla varmoja. Ja koska hoitoja ei kuitenkaan voi aloittaa ennen kuin "kehittymisvaihe" on ohitettu joten en usko että eroa tulee sitten huomaamaan aikaisemmin ja myöhemmin aloittaneen kesken. Toivottavasti tajusit jotakin edes. :D
  Ja hienoa jos kumppanisi pystyisi hyväksymään asian! Sinä kuitenkin olet se sama ihminen ja en minäkään ole toiseksi muokkaantunut vaikka olen kohta vuoden testoja käyttänyt.

  VastaaPoista
 8. Mulla oli sama ongelma piikin kanssa, ja koska geeli rikkoo multa ihon, lähdin pikku risteilylle naapuri valtioon ja palasin sieltä 4 piikki annoksen kanssa takaisin.. Problem solved.

  VastaaPoista