20. lokakuuta 2011

Prosessi ja random #20

Plaaplaa, kirjotan koska pakko leijua mun hienoista hiuksista. Ja koska toi hetki sitten kirjotettu testo-päivitys oli pikkasen vajaa. Ja muutenki kuulumisia. Ja muutenki laalaa.

Öäöä, eli siis Minjan äiti leikkas ja värjäs mun hiuksia.


Ja sittenpä siis tosta 10kktestonkäytönpäivityskirjotuksesta jäi uupumaan vähän viel mitä on tullut mieleen niiden muutosten lisäksi. Eli siis naamassa ei oo yhtä hienoa karvotusta ku muualla, posket, pulisongit ja leuassa on valkosta pehmeetä haituvaa, ja joissaki pari mustaa, mutta siihen se jääkin ainakin toistaiseksi. Jotenkin tuntuu että sustanonin jälkeen naamakarvat on ruvennu lisääntymään, mutta voi olla että vaan haaveissani kuvittelen asiaa. Mutta näiden lisäks mulla on kovia, pieniä mustia karvoja koko ylähuuli täynnä ja ne on ruvennu laskeutuu huulien sivuille.

Ja toinen asia on että mulla on melkeinpä koko ajan hirveän kuuma/lämmin. Ja hikoilen, paljon ja oudoista paikoista. Ennen testoja hikoilin vain kainaloista, liikuin miten tahansa, mutta nyt hikoilen kainaloiden lisäksi säärien päältä, rinnuksesta, mahasta ja selästä. Säärien päältä?!!!?!?!1 Miten ihminen voi hikoa näin vammasesti.

Ja tuli mulle vielä jotain mieleen, mutta unholaan painuneet ne jo, mutta tuskinpa mitään kovin maailmaa järisyttävää se oli.

Sustanonia oon nyt tunkenut itteeni kolme kertaa aina eri reiteen ja kolmannella kerralla kipua ei enää kovin paljon tullu. Kahdella ekalla kerralla mun piikittämissessio meni sen verran käden tärisemiseen ja panikointiin että jalka kipeyty totaalisesti puujalaksi ja vasta kolmannen kipeän päivän jälkeen se rupeaa parantumaan. Erityisesti jalan koukistaminen ja portaat tekee kipeää. En oo vielä saanut siirrettyä mun kirjoja tänne päin Suomea ja kauhea stressi siitä että kirurgiasta on tullut jotain postia, mutta toivon parasta ettei.

Prosessin ulkopuoleltaki mulle kuuluu ihan hyvää. Opiskelen nyt siis maatilayrittäjäksi Ylä-Savon ammattiopistolla ja asun arjet asuntolalla Iisalmessa ja  mulla on erittäin kovaäänisesti unia näkevä kämppis. Nyt on syysloma ja ollaan Minjan kanssa hänen äidin luona Pohjois-Karjalassa. Plaah, kysykää jotain jos jäi jotain epäselväks, kirjotin tän vähä kiireellä.

24 kommenttia:

 1. minkähän takia noi sun kuvat ei näy näis teksteis? tai siis ei ainakaan mulla vaikka oon monella eri koneella yrittäny kattoo :O

  VastaaPoista
 2. ääks, oot jossai täällä päi :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi // Öäöä, en tiiä. :o Mitä selainta käytät?

  Anonyymi // Hah. :D Asutko sä jossai Ylä-Savos kans?

  VastaaPoista
 4. Mullakaan ei näy kuva :/ Ikävää että noin joudut kärsimään, mutta kyllähän se lopulta on sen arvoista :)

  VastaaPoista
 5. Eipä näy muuten minullakaan, ja firefox on käytössä. Nyt on eka kerta ko ei näy kuva 8O

  VastaaPoista
 6. ROU, Karsu // Hmm, onpa jännä. Voiskoha johtua jotenki ku pistin gallerian kautta tuon kuvan. Jospa pistän photobucketin kautta kuvan uusiksi.

  VastaaPoista
 7. MAGEE tukka. Pakko hehkuttaa, että ihan sairaan tyylikäs.

  Pistät ilmeisesti ite. Pakko nostaa hattua, koska iteltä ei enää onnistu, sain lievän itse-piikitys kammon kun meni kerran ihan pelleilyksi.

  VastaaPoista
 8. Nyt toimii! Hieno fleda. :3

  VastaaPoista
 9. DiR // Kiitos. Ja jep, ite pistän. Lääkäri suositteli että käyn ekoja kertoja pistämäs terveyskeskukses, mut enhän mä innostukseltani tahtonut. :D Mulla kolmas meni kohtalaisen hyvin ja toivon et tästä lähtien menis ainakin yhtä hyvin. Viimeisimmän kerran oikeastaan vain portaat ja kyykistyminen teki kipeää, sekä pistokohta oli arka, mutta muuten kävely oli melkein normaalia.

  Karsu // Kiitos!

  VastaaPoista
 10. sitä vaa että Pohjois-Karjala on ihana paikka! tahtoo jo mökille! mut joo kommentoin nyt tähän ku en jaksa kommentoida kahteen erikseen et vähän sulla on ihana ääni! :D

  VastaaPoista
 11. ahaha oot pikkusessa iisalmi cityssä :'D katotaanpa bongaanko sut koskaa kaupungista :p

  VastaaPoista
 12. Tosi kivat hiukset! Me like it! Ja Iisalmi :DD jotenkin outoa miettiä että oot siellä kun se on kuitenkin niin pohjosessa nimimerkillä Kajaani hieno paikka! :D Mutta luulen että Iisalmessa edes jotenkin pysyy järki päässä, on se kuitenkin isompi paikka kuin Kajaani (?)

  VastaaPoista
 13. Karvotuksesta sen verran, ett siinä voi mennä oikeesti vuosia ennenku lopullinen tulos on näkyvissä. Mulla naamassa karvotus pehmeetä haituvaa siellä täällä muutaman vuoden, jonka jälkeen vasta alko tuuheta kunnolla.

  VastaaPoista
 14. ovresi // Mulla ei oo jääny siitä kummempaa kokemusta, tosin en oo ku parise kertaa siellä käyny ja niin pusikossa että ei oikee edes tajua missä päin suomea on. :D Ja kiitos!

  Anonyymi // Haha. :D No mä en pahemmi keskustas pyöri, mut aina välil ni täytyy pelätä "pahinta" et joku tunnistaa. Pelottavaa ku kaikki voi tunnistaa mut, mut mä en pahemmi ketää lukijoistani.

  Jonna // Kiitos, mäki tykkään tosi paljon. Näyttää kai livenä viel paremmalt ku kuvassa. Öäh, mä en koko eroista tiiä, Iisalmeaki pidin aika pienenä mut on se loppujen lopuksi aika iso.. kai. Ja Kajaanissa en oo ikinä käyny, mut kaippa se yhtä kiva ois ku Iisalmi. :D Eikä mulla paikkakunnalla niin väliä kun tosiaan arjet asun ainoastaan koulunpihassa asuntolassa ja se on 10 kilsaa keskustasta tuol maalla. Ja viikonloputki sit Lapinlahdella, Iisalmen naapurikunnassa.

  Anonyymi // Jooh, niinhän mones paikas on lukenut että 2 vuotta minimissään testo vaikuttaa ja senki jälkeen voi vielä vuosia tulla muutosta kaikkialle. Mutta ottaa se silti päähän että jotkut saa parran jo 1,5 vuoden jälkeen ja mulla se näyttää menevän pitempään. :p

  VastaaPoista
 15. oh my, otan osaa Iisalmeen muutosta. Pitääkin pitää silmät auki näkyykö sua kylillä. :--)

  VastaaPoista
 16. mmmkey // Haha, mikä Iisalmessa vikana? :D

  VastaaPoista
 17. Voi ei, et ees oo ihan kaupungis :DD kuten jo sanoin toivottavasti pää kestää. Itsellä ei kestä edes viikonloppua keskellä ei mitään. (Kun siis käy kotona Kuhmossa ja se on about 50km kaupunkiin, se hiljaisuus jotain niin ahdistavaa)

  VastaaPoista
 18. Jonna // Älä nyt, jos oon kestäny Turussa 20 vuotta niin mun pitäis selvitä missä tahansa. :D

  VastaaPoista
 19. Katsontaan katsotaan! :D Kohta saa lukea miten Iisalmi on ahdistava ja pikkunen rupunen kylä :D

  VastaaPoista
 20. Ei Iisalmessa mitään varsinaista vikaa ole ja toivon todella ettet koskaan huomaa sen mätäkohtia. Itse olen löytänyt sen varsin epäsuvaitsevaisesti, suorastaan rasistiseksi kyräileväksi ja ahtaaksi pikkukaupungiksi. Mutta blaa, maybe it is just me. D: Itse oon oottanu koko ikäni että pääsen täältä pois.

  (ps. asunet muuten mun hoodzeilla. :--))

  VastaaPoista
 21. Peitä ittes axella :D

  ps. ah nuo hiukset<3

  VastaaPoista
 22. Saako sulle tulla juttelemaan koululla...kun nähnyt sua niin vaikutat yksinäiseltä. Olisi kiva tutustua. Olet kyllä tosi vahvaluonteinen ja nostan hattua sulle että olet oma itsesi :). Tsemppiä sulle kouluun ja asuntolaelämään.

  VastaaPoista
 23. Jonna // Nooh, mut eiks aikalail koko suomi o vähä ankee? :D

  mmmkey // Äeh, no luulis Turun olevan suvaitseva ja persoonalline, mut näh. Kyllä seki aika mätä paikka on vaikka niin iso kaupunki kyseessä. En usko että sen surkeemmin mua täällä otetaan vastaa ku Turussakaa.

  Muu_mi // Mitäh? :---D Käytän sentään kohtuudella axea, toisin ku kämppikset ku haisee jo eteisessä..

  Anonyymi // Hui, täälläpä o näemmä kauhee kasa Savolaisia.. :D Mutta tottakai mulle saa tulla puhumaan. Pakko myöntää et ainaki nyt viel on vähä orpo ja yksinäine fiilis iha uudes kaupungis ja koulus ja ihmisten keskel. Mut varotan et meen vähä lukkoon uusien ihmisten kans, mut kyl mä lämpeen ku tulee toistekki juttelee. (: Ja kiitos!

  VastaaPoista
 24. Kiva kuulla. Ehkä rohkenen joskus lähestyä :). Tää on pieni paikka tää Savo ja tää iisalmi vielä pienempi ;)

  VastaaPoista