22. marraskuuta 2011

Prosessi ja random #22

Hirveän kotoisa olo. Tai siis että hyvän kotoisa olo. Eiku miten se sanottaisiin järkevästi.

Ei koti ole siellä, missä synnyin;
koti on siellä, missä asiani ovat hyvin.

 Ostin ihkun paidan. EMPltä n. 15 euroa.
 Omnom, mun mahakarvat.<3
Tosi liikkikset.

25 kommenttia:

 1. What the fuck. Pakko sanoa mutten voi todellakaan ymmärtää että oot ollu nainen? :D oot niin miehekäs että huhhuh.

  VastaaPoista
 2. Olivia // Haha, kiitos! :D

  VastaaPoista
 3. Miesrantu! Onneksi olkoon 8DDD

  VastaaPoista
 4. Wau! I´m so proud of you!

  VastaaPoista
 5. Todella vaikeeta ymmärtää, että nykymaailmassa pystyy vaihtaa sukupuolta. Ois ollu kiva jos julkaisisit kuvan itestäs selkeenä naisena jostain parin vuoden takaisesta kuvasta.
  Semmonen kuva jossa näkyy kunnolla naisen muodot.
  Tai julkase kuva susta vaikka peruskoulu ikäsenä; joku eskari-, ala-aste ja yläastekuva.
  Ois kiva nähä olitko jo sillon poikamainen ja siit näkis et missä iässä muunnuit pojaks. Eskaris varmaa olit viel ihan nätti pikku tyttö?

  VastaaPoista
 6. Karsu // Haha. :D Kiitoksia! Miesrantu on oikeen kiva.

  Anonyymi // Thanks. (:

  Anonyymi // Kyseessä on oikeastaan sukupuolenkorjaus oikealta nimeltään. Ja muistaakseni olen tänne aikaisemmin vanhempia kuvia lisännyt, mutta kovin vanhoja kuvia ei ole enää tallessa missään muodossa joka on kyllä harmi koska ne monia kiinnostaisi. Voin joskua kotoota ettiä vanhempia kuvia, mutta luulen ettei löydy ihmeellisempiä. Olen aina suunnilleen saanut valita vaatteeni ja siksipä mitään ihoa myötäileviä ei ole mun päällä nähty ja siksipä ei varmaankaan löydy kuvia missä muodot erityisesti näkyisi.
  Peruskoulu ikäsenä ehkä löytyisi kuvia, voin pistää joskus niin saatte itse määritellä miltä näytän. (:
  Hmm, no eskarissa oli pitkät ruskeat hiukset ja melko neutraalit vaatteet eli ilmeisesti ihan normi pikku tyttönen. Mutta ikinä en ole mitään prinsessatyyliä omistanut ettei sen puoleen.

  VastaaPoista
 7. wow, komee jätkä :--D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi // Kiitos. :D Mistä tää kommenttivyöry sikisi yhtäkkiä..

  VastaaPoista
 9. Todella vakuuttavan napakarvat. Jee! :)

  VastaaPoista
 10. Skannaa vaikka valokuva-albumistas kuvia? Ainaki mun perheellä on kauheesti kuvia albumissa ja säki oot elänyt filmirulla aikoina.

  Kommenttivyöry tulee, koska ht.net... :D

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Tsiisus mikä turkki!! :DD Vähän siistiä!

  VastaaPoista
 13. Sulla on pornoviiva! :O

  VastaaPoista
 14. Löysin ja luin blogisi läpi parina iltana. Erittäin syvässä ja uppoavassa mudassa olet jaksanu tarpoa.
  Moni ei todellakaan kestäisi ja taidatkin olla paljon vahvempi kuin luuletkaan. Ei voi muuta sanoa kuin, että jätkällä näyttää menevän aika hyvin jo.
  Parista kuvasta ja varsinkin hymykuvasta tuli mieleen yksi näyttelijä. Sitten hokasinkin sun olevan Peter Krausen pikkubroidi.

  - spyroh

  VastaaPoista
 15. Sulla on tossa yhdessä kuvassa paita auki. Oletko sä leikannut jo rintasi, vai miten näyttää että niitä ei olisi? :)(en ole kaikkia päivityksiäsi lukenut). Bindiäkään ei näytä olevan.

  VastaaPoista
 16. Miksi ihmeessä kenenkään anonyymin kommentoijan pitäisi saada nähdä miltä näytit ennen prosessia? Pelkästään jonkun tuntemattoman pyytäessä ei ehkä kannata alkaa levittelemään kaikkea itsestään nettiin.

  VastaaPoista
 17. mulla taitaa olla samanlaiset bokserit kun sulla tossa ylimmäisessä kuvassa. o.o'

  VastaaPoista
 18. Looking good! So cute smile... <3

  Kiva, että on kotoisa olo sielä. x333

  Little Mei

  VastaaPoista
 19. Päivi // Haha, niin on. :D

  Anonyymi // Niin on ollut jo pitkään tarkoitus, mutta ei sieltäkään oikein löydy sellasia kuvia mitä tänne viittis pistää. Ja nyt kaikki albumit on 500 kilsan päässä ettei ihan päivänreissua sinne tuu hetkeen tehtyä.

  Kaspery // Lisäsin. (: Mulla kyllä arkisin ei välttämättä ole mahdollisuutta päästä meseen kun koulun koneilla olen ku asuntola, mutta koitan jos saisin vaikka sielä nettimesen toimimaan.

  Suvi // Jep, niin on! :D

  Anonyymi // Jeah, ollu jo itseasias aika monta kuukaut mut kuvaa ei vaan oo saanu aikaseks pistää. Ja kylhän toiki viel on lähiaikoina vähän kasvanu.

  spyroh // Kiitoksia paljon. (: Pakko sanoo et nyt tuntuu helpolta verrattuna aikasempaan, vaikka vieläki mulla niinku kaikil on ne omat ongelmansa ja vastoinkäymiset. Uskon että pahin on takana jo.

  Anonyymi // En ole leikkauksia vielä käynyt, ne on ihan vain paidan piilossa. Ne kun on muutenkin aika olemattomat kun testosteronin takia rasva on siirtynyt niistä jonnekkin muualle (lue: mahaan).

  Urek // Minun on kyllä ihan alusta asti pitänyt lisätä vanhempia kuvia minusta enkä koe että siitä mitään haittaa on kenellekkään.

  elmo // Kantsii, mun yhet lempibokserit ku värikkäät. :D

  Little Mei // Hoho, kiitos. :-----3

  VastaaPoista
 20. Miten sukupuolitutkimuksiin käytännössä pääsee? Minne pitää hakeutua? Mennäänkö vaan terveyskeskukseen ja julistetaan että olen transsukupuolinen? :D Mitä sitten tapahtuu?

  VastaaPoista
 21. Anonyymi // Käytännössä mennään ihan vaan omaan terveyskeskukseen ja pyydetään aikaa lääkärille kun tarvitset lähetettä transtutkimuksiin. Yleensä lääkäreil ei oo mitään hajua tällaisesta prosessista ja siksipä kannattaa ainakin tulostaa messiin tämä:
  http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2002/20021053

  Ensimmäisessä linkissä on teksti siitä että lääkäri ei voi/saa pistää lähetettä minnekkään muualle kuin joko Tampereen tai Helsingin yliopistolliseen keskussairaalaan transpolille.

  Kannattaa myös ottaa ylös lähemmän (Tampere tai Helsinki) transpolin osoite ja puhelinnumerot. Antaisin muuten ne tässä, mutta en tiedä missä päin asut. Voit vaikka pyytää lääkäriä soittamaan transpolille ja kysymään mitä tehdä jos tuntuu olevan lääkäri hukassa.

  Kantsii myös lukea trasekin ja transtukipisteen sivuja. (:

  VastaaPoista
 22. Täytyy muuten sanoa et oot iha helvetin hyvän näkönen jätkä x)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi // Haha, kiitoksia kovasti. :D

  VastaaPoista
 24. Odotin oikeen kun selasin sivua alaspäin ja etin kuvaa susta , että näytät ihan kaiselta vieläkin, mut yllätyin kuinka mieheltä näytät! Kohteliaisuutena tarkoitan :)

  VastaaPoista