3. syyskuuta 2010

Prosessi ja varaosat #6

04.03.2010

Packeri


Kerroin tossa "Prosessi ja varaosat #4" -päivityksessä että tilaan Mangolta kusipackerin ja harnesin.

Siihen päivitykseen yks mun lukijoista kommentoi että kannattaa ostaa kuspackeri mieluummin täältä; http://www.gearguygear.com/index.php?p=1_13_The-FTM-STUD-Stand-to-Urinate-Device-

Kattelin hieman noita sivuja ja spontaanisti parin sekunnin miettimisen jälkeen tilasin sieltä paypalin kautta packerin! Pieni tovi siinä kyllä meni ja itseasiassa nyt kun katson sivuja niin mulla ei ole hajuakaan mistä onnistuin tuolta tilaamaan sen.. Mutta siinä ainakin luki että tilaus tuli perille! :D Mulla oli pyörinyt ikuisuuden siis se mun kusipackeri -säästö 45 euroa paypal tilillä ja se riitti - melkein. Olin ihan kuset housussa että mitäs nyt kun ne vei mun tililtä ton 45 euroa ja siitä uupuu 6 euroa. Olin jostain lukenut että paypal ottais mun osuuspankin tililtä loput jos paypalin tilillä ei oo tarpeeks ja tätä odotin sitten jonkin aikaa. Tais ihan seuraavana päivänä olla ku ne oli ottanut automaattisesti 6 euroa mun paypal tililtä, onneks. :DTuon tilasin siis 15.08. Kysyin tuon myyntipaikan kehoittajaa että kuinka kauan paketin tulemisessa on mennyt ja vastaus oli että pari viikkoa. Nyt on sitten mennyt 3 viikkoa ja kutkuttavasti ootan jo pakettia! :)

Ps. en edes muista minkä näkösen packerin tilasin.. noooo, ehkä mä nään vielä. :D mietitään sitten sen myötä tulevia ongelmia sun muista. x)

5 kommenttia:

 1. Voi ei musta on ihana lukea kun näissä teksteissä on ihan erilainen sävy kuin alkupään teksteissä, vaikutat paljon ilosemmalta ja reippaammalta :D Kiva että sulla menee paremmin.

  VastaaPoista
 2. miten toi toimii? :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä olo tuntuuki vähä reippaammalta. :)
  Packeria en oo viel päässy kokeilee kun ei ole tullut postiin vielä, mut tällä viikolla odotan et se tulis. :)

  VastaaPoista
 4. Oon seurannut sun blogia jo useamman kuukauden :) Ja vaikutat paljon pirteämmältä kuin mitä yhteen vaiheeseen :) Kiva, että menee paremmin.

  Enkä tiiä onko soveliasta sanoa, mutta oot hyvännäkönen ;)

  VastaaPoista