5. syyskuuta 2010

Prosessi ja sosiaaliset suhteet #14

08.09.2010

Sukulaiset


Tapasin tossa serkun hetki sitten sattumalta kaupungilla ja olikin ihan kivaa. Serkku kysy vähän hiljemmalla äänellä "missä sun tissit on?", jonka jälkeen kerroin binderin painavan ne pois ja serkku rupesi tökkimään mun etumusta. Eikä ees nolottanut. :D Myöhemmin kysy että millon meen rintakehäleikkaukseen. Ihan kiva että serkku on ok asian kanssa ja uteliaskin, mä kun en viime vuonna vielä tiennyt miten serkku asian ottaisi.

**

Tutut

Tapasin elokuussa kännisen lapsuudenystäväni bussissa. Ei siitä sen enempää, mutta hän sanoi mua monta kertaa Netaksi ja loppujen lopuksi haukkui vielä lesboksi. Mä annan tosi helposti anteeks, kunhan tekosyynä ei oo "noku olin kännissä". Elikkä olen edelleen vihainen tuosta.

Jos kaapista ulos astumisesta on kulunut n. 10 kuukautta niin sen verran ois päähän iskostunut että mun virallinen nimi on toinen.

Ja muutenkin, vaikka joku olisikin lesbo niin sitä ei tarvitse minun mielestäni ilman kyseisen henkilön suostumusta kertoa bussiliselle ihmisiä.

**

Työssäoppiminen

Kävin tänään pikasesti tekemäs työsopparin tuolla vanhassa työssäoppimispaikassa Turun telakalla. Näin samaisen miehen kanssa joka viimeksi kutsui mua tytöksi.

"Onhan frakki silitetty valmiiks?"

Kertokaa mul mitä sen päässä liikkuu musta.. :D

7 kommenttia:

 1. Hmm no riippuu tietty sanoko se mies töistä sen ihan vakavalla naamalla, mut ottaisin ton ihan positiivisena heittona. :D

  VastaaPoista
 2. Salaa stalkkaan sun blogias! T: Julle

  VastaaPoista
 3. Suvi // no siis vaikee sanoo ku toi juhlapuku -juttu oli muutenkin vitsi.. :D Se olis siis ollut vitsi vaikka se olis ihan cis-miehelle tuon sanonut.

  JR // kehtaatki! :D

  VastaaPoista
 4. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, olet todella rohkea ja toivon sinulle jos kenelle, kaikkea hyvää jatkossa.

  VastaaPoista
 5. onnea prosessin etenemiselle!:)

  VastaaPoista
 6. Suvi // ihan jees. :) mulla on kaks uutta harrastusta ja vähä saanu arjesta kiinni. pian alkaa työssäoppiminen ja oon ihan jeejee, ku pääsee taas oikeeseen työmaailmaan.

  Sanni ja Emi // kiitoksia. :)

  VastaaPoista