20. elokuuta 2010

Prosessi ja varaosat #5

Nyt ollaan siis saatu hieman eri näköinen ulkoasu ja ehkä vähän osuvampi nimi blogille. Yritän panostaa enemmän tähän blogiin tästä eteenpäin, kirjoitan huolellisemmin ja yksityiskohtaisemmin ja lisäksi lisäilen enemmän kuvia. Tällä hetkellä minulla ei itselläni ole käytössä omaa konetta, mutta kun sen lähiaikoina toivottavasti saan niin lupaan että kunnon panostus blogiin alkaa. Se pitää minut jopa järjissäni kun saa kirjoittaa asioita prosessista ylös.

Olen myös harkinnut että voisin lisätä videopostauksia tänne, jos joitakuita kiinnostaisi ruveta katsomaan. En tietenkään ala jos kiinnostusta ei löydy. En ilmeisesti ole niin nörtti että saisin videon toimimaan blogissa, niin lisäsin sen youtubeen ja siinä sitten on vähän esimakua parin sekunnin ajalta, ei mitään järkevää siis. Ja pahoittelen ääntäni, puhun normaalisti melko mumisten ja omistan vielä ärrä-vian, mutta toivon että jotain selvää saatte.

http://www.youtube.com/watch?v=oPvxy1Z_7YI

**

20.08.2010

Binderi

Mulla toimii nyt siis bindereinä musta toppimallinen HersHertä (http://hershe.com.ph/) jonka ostin kimppatilauksena wtftm -foorumilta. Hetkeäkään en ostosta kadu, todella kiva loppujen lopuksi alkuvaikeuksien jälkeen. Tai no itseasiassa silloisen kumppanin vanhemmat maksoivat sen minulle joululahjaksi, hintaa tuli hieman päälle 10 euroa. Olisiko ollut 10,70 euroa. Sanoimme vanhemmille että haluaisin paidan ja itse vanhemmat eivät tainneet nähdä mimmoisen paidan minulle ostivat, mutta kumppanin siskolle menin ylpeenä näyttelemään heti. :D

Olen joutunut pariin otteeseen leikkaamaan suikaleen takaa pois ja ompelemaan takaisin, jolloin siis kiristyi lisää. Nyt tätä ei enää pysty kiristämään lisää, mutta tämä bindaa edelleen todella hyvin vaikka melko löysähän tää on mitä vertaa kun tän osti.

Kun binderi oli vielä uusi, en tajunnut ottaa kuvaa, mutta aikalailla tämän näköinen.



Mutta mustana. Pelkäsin että tuon mallinen paita sitten saa mahan näyttämään kymmenen kertaa isommalta, mutta ei se ainakaan minusta.

Nyt korjausten jälkeen paita näyttää tältä, on se ihan vähän haalistunutkin.





Toisena binderinä minulla on yksin ostamani Underworksin (http://www.underworks.com/) koko binderi, jota on paljon kehuttu foorumilla.



Sitä ei oo tullut käytettyä niin usein ja varmaan syynkin arvaatte. Tuon päälle vetäminen hikisenä tai suihkun jälkeen nihkeänä - täyttä tuskaa! Jos ylävartalo on täysin kuiva niin tuon saa päälle pienen rehkimisen jälkeen yläkautta kun nostaa kädet ylös ja sitten sivuista vetää paitaa alas. Tuo paita tosin hengittää PALJON paremmin kuin HersHen, joten normaalisti koko binderiä pidänkin sitten päivät ja yöt putkeen päällä. En tiedä olisiko ihottuma ongelmaakaan tullut tuon kanssa.

Eniten käytän tätä paitaa erikoistapauksissa ja uimisessa, minulla on ihoa myötäilevä uimapaita sitten tuon päälle. Ei tuo koko binderikään hirveästi muotoja ja läskejä peitä, mutta sen verran että juuri ja juuri kehtaan uimassa käydä ihoa myötäilevän uimapaidan kanssa.
Pakko sanoa että kyllä se läpimeneminen on hankalaa kun käyttää uimassa paitaa ja kaiken lisäksi vielä on tälläinen lantio ja jenkkakahvat, huoh..

Ja tää uimapaita on ihan vaan Lidlistä ostettu tossa joskus kesäkuussa, maksoi muistaakseni jotain 8.90 euroa.
On kumminkin myös hieman bindaavia uimapaitoja transmiehille, mutta tää ajaa ainakin mun mielestä saman asian jos käyttää binderiä paidan alla.

Ja niin, binderin aiheuttama ihottuma on alkanut lieventymään. Viikon talkin käytön jälkeen, iho rupesi menemään rikki ja se ei enää kutissut. Raavin joka päivä rikkinäisen ihon pois ja talkkasin ja talkkaan edelleen aina kun talkki on imeytynyt. Nyt se ei ole enää rikkikään. Iho punoittaa ja siinä on vähän ihottumaa, mutta pahin on takanapäin. Iho ei kutise ja raavin siitä aina kuolleen ihon pois niin itse ihottuma pääsee hengittämään. Talkkaan myös joka päivä vähintään kerran. Että kyllä se talkki auttoi!

13 kommenttia:

 1. Jännä, miten eri valmistajien binderit ovatkin niin erilaisia. Mulla on molemmissa selkäkaistale eri materiaalia kuin etukaistale. T-kingdomin binderit tosin ei ole malliltaan mun vartalolle sopivia, mutta tykkään siitä, että ne saa tarran avulla auki sivusta. En tosiaan jaksaisi kiskoa pään yli.. Pitäisi kait itekin tehdä joku kuvapostaus bindereistä :)

  Laita vaan videopostauksia lisää. Toi ensimmäinen oli ihanan aito, tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Saat videon näkymään blogissa siten, että kun olet ladannut sen Youtubeen, menet sen videon katselutilaan. Videon alla on ne "tykkää"-jutut ym., ja vähän oikeammalla lukee "upota" tai "embed", jos käytät Youtubea englanniksi. Sitä kun painat, niin näet koodin jonka lisäät sitten blogiin siihen kenttään johon postauksia kirjoitat. Saat sieltä myös valita missä koossa video näkyy blogissa jne. :)
  Tämä on tosi kiva blogi ja paljon paljon PALJON tsemppiä sulle! <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut, olet saanut uuden lukijan. :) Törmäsin blogiis pari päivää sitten ja voin kertoa, että koukutuin lukiessani ensimmäisestä postauksesta lähtien. Tosi mielenkiintonen.
  Tsemppiä! Ja lisää videopostauksia, kiitos! (:

  VastaaPoista
 4. Aksu // Näissä on joo samaa materiaalia niin edessä kuin takaa ja kyllähän toi melko tuskaa on näitä pään yli vedellä. :D Tää toppimallinen onneks meneekin jo ihan kevyesti nyt ku se on sopivasti löystynytkin.

  Anonymous // kiitos, kokeilen tota kun seuraavaksi pääsen pitemmäksi aikaa koneelle. Mutta kiitoksia tsempeistä. :)

  Anonymous // Kiitoksia! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä videopostaukselle löytyisi katselijoita ja kuuntelijoita!
  Onnea prosessiin. :)

  VastaaPoista
 6. Joskus hevostalli.netistä olen joitain juttujasi lukenut ja nyt sitten sattumalta törmäsin tähän ja luin kaiken tähän mennessä ilmestyneen kerralla. Tsemppiä sinulle, olet todella hieno ihminen. Ja todella vahva, kun olet näin pitkälle päässyt!

  Itseäni aihe koskee jonkun verran, siksi kiinnostaa. Transmieheksi en itseäni lue, mutta en täysin naiseksikaan. Ja minusta on hurjan hienoa, että saan lukea jonkun omia kokemuksia ja tuntemuksia.

  Olet hieno mies, Alex! Tsemppiä sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Moikka! Löysin blogisi vasta tänään, ja jumituin lukemaan sitä kerralla moneksi tunniksi. Toivotan sinulle Alex tosi paljon tsemppiä ja jaksamista prosessisi sekä vastoinkäymisiesi kanssa. On sinussa mielestäni jo paljon miesmäisiä piirteitä! :)

  VastaaPoista
 8. Nastja // kiitoksia. :) ja hienoa jos minusta vain on apua myös sinun kokemuksiisi.

  Anonymous // kiitoksia! :) hienoa jos muutkin ovat sitä mieltä että mussa on jotain miehennäköistä edes vähän. :D

  VastaaPoista
 9. Aloin lukemaan tätä tuossa päivällä ja taukojen kera olen nyt tässä vaiheessa... Kirjoitat tosi kivasti, ainakin kun joissain blogeissa se teksti on sellaista, ettei minua vain innosta. ^^

  Mutta syy siihen, miksi kommentoin juuri nyt tässä näinkin "vanhaan" postaukseen... Syytän sinua siitä, että minun peukalot ovat kipeät. Tästä binderipostauksesta muistui kuukausi sitten tekemäni lupaus poikakaverille, että lyhennän hänen binderistään olkaimia... Ja nyt kun sen käsipelillä tein, ovat peukalot kipeät... :(

  Joka tapauksessa.. Tästä jatkan huomenna, kiva saada vähän muutakin näkökulmaa aiheesta kuin vain oman miehekkeen.. (Joka äsken kopioi itelle tämän osoitteen ja vikisi, että "Miekin haluan lukea, mie sen blogin löysin!") :D

  VastaaPoista
 10. Golli // Vooih, no mutta kipeiden peukaloiden lisäksi sait hyvän mielen ja poikakaveri binderinsä! :D Haha, voi kuinka söpöä.

  VastaaPoista
 11. Harmittaa ku bindereita ei löydy suomesta, vaa pitäs tilata jostain enkä voi tilata. Mut oon tyytynyt ideaaliside juttuun joka ei toimi kunnolla D8

  VastaaPoista
 12. ErnoLapanen // Jep, itekki oon miettiny iha samaa. Mutta etkö voi paypal tilin avulla? Tai jos joku sukulainen auttaissen verran?

  VastaaPoista
 13. En pysty sen ihme tilin kautta ku alaikänenhä ei saa tilata vai onko miun päähä jotaki värää tietoo työnetty ja ei oo oikee sukulaista joka auttas enkä khyll uskalla pyytääkää D8 jote pitää elää tällee, ehkä joskus myöhemmin TT_TT

  VastaaPoista