10. elokuuta 2010

Prosessi ja varaosat #4

10.08.2010

Binderi


En tiedä tajusiko kukaan jo aikaisemmasta postauksesta, mutta mitä tulee binderiin niin joo. Tuon tapahtuman jälkeen olen käyttänyt sitä taas päivittäin, vaikka ihottumaa ihossa sen alla on vielä. Ei vaan henkinen stamina kestä sitä etten pitäisi sitä, on paaaaljon parempi ja varmempi olo sen kanssa, tuntuu että oon oma itseni sen kanssa. Talvella käytin sitä jopa öisin, mutta nykyään heti kotiin päästyäni töistä/koulusta/kaupungilta otan sen pois ja pistän jonkun väljän paidan ainoastaan. On vain niin hiton hiostava ja kuuma ilma ollut koko kesän ettei pysty. Tietenkin asia on eri kun ja jos on vieraita, kun haluan että he näkevät minut ilman rintoja.
Rasittavaahan on jos pitäisi viedä roskia tai mennä tomuttamaan matto ja vaan siksi pariksi minuutiksi pitäisi binderi takaisin pistää. Oon ratkonut ongelman että käytän mahdollisimman isoa paitaa ja kuljen kyyryssä niin ei ainakaan ihan heti silmään pistä. Ja eipä kai toi väliä vaikka naapurit jotain näkisikin, en mä tässä toivon mukaan vuotta kauempaa asu jos tulevaisuuden suunnitelmat onnistuu.

Mutta! Mulle on sanottu wtftm-foorumilla että talkki auttaa tämän kaltaisiin ihottumiin mitä minulle on binderistä tullut. Niinpä sattumalta kuljin kerran kauppareissulla vauvantarvikkeiden ohi ja tapahtui niinkin outo asia kun minä ostamassa vauvan pepputalkkia! :D Pistin sitä heti kotti päästyään ja ihon se tekee ainakin pehmeäksi eikä sen jälkeen kutise. Se on aavistuksen paremmaksi ihon tehnyt, mutta näin hiostavilla ilmoilla se ei pahemmin tepsi kun kuitenkin pidän yli puolet päivästä binderiä kaiken lisäksi. Mutta tuon aikana ihottuma ei ole ainakaan pahentunut ja se on tärkein, ehkä se lähtee parantumaan kun tulee viileämmät ilmat enkä hikoile koko ajan.

**

Packeri

Päätin vihdoin ja viimein että ostan Mangolta (http://www.mangoproducts.net/)pienen kahvin värisen kusipackerin ($69.95) heti kun saan rahat kokoon, nyt on tullu kerättyä huimat 45 euroa eli puolet ainakin!Ja samaten sitten ostan harnessin ($29,95), eli tuommoisen hihnan vyötärölle millä se pysyy kiinni.Voi olla täysin turha ostos, mutta pitää edes kokeilla.

Mangon maine ei ehkä ole ihan loistavinta, postipaketit joskus tullut monia kuukausia myöhässä eikä olla vastattu sähköposteihin. Mutta toivotaan että nyt tulisi edes 2-3 kuukaudessa. :)

Wtftm-foorumilla on kimppatilaus kysely Mangoon meneillään, vois kattella jos osallistuis siihen..

11 kommenttia:

 1. Nythän on sopivasti dollarin kurssi alhaalla, äkkiä tilausta tekemään :D Saanko tiedustella miksi juuri kahvin värinen, itse kuitenkin olet suhteellisen vaaleaihoinen?

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa en ole kovinkaan vaalea, kuvat ehkä hämäävät. Olen ehkä yhden kahden asteen normaalia tummempi kuin "normaali" vaaleaihoinen. Ja siis kahvin värinen koska ainoa vaihtoehto tuon lisäksi on pinkki joka siis on.. Vaaleanpunainen. :D Ei sillä, mun tällainen tavis packeri ilman kusiputki mahdollisuutta, on pinkki, mutta tummat boxerit on värjänny sitä sellaiseksi tummahtavan pinkiksi eli nyt on aidomman värinen. Mutta oletan kuitenkin että minun ihoon kahvi on enemmin kuin pinkki, kun tuo kahvikaan ei ole kovin tumma. :)

  VastaaPoista
 3. http://www.gearguygear.com/index.php?p=1_13_The-FTM-STUD-Stand-to-Urinate-Device-

  Suosittelen tätä, tulee halvemmaksi.

  VastaaPoista
 4. Moikka! Löysin sun blogin juuri ja laitoin syötteet tilaukseen että pysyy kärryillä. Mahtavaa että uskallat ja jaksat kirjoittaa prosessista myös "julkiseen muistiin"! :]

  VastaaPoista
 5. Mika // itseasiassa tilasinkin nyt tuommoisen tuosta linkistä, teen postauksen sitten kun se tulee ja kerron minkälainen. :)

  Suvi // Kiitoksia. :)

  VastaaPoista
 6. Jee, on toiminut mulle hyvin tuo. En ymmärrä miksi ihmiset ostaa tuplasti kalliimmalla toisaalta.

  VastaaPoista
 7. Osaatko sanoa kuinka kauan meni kun paketti tuli? :)

  VastaaPoista
 8. Niin ja itse en ole kyseiseen paikkaan törmännyt vaikka olen kalastellut M-t-F -foorumin läpikotaisin, eli tuota ei varmaan moni tiedä - ehkä siksi?

  VastaaPoista
 9. Itsellä meni muistaakseni pari viikkoa. Tilasin tuon ja sen jonkun pussukan, mihin se laitetaan. Maksoi vain vitosen jos tilasi samaan aikaan.

  Hyvä tuo on siksi, että ne tehdään erilaisiksi kaikille ja kysytään esim. vyötärönauhaa ja kusiputken pituutta erikseen, koska molempien koot vaihtelee ihmisestä riippuen. Hyvä on.

  VastaaPoista
 10. Hei!

  Voi tulla vähän myöhässä tämä ehdotus, mutta jos ei ongelmaan ole vielä tullut ratkaisia niin tässäpä yksi ehdotus (tai sitten ensi kesää ajatellen): sinkkivoide voisi myöskin auttaa tuohon ihottumaan. Näin ainakin olen kuullut yhdeltä tutulta, että auttaisi! :)

  Pakko muuten vielä sanoa, että aivan hirmu ihanaa että uskallat kertoa avoimesti prosessistasi. Rohkeiset varmasti myös monia muita!

  VastaaPoista
 11. Mika // Tilasin tuolta eikä ole vieläkään tullut, höh. :/ Toivottavasti tulis kohta.

  Anonymous // Kyllä se on tossa kytenyt edelleen, nyt se vaan on enemmänkin kutiamis kuin kipuvaiheessa. Löysin sattumalta sinkkivoidetta äidin luota ja pistin sitä kerran ja aika pirun hyvin se kyl tehoaa. o_o Koko punoitus on hävinnyt ja nyt se näyttää jopa taas melkein terveeltä iholta.

  VastaaPoista