16. heinäkuuta 2010

Prosessi ja varaosat #3

16.07.2010

Binderi


Huom, kuvia saa suuremmaksi klikkaamalla kuvaa!

Vihaan mun syöpäläisiä argh. x__x

Näillä hiton helteillä paksu binderi joka painaa rinnat yhteen ei ole kiva asia. Mutta ilman binderiäkin on ahdistava olla niin hitto..

Hikoilemisen ja binderin avustuksella rintojen väli on aivan hirveessä kunnossa.. Hiertymällä ja finneillä <3 Ette usko kuinka paljon sattuu ja kutittaa. Kesän alussa huomasin että siihen on rupeamassa muodostumaan ihottumaa ja rupesin rasvaamaan sitä. Luulin että se riittäisi, mutta se paheni. Rupesin olemaan ilman yläosaa, maximissaan vain väljä paita aina kun olen yksin kotona sekä rasvaamaan lisää. Olen harvemmin yksin kotona, joten ihottuma vain paheni ja paheni vaikka yritin mitä.

Nyt sitten päädyin ratkaisuun että ainakin tää kesä joudun palaamaan menneeseen ja käyttämään urheiluliivejä. Omistan sen verran isot rinnat että pienimmätkään urheiluliivit ei niitä saa piiloon, joten joudun tyytymään siihen että kuljen ihmisten ilmoillakin näissä möhkäleissä vittu. x__x Parrantekovehkeet

Ostin melkeen viimisillä rahoillani Stockmannilta 13,90 euroa maksavan kulmakarvojen ja ripsien värjäysainetta. :D Joskin käyttöohjeessa lukee että voidaan käyttää myös pulisonkien ja parran värjäämiseen.Ite meinasin että yritän värjätä käsikarvoja tummemmiksi mustalla värillä. Ohjeissa luki että karvojen pitää olla jollain aineella/rasvalla öljyttömät ja puhtaat, sekä lämpötilan pitää olla 20 astetta vähintään.
Koko kämpässä on 30 astetta ja mitään sopivaa rasvaa tai ainetta ei löytynyt, joten koetestini käteen ei toiminut. Kokeilen sitten paremmin myöhemmin. :DAinetta jäi hieman yli, joten törkkäsin sen nassuun ja en pessyt täysin perusteellisesti joten näytti että mulla olis aamu sänki, oli kivaa. :D Tosin livenä näytti paremmalta ku kuvassa, muttaah..**

Packeri

Ihme kyllä, mutta packerista ei oo vieläkään valittamista. Jotkut sanoo että siihen pitäisi talkkia tai perunajauhoo taputella päälle ja yritin tota perunajauhoo tässä yks päivä. En kyllä tajua sen ideaa. Packeri oli aivan samanlainen kuin ennenkin ja jauhoki tarttu vaan boxereihin vaikka pyyhin ylimääräiset tarkkaan pois, niin pesin sen kokonaan pois.

Ehkä hieman pienempi toi vois olla, ni ei ehkä kokoajan pitäis olla varmistamas että se on kunnossa, mutta minkäs teet kun oli kokonaan ainut packeri kaupassa.
Ja oon muutenkin liian vainoharhanen, se on kyllä suurimman osan ajastaan ihan hyvin ilman mitään kiinnitysjuttujakin. On vaan vaikee sanoo mikä on normaali kun pahemmin ei oo tullu katottua miltä cis-miesten etumus näyttää. :D

3 kommenttia:

 1. Tasan ei käy onnen lahjat terveisin tissitön tyttö joka varsin mielellään lähettäis sulle miehekkäät käsikarvansa :/

  VastaaPoista
 2. tuohon iho-ongelmaan voisi käyttää nyt kun se on selkeästi tulehtunut sellaista vihreää Sorbact-nauhaa, joka auttaa tuon tulehduksen kuriin saamisessa. Sitten ku ihon saat terveeksi, niin talkkia. Pese usein, kuivaa hyvin.

  Tsemppiä! matkasi kuulostaa pitkältä ja rankalta, ja mielenkiinnolla luen blogiasi.

  VastaaPoista
 3. Tuohon sun ihon ongelmaan voisi auttaa emuöljy.. Jos sulla vielä tulee ihottumaa.. Tuli vain nyt mieleen.. hih

  VastaaPoista