19. toukokuuta 2010

Prosessi ja omat ajatukset #2

Hei!

Olis kaksi aika isoakin juttua jotka haluaisin teidän kanssaan jakaa, mutta nyt oon ihan loppu. Ei jaksa kirjottaa eikä oikein jaksais tehdä yhtään mitään muutakaan. Tuntuu taas et oon aika pohjalla ja prosessi liittyy siihen tosi vahvasti.

Joten en ota paineita että pakko kirjottaa, pakko kirjottaa, pakko kirjottaa, vaan koitan ottaa rennosti ja kirjotan taas kun on enemmän voimia.

1 kommentti:

 1. Hei alex, et luultavasti muista tai tiedä minua, mutta olemme tavanneet joskus pari vuotta sitten yhteisen kaverin kautta.

  tiedätkö mikä on huvittavaa, en silloin tiennyt sinusta mitään, mutta minulle oli jostain syystä itsestäänselvyys, että olet poika. muistan miten sanoin kaverilleni jotain että heppapojat on aww, viitaten sinuun tietenkin, ja se korjasi että heppatyttö se on ja olin että mitä mutten jaksanut väitellä asiasta enempää kun en sinua kuitenkaan tuntenut mutta kaverini tunsi. nyt vain yhtäkkiä muistin tämän kaiken ja niin, en tiedä, tahdoin kertoa sinulle.

  tekstejäsi on äärimmäisen mielenkiintoista lukea, sillä olen itse kokenut jotain samankaltaista, en samaa mutta kuitenkin, sillä en miellä itseäni kumpaankaan sukupuoleen kuuluvaksi. esimerkiksi nuo nimiselkkaukset ja "oot mun tytär" -episodit kuulostavat irvokkaan tutuilta.

  paljon voimia sinulle, ja kunnioitan sinua suuresti ihmisenä kun olet saanut aikaiseksi lähteä prosessiin. on oikeasti aivan uskomattoman hienoa että jaksat ja oikeasti teet sen.

  asumme samassa kaupungissa, voisi olla mielenkiintoista tutustua tai edes keskustella (vaikka netissä), miten olisi?


  -niki

  VastaaPoista