13. toukokuuta 2010

Prosessi ja sosiaaliset suhteet #9

20 lukijaa, tehän lisäännytte!

**

13.05.2010

Sukulaiset

Joskus vittuilulla saa jotain jopa aikaan. o/

Lupasin etten sukuloi ennen kuin prosessi on pidemmällä, mut iskä houkutteli mut mummolaan sillä että saan harjotella autolla ajamista siellä landella. Tietysti sit halusin liikaa mennä ja kyrsiintyneenä venasin vaan tuota ja pois sieltä pääsyä, mutta ei se ollutkaan niin inhottavaa kun kuvittelin. Yks sanaharkka tuli kummitädin kanssa josta selviydyin vittuimella niin että tiesin kummitädin ärsyyntyvän.

Kummi: "Netta tuu istuu"
Minä: "No Netta tulee vaan istuu"
K: "No sinä oot Netta, tuu nyt istuu >8("
M: "No en oo, Netta tulee istuu >8("

Ennen kuin menis toistensa päälle hyökkäämiseen niin menin mököttämään toiseen huoneeseen. Tuon jälkeen sitten korjasikin parin Netan jälkeen että "tai siis Alex".
Vastasin iskän yhteen "Nettaan" niin kummi huusi perään "Kyllä sä isääskin kuuntelet vaik kutsuu sua noin". Piti vielä huutaa perään, mutta annoin olla. Iskäni sentään yrittää kutsua mua Alexiks. Ja se viel autossa selitteli ettei aina vaan muista miks kuuluis kutsua. 83

Taino miten sen ottaa, sanoo Netan jälkeen aika usein "eiku Alex", mutta tuntuu ettei se yritä niin kovasti kuin voisi. Tossa sohvalla tänään olin aika ylpeä kun isä kutsui suoraan Alexiks.

Sanokaa jos ärsyttää tää vatvominen nimestä, se nyt on eka iso askel minkä voin tehdä prosessin etenemiseksi. Keskusteluaika kukaan ei huomaa koska se ei oo fyysinen edistys mihinkään, mutta nimi on ja sen huomaa joka päiväises elämäs niin niin..

Äh, en taaskaan tiedä yhtään mitä selitän. Siks nykyään menee pitkään että saan kirjotettua ku en osaa purkaa asioita lauseiksi. Että toivon että saatte jotain tolkkua.

**

Koulu

Koulusta hmm.. No oon erään Roosan (nimi muutettu) ryhmässä ja tuntuu kivalta kun hän sanoo "minä ja pojat", laskien minutkin siis pojaksi. En tiedä tarkoittaako hän sitä tosissaan vai eikö vain jaksa minua erikseen sanoa kun Roosan lisäksi ryhmässä on vain poikia.

Ja meillä oli joku toinenkin ryhmäjako ja pojat oli nimenomaan pistetty eri ryhmiin. Ryhmät kerrottiin niin että ensin se poika joka pääsisi siihen ja sitten loput kaksi tyttöä. Vaikka ryhmät oli jakanut se opettaja jonka luulin ymmärtävän minua parhaiten, minut luettiin tytöksi. Ja kyllä, näinkin pikkutarkkoihin asioihin sitä kiinnittää huomiota..
Ja lisäksi ope sanoi että yhteen ryhmään oli pakko pistää kaksi poikaa, eikä se ollut meidän ryhmä vaikka ryhmässämme oli lisäkseni vielä ihan cis-mies.

On ruvennut tulee olo että kaikki koulussa pitää mua vaan poikatyttönä paitsi muutama harva.

**

Ärsyttää kun tappelen jonkun (lue: äitini) kanssa niin hän vetoaa siihen ettei tajua mitä on tehnyt väärin kun hän hyväksyy minut ja on ruvennut kutsumaan Alluks jne.. Vaik monesta ehkä tuntuu niin ei, mun elämä ei pyöri prosessin ympärillä ja voin olla vihainen ilman että se yhtään mitenkään liittyy prosessiin.
Sama juttu muissa, kun puhun jollekkin ongelmista äidin kanssa niin hän rupeaa puhumaan prosessista vaikka en ole sanonut sanaakaan siitä. Kiitos teille jotka ette vedä prosessia kaikkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti