13. maaliskuuta 2010

Prosessi ja sosiaaliset suhteet #3

13.03.2010

Rakkaus

Oon tavannut yhen kiinnostavan ihmisen. Mulla on hauskaa kyseisen ihmisen kanssa ja perjantaina tuli todistettua että hänen läheisyydessään ekaa kertaa moneen kuukauteen mun on helppo hengittää. Tästä huolimatta perjantai sekä lauantai ovat olleet melko kamalia baariseissusta ja ihastuksesta huolimatta.

En tiedä mitä tämä ihminen on mieltä minusta, hoidoistani ja muusta. En ole uskaltanut kysyä koska pelkään reaktiota, varsinkin kun pidän hänestä enemmän kuin monista. Hän tietää etten ole käynyt vielä missään leikkauksissa ja en ole vielä edes testoilla. Tämä pelottaa minua koska kyseinen nainen on hetero ja minä en ole monien mielestä viellä lähelläkään miestä. En tiedä menikö ilta kehnommin ku odotin mun "oudouden" takia, joten en siitä hirveästi kerro kun ei se asiaan välttämättä kuulu. Kuitenkin olo oli tosi illan melko kehno koska vainoharhaisesti ajattelin kaikkien pitävän minua automaattisesti naisena ja asia vahvistui kun menin vahngossa naisten vessaan. Siellä oli joku nainen joka ei katsonut mitenkään oudosti vaikka astuin sisään, piti siis minua heti naisena. Asiaa ei helpottanut vanha luokkakaveri jonka näin baarissa ja joka kutsui mua Netaksi, mutta onneksi metelin takia kukaan ei tätä varmaankaan kuullut.

Ennen jos olen antanut narikkaan miehille takkini niin se on takaisin pistetty päälleni sillä tavoin herrasmiesmäisesti ja olen sitten alistunut siihen, mutta tällä kertaa se vain runtattiin käteeni. Voi johtua aivan vain niistä miehistä, mutta kyllä tuo oli silti kiva.

Ei nyt tule muuta mieleen tuosta illasta.

Mutta niin, kuka täys hetero nainen vois tykätä rumasta, läskistä ja tylsästä miehenpuolikkaasta?

Kaverit


Nyt lauantaina palasin äidille ja tuli hirveä ahdistus äidin entisen miesystävän lapsesta joka on kaverinani facebookissa. Tämä pisti minulle viestiä:

"mitä hauskaa on muuttaa itsensä pojaks?? jos saan kysyy?"

On hieman paha päivä ni pistin että "ei saa kysyä" ja heivasin tämän pois kavereista koska tämä on ennenkin pistänyt saman tyyppisiä viestejä ja olen sanonut että en halua tuon tyylisiä kysymyksiä. Minusta tuo ainakin kuulosti loukkaavalta.
No sitten hän pisti viestiä että:

"HeHa ! Sukupuoli: Mies Kiinnostunut: Naisista <-- hehaheha lol ! no mikäs siin jos tykkää naisist :o ja on itekki !!!!"

Tuo on ihan selvästi ainakin pilkkaava, joten estin ja ilmiannon tyypin loukkaavasta viestistä.
Jollei joku tajua niin tuossa on pistetty ylös ensin henkilötietojani facebooista ja sitten naurettu että ei siinä mitään jos tykkää tytöistä ja on tyttö itekkin vielä.

Eipä kai tässä tänään muuta, tosi pahalla ahdistuksella mennään.

Ainiin, lukijoita jo viisi! Kiitoksia teille jos kommentoitte tai edes luette.
Hienoa että näinkin arka ja outo asia kiinnostaa ihmisiä. :)

1 kommentti:

  1. Ihan oikein sille lapselliselle. Älä välitä ihmisistä, jotka ei välitä, koska meitä, jotka välittää nyt ja aina on enemmän. <3

    VastaaPoista