28. maaliskuuta 2010

Prosessi ja varaosat #1

28.03.2010

Hygienia


Ai että ku menin ylpeenä ostelee tän pikkupojan ekoja parranajo -vehkeitä. :D Koska kyseessä tosiaan ihan ekat tavarat ni mukaan tarttu ihan vaan Rainbowin halppis partavaahtoa ja x-tran kertakäyttö partahöyliä.
Transprosessia läpikäyvä kaveri sanoi että aloitti parranajon jo ennen testoja kun luki jostan että cis-miehillä ei ole ihollaan nukkaa mitä naisilla on. Parranajo poistaa sen nukan tai jotenkin noin se meni. :D
Oli siitä hyötyä tai ei, niin poskista tulee sileät ja kaupan päälle tosi miehinen olo ku siveli partavaahtoa nassuun! :D
Ja joo, ajelin naaman ensin vaan poskilta ja leuan kärjestä ja kyllä sen tuntee että selvää nukkaa on kaulassa ja pulisonkialueella eli alueilta mistä en ajanut.
Posket näytti ainakin ekan kerran ihan pitävän höyläämisestä, ei punoita tai kirvele niin huomenna vois kokeilla jo koko naamalle kun testiajelu meni hyvin.

Tän koko vuoden olen jo käyttänyt miesten suihkusaippuoita, ennen hampaita irvistellen ostin naisille suunnattuja mansikan ja ties minkä marjojen hajuisia saippuoita kun ajattelin että ne sopivat iholleni paremmin kun kroppa ja iho nyt sattuu kumminkin vielä naisen olemaan. Mun iho kumminkin on tosi hyvänä ollut aina eikä oo ärtynyt oikein mistään niin ajattelin että paskat ihosta vaik se ei tykkäiskään. :D Iho kumminkin tuntuu pitävän miesten saippuoista ja nyt haisen paremmalta ku ikinä.

Nyt siis mennään rainbowin ja x-tran partavälineillä, axen ja rexonan suihkusaippualla ja miesten nivean ja rexonan deodoranteilla. Nykyään kaikki hygieniakamppeet on miesten i like. 83 Tekee vaan vähän tiukkaa hygieniapussukassa jos lähden jonnekkin nyt kun sinne tuli vielä hirveä putkilo partavaahtoa ja höyliä. :D

Hävitin tossa eilen passini baarireissulla. Ajattelin et oon vaan hajamielinen, mutta ei sitä löydy kotoota eikä laukustakaan. Huomenna sit soitan poliiseil ja kyselen josko ois niillä. Passissa on siis vanha nimi enkä ajatellut uutta passia hankkia ennen kuin uusi nimi vaihtuu virallisesti, muuten se ois molemmil kerroil 45 euroa. Rajottaa vaan vähän elämää kun ei ole muita henkilöllisyystodistuksia.
Uus passikin helpottais elämää, voisin ekaa kertaa elämssäni ylpeillä omasta passista vaikka siinä valitettavasti sukupuolen kohdalla onkin vielä "F" -merkintä ja pitkään. Uusi kuva, nimi ja allekirjoitus on kuitenkin jo iso juttu. o/

Huomenna pitää myös yrittää soittaa Turun päivystykseen ja varata aika lääkärille että saisin vihdoin ja viimein sen kuukautistenestolääkityksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti