3. maaliskuuta 2015

Sairaalareissu kuvina

Ihon otto kohta kelmun alla
Parantunut oikea reisi

Kotiin!

Vasemman reiden dreeni

Vasen reisi kun kelmu otettiin pois

Aamupalaa!

Huono kuva lonkkaluun päältä josta otettiin virtaputken jatke

Parantunut vasen reisi

Leikkauksen jälkeisen päivän nestemäinen aamupala..22 kommenttia:

 1. On kyllä hyvin parantunut! Kaikkea sitä pystytäänkin nykyään tekemään- lääketiede on aika uskomatonta, eikös :) Jaksamisia sinne! Olet rohkea <3

  VastaaPoista
 2. Moikka komistus! ♥ Miten sulla on mennyt perjantain jälkeen? Onko ollut kipuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kauheasti kipuja, heikottaa vaan aika ajoin.

   Poista
 3. Pippelistä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alex on sanonut jossain kommentissa, ettei aio laittaa kuvia peniksestä, mikä on tietty täysin ymmärrettävää.

   Poista
 4. Vaikuttaako mieshormooni hiustenlähtöön? Joku joskus kyselikin sinulta, että kaljuunnutko ja vastasit, että ei, mutta selkeästi hiuksesi ovat paenneet ohimoilta. Tiedätkö miksi hormooni vaikuttaa tähän asiaan nuorella ihmisellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenko vastannut näin? :D Hyi minua, olen valehdellut! Testosteroni siis kyllä pistää hiusrajan pakenemaan, mutta tietääkseni varsinainen kaljuuntuminen on enemmän geeneistä kuin testosteronista kiinni. Minulla on noussut hiusraja jo monta vuotta ja niin on siis minun ikäisillä cis-miehillänikin, ainakin minun tutuilla.

   Poista
  2. Voin olla täysin väärässäkin, mutta käsittääkseni kaljuusgeeni peritään äidin puolelta. Nainenkin voi kantaa geeniä, mutta estrogeeni suojaa kaljuuntumiselta. Geeniä kantava mies puolestaan kaljuuntuu.

   Poista
  3. Tähän on kyllä nyt sanottava, että nk. sikojenlahdet ovat tosimiehen merkki. :)
   Ylpeä niistä saa olla.

   Poista
 5. Aika mahtavaa että kestit siel sairaalas vaa makoilemas! Mun pää ei kestäis. Ryömisin varmaa viimesillä voimilla pois sieltä. Hyvin näyttää kumminki paranevan! :)
  Ps. Toi sun nestemmäine aamuruoka näyttää ihan kuselta :D varsinki noi keltaset

  VastaaPoista
 6. Hurjat noi sun jalat! Mut hyvin näköjään parantunu :D Tsemppiä toipumiseen!

  VastaaPoista
 7. Cis-mies? Tarkoittanet siis oikea mies...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juup. Kannattaa lukea tämä: http://trasek.fi/perustietoa/kasitteita/

   Poista
 8. Minkä ikäisenä hormonihoitosi aloitettiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuussa 2010 aloitin testogelin käytön.

   Poista
 9. Mistä kaikkialta sulta otettiin ihoon peniksen? Mistä kivekset tehtiin ja kuinka aidolta ne näyttävät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin oikeasta reidestä isompi pala ja vielä pieni pala vasemmasta. Seuraavassa leikkauksessa otettiin vasemmasta reidestä reilusti lisää ihoa. Kivekset muotoiltiin ulommista häpyhuulista ja ne saivat myös vähän ihoa päälle. Kun kaikki paranevat kunnolla, pussit täytetään silikonilla (?) tai omalla rasvalla. Paraneminen on vielä kesken, joten ulkomuodosta ei vielä voi sanoa. Toinen pussi on isompi kuin toinen ja kyllä minusta sen kivekseksi tunnistaisi jos vain olisi vielä isompi. Nämähän ei tule kuitenkaan roikkumaan samalla tavalla kuin cismiehillä.

   Poista
 10. No nytkö se loppui? :O Olen tässä parin viikon aikana lukenut sun blogin läpi (lähinnä aamupalaa syödessä :D ) Ihan mahtavaa settiä, mun nähdäkseni voisit pienen siistimisen ja oikoluvun jälkeen laittaa blogitekstisi suoraan kirjaksi. Näin teksti olisi varmasti myös aidoimmillaan. :) Olen uteliaisuuttani tutkinut transsukupuolisuutta aiemminkin (ihan cis-nainen olen kuitenkin), mutta sun blogi antoi aiheeseen aivan uuden näkökannan ja paljon uutta tietoa.

  Opiskelen puheterapeutiksi, ja opin jokin aika sitten äänikurssilla, että myös transsukupuoliset voivat saada puheterapiaa. Lähinnä tosin transnaiset, ilmeisesti heille äänen muuttaminen on haastavampaa. Lisäksi voidaan myös transmiesten kanssa harjoitella sille oikealle sukupuolelle ominaista puhetapaa ja ilmauksia. Sulle ei tällaista ole taidettu edes tarjota? Tämä osuus ääniterapiasta olikin sitten ainoa joka mua kiinnosti. Sinänsä harmi, että ainakaan Suomen mittakaavassa ei voi erikoistua vain tranihmisten terapiaan, vaan ääniterapiaa on tarjottava sitten myös esim. opettajien äänenkäytön ongelmiin, jotka eivät kiinnosta hiukkaakaan...

  Tulipa selostus, alunperin oli tarkoitus vain kehua sun blogia ja rohkeaa kerrontaa. :D

  Pöh, mulla ei ole kommentointiin sopivaa profiilia. Menköön anona.

  VastaaPoista
 11. Miten sulla parantu noi kohdat, joista otettiin ihoa penistä varten? Itsellä sukupuolenkorjaus edessä ja haluaisin tietää siitä tarkemmin mahdollisimman paljon ennen sitä. Entä miten sukupuolenkorjaus eteni tiivistettynä? Esim. kauanko kesti parantua mikäkin haava, miten kuntoutus normaaliin liikkumiseen, jos sellaista oli jne? Itsellä kans tytöstä pojaksi prosessi edessä.

  VastaaPoista
 12. Äskettäin just muuas kommentoinkin.. Tätäkin odotan itseni kohdalla paljon, paljon, paljon. Taitaa mennä kuitenkin muutamat vuodet ennekuin..
  -KK

  VastaaPoista
 13. Tämä on varmaan ehkä arka aihe, mutta uteliaana ja tietämättömänä haluaisin tietää, miten seksi onnistuu? Pakkautuuko veri peniksen kiihottuessa? Mitään nesteitä ei varmaankaan tule mutta jos en väärin oo ymmärtänyt niin orgasmin voi saada? :)

  VastaaPoista