27. helmikuuta 2015

Perjantai - KOTIIN!

5,5 viikkoa sairaalassa ja tänään kotiin!

Aamulla oli kova kusihätä, pusersin pönttöön minkä pystyin, loput valutin pussiin. Eilen jäännösvirtsaa ei ollut yhtään, nyt tuli 200ml. Sain myös vihkon mihin pitää kirjoittaa virtsaamisen kellon aika ja jäännösvirtsan määrä. Pissaamisen aikana ja jälkeen tuntuu kirvelyä jonkun aikaa, mutta se on kuulemma normaalia ja lähtee ajan mittaan.

Kävin suihkussa ja kuvaaja kävi ottamassa viimeiset kuvat peniksestä. Hoitaja opetti uuden tavan laittaa sidokset ja sain tukisukan peniksen päälle, joka vähentää ehkä myös turvotusta. Hoitaja pakkasi kaikki ylimääräiset sidostarvikkeet minulle pussiin, sekä teippirullia ja käsinelaatikon yms, joita hän ei voi enää muualle viedä infektiovaaran vuoksi.

Sain matkakorvaushakemuksen, haavaohjeet ja paperin e-reseptillä olevista lääkkeistä. Sain myös jo kaksi haavapoliaikaa ensi kuulle ja tarkistusajan kesäkuulle. Kolehmainen, hoitaja ja kipuhoitaja kävivät kaikki ajallaan vielä kertomassa kaikkea.

Penina on neljän pintaan täällä ja lähdetään kotiin!

16 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa, että pääset kotiin! Kiitos tästä blogista, löysin sen vasta äskettäin ja olen lukenut innolla kaiken. Olet mahtava tyyppi ja antanut minullekin voimia elämän haasteisiin.

  VastaaPoista
 2. jes, vihdoin! onnea kotiinpääsystä :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kotiinpääsystä! Nauti!

  VastaaPoista
 4. Onnea kotiinpääsystä! :) Muista vielä ottaa iisisti!

  VastaaPoista
 5. Onnea ja pidä hyvä huoli "pikkuveljestä" :)

  VastaaPoista
 6. Hei Alex!
  Olen 15-vuotias molemminsukupuolinen ja sain juuri luettua koko blogisi läpi. Blogisi on antanut minulle rohkeutta olla oma itseni ja olen saanut paljon tärkeää sekä korvaamatonta tietoa esim. sukupuolen korjauksesta. Kiitos paljon kaikesta ja onnittelut kotiinpääsyn johdosta!

  VastaaPoista
 7. Moi Alex! Luin just sun koko blogin läpi, meni muutama päivä. Huippua, että kerrot meille lukijoille näin avoimen yksityiskohtaisesti kaikki tapahtumat. Ja sä oot päivä päivältä komeampi, eikä kyllä enää voisi kuvitellakkaan että oisit joskus ollut naisen näköinen. Oon jännittänyt sun puolesta, että miten menee, ja tuntenut ilot ja surut sitä mukaa kun niitä on lukiessani tullut vastaan. Tuntuu, että olisin elänyt sun kanssa kaikki nuo hetket. :D Paranemisia! ♡
  Ps. Oot tosi komea, ja vaikutat todella upealta ihmiseltä. Ja ihanaa, että sinulla on Penina huolehtimassa sinusta. Ootte onnekkaita kun teillä on toisenne.
  -- Erika, 19-v.--

  VastaaPoista
 8. pakko semmonen kysyä että mistä helvetistä ne sulle pallit on hommannu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta tavarasta mistä koko värkki? :'D

   Poista
 9. Pakko ihan mielenkiinnosta kysyä, että poistettiinko sun kohtu? Tsemppiä paranemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellytyksenä genitaalikirurgiaan pääsyyn on se että on jo aikaisemmin käynyt leikkautramassa kohdun sekä munasarjat pois. Eli poistettiin jo aikaisemmassa leikkauksessa. (:

   Poista
 10. Oot kyl sitkeä mies!! Sun kirjoitusten lukeminen antaa itellekin voimaa jaksaa. Kiitos tästä blogista, onnea kotiutumisesta ja kaikkea hyvää :)

  VastaaPoista
 11. Mä olen miettinyt, kun aiemmin sanoit, että tällä nykyisellä värkilläsi voit saada normaalin erektion, mutta miksei sitten muut leikkauksen käyneet voi? Tai siis, lähinnä, kun eihän nuo lääkärit kuitenkaan mistään käsivarresta saa paisuvaiskudosta rakennettua? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis erektio toimii vähän eri tavalla, penis on jäykkä mutta ei nouse pystyyn.
   Paisuvakudosta ei siis ole, verenkierto hoitaa asian jotenkin.
   Ja tunnen siis leikkauksen läpikäyneitä joilla värkin erektio toimii. Tosin voihan olla että mulla ei jäykisty, nämä leikkaukset on aina riskialtiitta.

   Poista
 12. Onnea hirveästi koko prosessita ja avioelämästä <3 oon ylpeä ja onnellinen teidän puolesta

  VastaaPoista