26. tammikuuta 2015

Juttuseuraa?

Löytyisikö juttuseuraa tätä kautta? Itselläni on whatapp ja kik, sekä facebook ja toki voin tekstareitakin laittaa laajalla paketillani. Kaipaisin ennemmin sellaisia jotka tykkäsivät itsestään puhua, koska itse oon vielä heikko kirjottamaan pitkiä pätkiä.
Kik alexsuuri
Whatapp 0404877948
Facebookissa Alex Muurinen

Henkistä puolta horjuutettu tänään kunnolla, olen kaksi itkukohtausta päästänyt ja pyysin kutsua päästä psykologin juttusille.

Paljon olisi jo juttua uusista sairaalapäivistä, mutta olen liian väsynyt ollut kirjoittamaan. Palailen päivityksellä ehkä keskiviikona.9 kommenttia:

 1. Hei, laitoin sulle fb:n kautta viestiä, se meni varmaankin sinne muut-kansioon. Ihan varulta ilmottelin tätä kautta jos et sattuis sitä muuten huomaamaan. :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Alex <3
  Kaikki kääntyy varmasti vielä parhain päin! :-)

  VastaaPoista
 3. Suosittelen hankkimaan vaikka Instagramminkin, jos sulla ei sitä ole! :) Sieltä löytyy kans paljon ajanvietettä!

  VastaaPoista
 4. Tässä arvon, uskallanko laittaa viestiä FB:ssä.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä Alex! Kyllä ne kivut siitä helpottaa ja olo kohenee. Olen itse käynyt saman leikkauksen läpi n. 3 vuotta sitten ja olin Töölössä silloin monta viikkoa. Päivä kerrallaan ja positiivista mieltä. Pyydä yöksi korvatulpat niin ei muiden äänet häiritse niin paljoa ja saat nukuttua paremmin. Hoitajat on siellä ihan huippuja ja olet hyvissä käsissä.

  VastaaPoista
 6. Jaksamista! Toivottavasti saat tarvitsemaasi psykologista apua ja saat paranneltua itseäsi noin muutenkin! Äläkä ota paineita blogin päivittämisestä. Me lukijat jaksetaan odottaa kärsivällisesti. :)

  VastaaPoista
 7. Paljon tsemppiä Alex! Kaikki sujuu varmasti hyvin ja parantuminen käynnistyy kunnolla kun annat itsellesi aikaa ja positiivistä mieltä paljon. Keskustelu apu psykologin kans varmasti myös helpottaa.

  VastaaPoista
 8. Minäki laitin FB:ssä viestiä, en viittenyt kännykällä pommittaa. :) Meni kans sinne Muut -kansioon mitä luultavimmin.

  VastaaPoista