19. toukokuuta 2014

Kuulumisia videon ja kuvien muodossa


Kisse

Sulo
Elmo12 kommenttia:

 1. Sinä:"Sano moi kameralle." Koira: "Anna mun nyt vittu nukkua ja vie se kamera kuuseen" : DD Ihanat te kaikki!

  VastaaPoista
 2. Ootko joutunu ite kerää muuten rahat leikkauksiin yms? Vai miten tommosessa tilanteessa menee... Sori jos liian yksityinen juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa valtio maksaa hoitoon kuuluvat kustannukset, myös leikkaukset. Maksan itse vain päivämaksua sairaalalle, joka on noin 30e/päivä.

   Poista
 3. Kiva kuulla taas susta :) . Kerkesin jo saikähtää et koko blogi oli kuollut.
  -H-

  VastaaPoista
 4. Vihdoinki! onhan tässä joka päivä joutunut tsekkaan et millo tulee postaus :D

  VastaaPoista
 5. ai niin unohtu sanoa että onpas söötti koira ja aivan ihania supersööttejä pullero marsuja!!! :D :D (haluaisin itekki marsun)

  VastaaPoista
 6. Missä Penina oli? Tehkää yhteisvideopostaus? :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihan hurrrjan mielenkiintoisesta blogista! Löysin tämän eilen ja olen lukenut jo melkein kokonaan läpi. Ei voi muuta sanoa, kuin että olet hyvä kirjoittamaan :) Minä harvemmin jaksan mihinkään blogiin näin hyvin keskittyä.

  Aihe kiinnostaa, koska se on erittäinkin ajankohtainen... tunnen/tiedän muutamia ihmisiä, joiden tiedän käyvän tällä hetkellä läpi samaa prosessia ja yhden kanssa olen tekemisissä aika paljonkin. Mutta koska he eivät ole todella läheisiä ihmisiä, niin en ole voinut kysellä tarkemmin. Paljon on ollut mielen päällä kysymyksiä, mutta nyt sain moneenkin vastauksen.

  Ihanan avoimesti kerrot asioista sanoin ja kuvin, olet rohkea. Kuvista huomaa, että päätös on ollut oikea ja näytät nyt onnelliselta komealta nuorelta mieheltä :) Kaikkea hyvää sinne ja toivottavasti päivittelet blogia jatkossakin!

  VastaaPoista
 8. nyt on pakko sanoo että kiitos. sun blogi on jo pari kertaa pelastanu mut epätoivoselta teolta. oon transmies 16v. ja pelkään helvetisti. ei oo hyvä menneisyys psykologien kanssa ja pelkään että ne sanoo etten saa korjausta että olen muka tyttö... en oo ikinä saanu olla minä en vieläkään saa. ja tää on vaan ihan liian raskasta, edelleen joka päivä paskaa kaatuu päälle... mut en kuole ainakaan vielä tänä yönä. kiitos sun.

  VastaaPoista
 9. Kiva löytää blogi taas hengissä! Töölö on muuten Helsingissä.;)

  VastaaPoista
 10. APUA OLET IHANA. Ihana video :)

  VastaaPoista