5. joulukuuta 2013

Elossa

Kysymyspostaukseen tuli todella paljon kysymyksiä ja myönnän, olen ollut viime viikot laiska enkä ole tehnyt mitään kysymyksien eteen. Nyt kuitenkin aloitin ja luultavasti huomenna olisi valmista!

Viime päivät olen kengittänyt ja tänään raahauduin kouluunkin. Eilen selkä naksahti (samalla tavalla mitä se on ennenkin) ja tänään selkä on pahempi, joten ilta on vapaa tallilta pitkästä aikaa. Lauantaina on tallin pikkujoulut ja sunnuntaina lähdetään Peninan kanssa viettämään puolivuotispäivää Tallinnaan! Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä Turussakin viemässä joululahjoja omistajilleen.

Mutta mitä lukijoiden joulukuuhun kuuluu?

14 kommenttia:

 1. Nyt sheivaat nuo viikset pois! Kamalat! Parta voi jäädä mutta pensselit pois:D
  Joulukuu on pärähtänyt hyvin käyntiin vaikkei suklaakalenteria olekkaan tänä vuonna;) ensimmäinen joulu ilman suklaakalenteria ja 19 vuotta takana jo ikää! Mites siellä? onko suklaakalenteri seinällä?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikset on paremmat! :DD
   Mä sain vasta pari päivää sitten joulukalenterini, raaputusarpa ja Spiderman suklaakalenteri. ;D

   Poista
 2. Olet ihana! Ja viikset myös! ;)

  VastaaPoista
 3. Valehteleekohan kuvat, vai näytätkö oikeesti noin vanhentuneelta? :D

  VastaaPoista
 4. Hmm.. jännä juttu. En yleensä fanita viiksiä, mutta sinua ne pukevat. :)

  VastaaPoista
 5. Voi kun olet söpö :) Sun naamasta tulee hyvälle mielelle.

  VastaaPoista
 6. Oot niin komee. :)

  VastaaPoista
 7. Totta! Allu oot ihan hullun söpsö! Tulee hirveen hyvälle tuulelle iteki, ku sulla on aina ollu tosi vallottava hymy. Hyyää joulun ootusta sinulle ♥

  VastaaPoista
 8. Kääk kasvata pitkät hiukset niin oisit ihan HITON KUUMA, tosin oot kyllä nytkin :)

  VastaaPoista
 9. Moi.

  Oon joskus lähettänyt sulle pari vittumaista, negatiivista kommenttia. En tiedä muistatko itse edes saaneesi mitään vittumaisia, negatiivisia kommentteja, mut itse muistan joskus huonona päivänä heittäneeni jotain turhaa kritiikkiä jostain turhasta jutusta, joka ei edes liittynyt blogin aiheeseen. Jos et muista mitään tällaista, niin hyvä! Jos muistat, niin tiedä että palautteen kirjoittajalla oli vain paska päivä ja että todellisuudessa vaikutat mun mielestä aidosti hyvältä tyypiltä.

  Joo. Tuli vain yhtäkkiä tarve sanoa tämä. Ei mulla muuta. Keep rocking.

  VastaaPoista