17. kesäkuuta 2013

Happy me!

Melkein kuukauden tauko, oho. Tekosyynä tällä kertaa kesätyöt ja viikon Viron reissu. On mennyt oma aikansa tottua uuteen talliin, uusiin ihmisiin ja hevosiin, yksi viikonloppu meni serkun häissä ja sitten lähdettiinkin viikoksi Viroon tallinpitäjän ja kahden nuoremman tallilaisen kanssa.

Mulle kuuluu tosi hyvää!

26. päivä olisi reseptin uusiminen Tampereen hormonipolilla, mutta yritän soitella sinne että voisiko ne uusia puhelimella sen vain. Ja onnistuisiko samalla vaihtaa Sustanon Nebidoon ilman sen kummempia paikan päällä käymisiä. Pitäisi myös pyytää se jokin A-todistus (?) että saisin kelakorttiin merkinnän testosteronin täyskorvattavuudesta. Mutta mähän oon näissä asioissa maailman laiskin.

Muuten ei prosessin suhteen kuulu uusia. 22.8. on edelleen se seuraava leikkaus, oon henkisesti aika valmis. Äiti miehensä kanssa ovat vuokranneet suht koht ison mökin läheltä Auran keskustaa ja sinne oon vapaa tulemaan sitten sairaslomalla

Asiasta toiseen, ei tehdä tästä nyt hirveen suurta haloota, mutta seurustelen tällä hetkellä ja tämän takia mahdollisesti siirryn opiskelemaan lopun hevostalouden tutkinnon Koulutuskeskus Salpaukseen Asikkalaan, kun kyseinen koulu on ihan lähellä tyttöystävää.

Ja saatte taas kauniin laatuisia instagram kuvia vain..
36 kommenttia:

 1. Voooi onnea seurustelun johdosta :----33

  VastaaPoista
 2. Onnea! Olette varmasti onnellisia Peninan kanssa! :) Hei tää varmaan on lukenut täällä sata kertaa mutta kuinka vanha olet? Sait uuden lukijan! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea seurustelun johdosta!! :) mikä leikkaus sul on seuraavaks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (: Kohdun ja munasarjojen poisto + emättimen sulkeminen.

   Poista
 4. Sun blogi on antanu mulle tosi paljon voimia! Monena iltana olen vedet silmissä lukenut ja odottanut (ja odotan edelleen) että täysi-ikäisyys tulisi vastaan. Jatka tän kirjottamista!

  VastaaPoista
 5. Mun on nyt aivan pakko kysyä tätä, tohon seurusteluun liittyen. Oletetaan, et kun sä oot mies ni tykkäät naisista ja kun sun tyttöystävä on nainen, se tykkää miehistä. MUTTA, jos et oo ollu vielä alapää (miten se sanotaan fiksusti...?) leikkauksessa, ni onko sun tyttöystävä sit bi? Vai täh? Ei oo siis pakko vastata, jos on liian henkilökohtasta, mut rupesin vaan miettii asiaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitsetko sä sit seurustelukumppanin sen mukaan, mitä siellä jalkovälissä on?

   Poista
  2. Kyllä me molemmat ollaan heteroita. Asiat ei oo aina niin mustavalkoisia. Se on ihminen josta tykätään ja kumppanini näkee mut miehenä, välittämättä mitä mulla on ja missä. Ihmiset on erilaisia ja ei välttämättä mun genitaaleista tarvitse pitää, vaikka rakastaisikin minua ihmisenä. Ja kumppanikin tietää että muutos tulee tapahtumaan, joka varmasti voi vaikuttaa.

   Poista
  3. tulin nyt vast kattoo vastauksen ku muistin et olin kysyny :D joo siis, just ton tapasta vastausta kaipasinkin ku halusin just enemmänkin tietää, et miten asiat on tossa tilanteessa. ite ku en oo kokenu ni ei osaa kuvitella tilannetta. mut onneks tommosiiki ihmisii löytyy jotka pystyy rakastumaan välittämättä siitä et onk prosessi kesken :) ja en siis meinannu mitään pahaa/tuominnu, kiinnosti vaan saada tietää et pitääks naiset sua jo miehenä kunnolla vai osaks ja plaaplaa :D toivottavasti tajusit mun sekavast tekstist jotain.

   Poista
 6. En ole varmaan puoleen vuoteen lukenut blogiasi, mutta pakko sanoa että wau.
  eräs ystäväni on jo usean vuoden miettinyt asiaa, jos hän olisikin transmies. Muutama kuukausi sitten hän laittoi yllättäen viestin pitkän yhteydenotto-tauon jälkeen, että aikoo luopua suunnitelmistaan, ja yrittää tyytyä siihen mitä on, vaikkei se nyt niin mustavalkoista olisikaan..

  Onnea seurustelusuhteestasi, tyttösi on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ystäväsi valitsee oikein! Vaikka voihan sitä myöhemminkin mennä prosessiin. (: Tietääkö ystäväsi mun blogin, jos täältä löytyisi apua?

   Poista
 7. Onnea teille tuoreesta suhteesta! ♥ Ihana lukea tällaista positiivista tekstiä täällä pitkän tauon jälkeen, kun ehdin jo miettiä että ei kai mitään ole sattunut.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa <3 Onnea kaikesta ja kaikkeen :)

  VastaaPoista
 9. Muistatko ku mä kyselin sulta, että onko teillä juttua. Mä niiin tiesin!

  VastaaPoista
 10. apuaa :DD onnee teillee :DD

  VastaaPoista
 11. Stalkkasin sinua Facebookissa ja huomasin, että seurustelet. Onneksi olkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän lukee tässä päivityksessäkin.. :D

   Poista
  2. Äh, siis tarkoitin sitä, että huomasin seurustelusi Facebookista jo ennen kuin kerroit siitä tässä postauksessa. :D Odottelinkin jo, milloin kerrot siitä täällä. :p

   Poista
 12. Moi! Aloitin blogin lukemisen tänään, ja mua jäi askarruttamaan yks asia :D
  Miksi halusit muuttua mieheksi ja minkä ikäisenä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko näin että mun aivotoiminto on aina ollut miehen. Kroppa vain on vääntäytynyt väärin. 17 vuotiaana päätin että meen prosessiin.

   Poista
 13. Oot ihan sairaan komee, ei sua enää tunnistais "naiseks"! varsinkin kun saat alapäävehkeet kuntoon ;) Tsemppiä tulevaan ja sulle sekä Peninalle. :)

  VastaaPoista
 14. Sulla on upea blogi ja olet todella rohkea, ei voi kuin ihailla! :) Jäi askarruttamaan yksi kysymys, käytätkö packeria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miten tää sinua liikuttaa, mutta siis käytän. :DD

   Poista
 15. Olet kyllä komea nuori mies.
  Näin 100% heterona en näkisi yhtään ongelmaa iskeä silmääni teikäläiseen :)
  Tämä siis kohteliaisuutena, ei iskuyrityksenä koska seurustelet :)
  Paljon onnea matkallesi! Olet käynyt läpi hemmetin kovan koulun.
  Eilen aloitin lukemaan keskellä yötä silmät ristissä blogiasi ja tänään palasin tänne, koska tämä juttu jäi kummittelemaan mieleeni.
  Mietin ennen kuin nukahdin, miten hirveää varmasti on syntyä täysin väärään kroppaan ja mitä oletkaan joutunut näinä vuosina kokemaan, että voit sanoa nyt olevasi tässä tilanteessa, enää kärsää vaille.
  Mutta sen sanon sinulle, että sussa on ollut alusta asti enemmän munaa kuin monella muulla miehellä!

  VastaaPoista