12. helmikuuta 2013

Prosessi ja fiilikset

Ihan hävettää. Luin ihan ensimmäisiä postauksiani, näitä joissa puhuin enemmänkin tunteistani kuin prosessista. Jumantsuikka ku oon osannut joskus jopa kirjottaa. Ja miten monipuolisia päivityksiä tuli usein, välillä tekstiä, välillä prosessia, välillä kuvia ja videoita. Viime aikoina päivitykset ovat olleet tauko, kuvia, kuvia, kuvia, itkua, kuvia ja tauko. Johtuukohan mun allapäin oleva fiilis ainakin joltakin osin siitä etten enää avaudu tänne kun on paha olo. Mä oon päässyt näin pitkälle suurilta osin sen takia kun mulla on ollut iso ja ihana lukijakunta jotka ootte kommentoineet ja piristäneet aina. Mulla on ollut jokin paikka missä kukaan ei ajattele mua hulluna tai muita huonompana, kerroin mä sitten miten avoimesti tekemisistäni, sanoistani ja tunteistani. Te tiiätte että mä oon pettänyt, varastanut, laiminlyönyt lemmikeitäni, saanut potkut, kokeillut lääkkeitä ja raivonnut perheelleni. Muunmuassa.
Silti te ootte siinä ja pysytte, ainut asia mihin oon aina voinut luottaa.
Kiitos teille!

Ja anteeksi ku oon ollu niin kehno bloginpitäjä. En edes tiedä mihin kaikki mun aika uppoaa, vaikka siitä huolimatta tuntuu ettei mun elämä kulu mihinkään. Oon laskenut että Pänkin viime kertasest näkemisest on 2kk ollut mun mielestä jo monen viikon verran. Hiihtolomaan tuntuu olevan jatkuvasti vaan se 2,5 viikkoa.
Mä herään kuudelta, kävellen/bussilla kouluun, oon koulussa, kävellen/bussilla kämpille, teen läksyjä, kuntoilen, käyn juoksemassa, käyn suihkussa, syön, katon salkkarit ja sitte tuntuuki jo siltä et pitäis mennä nukkumaan. Tällä hetkellä mun elämä pyörii koulun ja kuntoilun ympärillä, joinakin päivinä mä pelkään että kuntoilu ottaa musta vallan vaikka viime päivät se onkin ollu tosi olematonta ja ei mun kroppa kyllä kuntoilijaa oo nähnytkään vielä.

Mulla on aika yksinäistä. Varsinkin nyt kun ohjaajat on työssäoppimassa. Oon tutustunut muutamaan uuteen kaveriin kylläkin, hekin vaan asuvat melko kaukana. Tosin pari heistä on sanonut tulevansa tänne, mutta aikalailla aina mun kavereiden puheet jäävät vaan puheiksi kun on kyse musta. Joskus sekin masentaa. Niin monta kertaa olisin voinut sanoa ei. Asetan liian usein muut etusijalle ja sitten tulee paskaa niskaan, tai jos ei tule, niin jälkiharmitus siitä kun en vissiin ansaitse samanlaista kohtelua itse.
Mä alotan huomenna sählyn, jospa sielt löytyis kavereita, vaikka ne vissii onkin vähän vanhempaa porukkaa. 

Sen verran sekavaa tekstiä näemmä tuppaa tulee et kannattaakohan mun nykyää kirjottaa ees tunteistani..
Asiaa ehkä olis kyllä lisääkin, mut nyt kyl pitää mennä nukkuu et jaksan huomenna herätä tekee lihashuoltoa ja käydä suihkus ennen ku pitää bussiin hypätä.

12 kommenttia:

 1. Luulen, että näin sut ehkä vajaa vuosi tai pari takaperin kun olin vierailemassa kaverin sukulaisilla. Harmi etten uskaltanu tulla jutteleen sillon.

  Olisin sun kaverina vaikka joka ilta, jos vaan välimatkaa ei olis ihan näin paljon. Kyllä sullekin ne kaverit löytyy, usko pois. Ehkä mullekin, joskus.

  Pysy miehenä ja pidä pää pystyssä, oot ihana. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cool, kehtaatko kertoa että missä päin maailmaa?
   Kiitos. (:

   Poista
 2. Moi Alex!
  Luin juuri sun koko blogin läpite! Aivan mahtava! :D vielä en ole sun toisia blogeja kerenny lukee, mut on kyllä tarkoitus! :) tsemppiä sulle, tosi hyvin oot jaksanu kaikesta huolimatta! :)
  alunperin oli ihan vahinko että päädyin blogiasi lukemaan, mutta sit jäin koukkuun :) olin ettii netistä infoo transsukupuolisuudedta ja transmiehistä kun törmäsin blogiisi. Eniten tää blogi on kasvattanut tietoani ja ymmärrystä transsukupuolisuudesta ja prosessista.
  yksi hyvä ystäväni (monen vuoden ajalta)kertoi minulle joku aika sitten olevansa transsukupuolinen, transmies. Tottakai haluan olla hänen tukenaan prosessissa, mutta en oikein tiennyt että miten. Luettuani blogiasia ja transtukipisteen sivuja olen "valaistunut" asian tiimoilta :) nyt tiedän mitä prosessi suurinpiirtein (kaikkihan on yksilöitä) tuo tullessaan ja ymmärrän "sanastoa" paremmin.

  Kiitos siitä kuuluu ehdottomasti sinulle! :D

  Nyt voin olla parempi ystävä :)

  Jään ehdottomasti seuraamaan blogiasi Alex :D

  VastaaPoista
 3. Oon nyt muutamassa päivässä lukenut sun blogin kokonaan ensimmäisestä postauksesta tähän uusimpaan.
  En oo ite koskaan ollu yhtään kiinnostunu blogeista ja oon aina uhonnut että en ikinä tuu lukemaan yhtäkään blogia, ei vaan kiinnosta... kunnes löysin tän blogin.
  Oon ite hetero cis-mies ja lähipiirissä ei ole lbgt-ihmisiä (mitä nyt pari poikkeusta), mutta tää sun blogi on vaan niin helvetin kiinnostava vaikken saakkaa tästä oikein vertaistukea tai muuta vastaavaa. Kirjotat jotenki niin henkilökohtasesti ja avoimesti että siihen jää koukkuun. Kun lukee alusta asti tän putkeen nii näkee niin selvästi sun henkisen kasvun ja kaikki! Lisäksi, kun oon ite kokenu todella paljon paskaa elämäni aikana niin jollain tavalla sekin on ollut yks asia mikä tässä sun blogissa on koukuttanut mut; oot itekki kokenu paljon asioita. Tosin meidän ongelmat on johtunu vähän eri asioista, mutta molempiin liittyy kiusaamista, yksinäisyyttä, syrjintää jne.

  Vähänkö jos asuisin lähempänä niin haluaisin tutustua suhun ihan oikeasti! Oisit varmasti ihan huippu kaveri. Sun kans ois kiva käydä salilla! :D

  Tsemppiä, sait musta ihan uuden seuraajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Piristää kyllä kuulla et joku cis-mieskin kelpuuttais mut kaveriks kaikest huolimatta.

   Poista
 4. Aina kannattaa kirjoittaa tunteistaan, jos tuntuu siltä että se auttaa.

  En ole myöskään koskaan tajunnut tuota kun haukutaan itseään että on huono bloginpitäjä. En mä ainakaan odota blogeilta edes viikottaista päivitystä saati kauheasti vaihtelua teksteihin :) Sitä paitsi sun blogi, sun säännöt!

  VastaaPoista
 5. Minä oon tulossa nyt maanantaista alkaen 2vko:ksi hinkulaan "koeajalle", vissiin teidän luokan mukaan. Oon kiuruveeltä kotosin ja nyt muutan takasin. Jos "koeaika" menee hyvin, niin aloitan opiskelut hiihtiksen jälkeen. Siellä nähään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cool! Toivottavast tykkäät Hinkulast yhtä paljo ku mä! Meil on nyt atto-ainejakso, joten luultavasti pyörit 2 viikkoa joidenkin muiden messissä, mutta etköhän sä sit meijän luokal tuu ku hiihtoloman jälkeen alkaa taas ammattiaineet.
   Mut tervetuloa (:

   Poista
 6. Niin ja musta saat kuntosalille kaverin jos kiinnostaa. asun tässä ihan hinkulan asuntoloiden vieressä :)

  VastaaPoista