2. marraskuuta 2012

Prosessi ja kuukausi leikkauksesta

Tiettekö mitä? Kuvasin monta minuuttia teille pätkiä videokameralla, jotka oli tarkotus koota yhteen ja pistää tänne. Nyt kuitenkin windows movie maker rupes veetuilemaan ja joudun sanomaan että videon tulo tänne viivästyy, joudun ehkä tappelemaan koko viikonlopun asian kanssa.
Mutta sen sijaan näytän sitten kuvat jotka tänään otin ja jotka piti lisätä videon jälkeen. Niin ja siinä videolla kerron tissien kuulumiset että siksi nyt vain kuvia.
8 kommenttia:

 1. menee kyl koko ajan parempaan suuntaan (:

  VastaaPoista
 2. varsinkin tuo mis istut, ei mitään eroa siihen ns. jos olisit syntynyt miesrintojen kanssa, paitsi nuo vähäiset arvet jotka vielä häipyilee

  VastaaPoista
 3. Hyviltähän nuo alkavat näyttää! :)

  VastaaPoista
 4. Vou, vast nyt aloin selailla tätä sun blogii ja tosi kiinnostavaa tekstiä! Oot arvostettavan rohkee ihminen, ku uskallat vaihtaa sukupuoltas ja viel kertoa siit tälleen julkisesti :) mut joo tsemppiä sulle ja onnistuneilta noi miesrinnatki näyttää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi korjaus; hän ei vaihda sukupuolta, muttaa itseään ulkoisesti siihen sukupuoleen (eli mieheen) mitä hän on sisältä päin ;)

   Ja tosi hyvin on mennyt, mitä selasin nuita ihan vanhojakin tekstejä! Tosi hyvä! :)

   Poista
 5. Wautsi! Aina vaa paranee! Vitsit sit jos vähä viel treenaat rintalihaksii nii näyttää ihan mielettömän hyvältä! Sulla on noi arvetki parantunu tosi nopeesti, itelläni tulee kamalasti arpikudosta:( Leikattii suurehko luomi 6vuotta sitte ja nyt se arpi on vaalentunu sun arpien väriseks:D Oi vähänkö ihana seurata sun blogia :)

  VastaaPoista
 6. Löysin blogisi tunti tai pari sitten ja luin kaikki merkinnät alusta alkaen. Olen tosi iloinen puolestasi, nykyään olemuksestasi ihan huokuu kuinka paljon parempi sinun on olla kuin ihan blogisi alussa. Siitä tuli itsellekin ihan pirun hyvä fiilis! Olen myös FtM enkä ole vielä aloittanut prosessiani joten minun on paha olla melkein koko ajan, mutta tämänkaltaiset blogit saavat jaksamaan kun tiedän että asialle voi todellakin tehdä jotain. Aion hakea lähetteen vielä tämän vuoden aikana.

  Rintasi näyttää jo nyt todella hyvältä, toivotan pikaista paranemista ja hyvää marraskuun jatkoa! Sait minusta ehdottomasti uuden lukijan.

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikill. (: Ootte mun energiaruiske joka saa mut jatkaa skriivaamist!

  VastaaPoista