28. kesäkuuta 2012

Prosessi ja testot

Nyt uutta testopäivitystä, edellisestä onkin jo jonkin verran aikaa.

Testoilla olen nyt ollut noin puolitoista vuotta.


Ääni

Ääni on tasottunut nyt hurjasti ja uskon ettei se tästä miksikään enää pahemmin muutu. Minkäänlaisia äänipiikkejä ei ole, ääni pysyy samanlaisena aamusta iltaan ja en enää vahingossahaan nosta ääntä, niin kuin tein pitkään koska pelkäsin mörinän kuulostavan oudolta. Eihän mun ääni oo kaikista matalin, mut ite tykkään tosi paljon kuunnella itteeni.

Sen verran huono äänenlaatu tuli kun yritin dumppaa nämä kaksi videota yhdeksi, joten saatte tyytyä kahteen, vaikka tämä ekahan on jo aikaisemminkin liitetty tänne.

Keho

Hartiat ovat kasvaneet ja kädet eivät ole enää suorat pötköt, vaan ne ovat maskuliinisoituneet hurjasti. Olkapäihin, käsiin, rinnalle ja selkään on tullut paljon lihaksia alkuun verrattuna, jolloin joka paikka oli vain läskiä täynnä. Selässä näkyy selkärangan lovi ja kun jännitän mahaa, niin tunnen että lihakset tulisivat näkyviin jos vaan ottaisin itseäni enemmän niskasta kiinni ja treenaisin vatsalihaksia lisää. Ennen omistin hyvin tiimalasivartalon ja jenkkakahvat, mutta ylävartalo on nyt tasottunut hurjasti. Jenkkakahvoja ei ole edes tiukkojen housujen kanssa ja vaikka vyötärö edelleen erottuu, ei todellakaan niin selvästi kuin ennen.
Kämmenissä ja jalkapöydässä pullottavat melkein koko ajan paksut verisuonet. Iho on paksumpi ja karkeampi kuin ennen. Solisluut ja lonkkaluut näkyvät. Tukka on paljon karkeampi kuin ennen.

Kaulassa erottuu pienesti kurkkutorvi (onks se kurkkutorvi..?), mutta aataminomenaa ei oikeastaan yhtään.
En itseasiassa siitä kunnollista kuvaa saanut, mutta.


Karvoja on melkeinpä joka paikka täynnä, vähiten hartioilla ja selässä, vaikka näihinkin paikkoihin on ruvennut tulemaan karvoja pienesti. Eniten on mahassa ja jaloissa.
Naamassa kasvaa untuvaa pulisonkialueella ja leuassa sentin pitusia tummia partakarvoja, mutta vielä sen verran harvakselta ettei sitä voi edes sänkeksi kutsua. Pehmeät tummat amisviikset tuntuvat ja näkyvät lähelle.


Olen myös laihtunut tässä puolessatoista vuodessa n. 24 kiloa. Vaatekoko tippunu M/L -> S/M ja 42 -> 34

Aknea pukkasi naamaan alussa, mutta se häipyi melkein jo pois. Nyt kun tuli vuoden alussa se 2 kk sustanon tauko sen saatavuusongelmien takia, niin nyt on ruvennut taas tulemaan isoja paukamia leukaluun alle. Toivon että tämä menee itsestään ohi naamamömmön ja sustanonin pitempi aikaisen käytön kanssa.

Mieliala

Mieliala on pysynyt koholla. Vaikka välillä on ollut vaikeita ja masentaviakin tilanteita, olen pysynyt kuitenkin suht koht pystyssä ja päässyt ongelmista yli omalla asenteella. 

40 kommenttia:

 1. Onks sul vieläki tissit:(?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti. Syksyks arvioitiin niiden leikkausta.

   Poista
  2. Toivottavasti onnistuu :( Oot niin ihuna ja kaikkee parasta vaan sulle:)

   Poista
 2. Woou, hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoon suuntaan oot kyllä muuttunu ja ääniki heti niin miehekäs :) ja toivottavasti saat pian ne yhet naisellisimmat kehonosat pois eli tissit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän ne koht lähe ja jos ei ni kyllä mä jaksan odottaa. (:

   Poista
 4. Susta on kyllä tullu miehekäs! Mahtavaa. :) Musta sulla on tosi kiva maskuliininen ääni.

  Hehe, tissis voit kyllä lahjoittaa mulle... :D

  Terveisin lauta...

  VastaaPoista
 5. Vau! Ootko sä jollain dieetillä ollut vai ihan testojen ansiosta laihtunut noin paljon? Oon kyllä niin kateellinen tosta sun lantiosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeestaa kuntoilun ja testojen avulla luultavasti. En nyt liiku mitenkään hurjasti, mutta sellaista peruskuntoilua, kuntosalilla vedin perustreenin 4-5 kertaa viikos ja lenkkeilin + söin hyvin ni sil lähti.

   Poista
 6. Miten sun alapäänlaita? Jätätkö ittes sen suhteen tytöksi vai leikkautatko senki?

  VastaaPoista
 7. Löysin tän sun blogin ja pakko sanoo et respektii sulle ! Sun ääni ja ulkonäkö on oikeesti paljon miehekkäämpi ko mun. :')

  VastaaPoista
 8. Vau, sulla on kyllä tosi hyvä ääni ja oot kyllä komia! :)

  VastaaPoista
 9. Hei mahtavaa, löysin sun blogin ihan sattumoisin ja nyt jään kyllä seuraamaan innolla sun prosessin sujumista. Ihan huikean hienoa, että pidät tällasta blogia täällä ja kerrot tarkkaan kaikista jutuista mitä prosessiin kuuluu :) ootko kuullu yhtään negatiivista kommenttia prosessistas tai sillai?

  Oot huikea tyyppi, vaikutat tosi vahvalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikeastaan en ole, enemmänki vaan sellaista syrjintää, mutta en usko että sekään täysin liittyy kokonaan pelkästään prosessiin. Ehkä kokisin enemmän jos kaikki tietäisi, mutta nykyään uskon meneväni tuntemattomille läpi 24/7, niin ei kukaan tajua katsoa nenävartta pitkin.

   Poista
 10. Hyvältä kuulostaa ja oot komee :--)

  VastaaPoista
 11. Sun KÄSIVARRET! Hitto oon kade, mulla ei näy lihakset sitten millään vaikka tekisin mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään näist! Saishan näist viel paljonki lihaksikkaammat ja niin aijonki tehä, mut tää on huikee muutos niihi tasapaksuihi löllyköihi mitkä viel vuosi sitten omistin.

   Poista
 12. Hyvältä näyttää!! Treenaatko minkä verran? Käsivarret näyttää kyllä tosi komeilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut paria viikkoa taukoa, mutta tuossa 5 kk ajan kävin 4-5 kertaa salilla, mutta sielläkin vasta hain kuntoilun makua, eli en mitään rääkkitreeniä. Pientä puhkumista ja hikeä pintaan vaan.
   Ja lenkkeilystä oon kiinnostunut, taino juoksemisesta oikeestaa. Kävely/hölkkälenkkejä teen vieläkin päivittäin 4-6 kilsan lenkkeinä.

   Ja sitten tietenkin mä skeittaan parhaani mukaan, ratsastelen ja hyötyliikun. Ja edellisellä työpaikalla tuli tehtyä hauista ja kylkilihaksia aika rankasti ku päivittäin oli siivottavana 17 karsinaa.

   Poista
 13. Ota kuva sillee et sun "tissitki" näkyy ; ) ja sit ois kiva semmonen vertailu kuva vierekkäin laitettuna että tämmöinen olin ennen ja nykyajan kuva !:) mut kiva blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ainakaan vielä, ehkä sitten rintakehäleikkausta ennen, niin että voin pistää ennen ja jälkeen kuvan.

   Mutta mun piti ottaa ennen testoja kuvia itestäni, mutta se vähän jäi ja mulla ei oikein ole mitään kuvia niin että voisin pistää vertailtavaksi. :/ Voin kuitenkin yrittää kattoo jos löytyis äidin luota jotain kuvia.

   Poista
 14. Löysin tän sun blogin sattumalta ja oli pakko jäädä lukemaan. Tosi hienoa että uskallat näin julkisesti kertoa prosessistas, siitä on varmasti monelle muullekkin apua! Kropasta huomaa selvän muutoksen, etkä näytä muutenkaan enää yhtään naiselliselta :)Ja niinku joku jo ylempänä mainitsi niin noi käsivarret .__. Tsemppiä ja jaksamista prosessiin sulle!

  VastaaPoista
 15. Alex! Milloin tulee kysymyspostauksen vastaukset? :D
  P.s oot edelleenkin tosi komea, sun ääni on ihan jäätävän miehekäs ja ah nam kuolaan sun kroppaa <3 _ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öäöä, joo, kestäny ihan liian kauan, pitää kyl tänää kirjottaa loppuun ni iltapäivällä tai viimeistää illalla!

   Poista
 16. Miks et voi ottaa kuvaa, jossa sä etnpeitä sun rintoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ottaisitko itse ja pistäisit nettiin kaikkien näytille? :D Odotetaan rintakehäleikkaukseen ja näyttelen mun tissejä sitten.

   Poista
 17. Ah, ihanaa! Tähän mennesä oon pelänny hirveesti että mataloituuko mun ääni kunnolla vai jääkö se hinaripiipitykseksi kun tosi korkeen äänen omistan, mut nyt ku kuulin sun äänen muutoksen helpotuin paljon :) ei muuta täl kertaa x) -Damian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! En tosiaan usko että kenelläkään jää piipitykseksi ääni, kunhan jaksaa käyttää testoa pitempään ja odottaa sinne 1-1.5 vuoden käyttöön saakka.

   Poista
 18. Tässä eri blogeja oon lueskellut ja miettiny, et alotetaanko testot aina testogeelil?
  Ja lueskelin et oot alottanu testogeeleil sillai oma alotteisesti, et saaks niitä testogeelei tai muit ilma reseptii mistää? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aloteta aina, mutta yleensä joo. Se on sellainen turvallinen alotus, jonka voi keskeyttää koska vain jos rupee kaduttaa/tulee allerginen reaktio. Allergisen reaktion iskeässä, voit lopettaa heti testogeelin käytön, kun taas sustanonin tapauksessa joutuisi kärsimään allergia oireista 2 viikkoa ennen kuin lääkkeen vaikutus lakkaa.

   Ja laittomasti saa, muuten kaikki testolääkkeet ovat reseptin alaisia.

   Poista
  2. Aa okei, kiitoksia sulle. Kiva tietää. :)

   Poista