26. maaliskuuta 2012

prosessi ja vaatetus

En ole kenellekkään varmaan vielä tarpeeksi hokenut sitä miten tahtoisin värikkäitä vaatteita. Ei nyt mitään yliampuvaa niin että oranssit sukat, vihreät housut ja punainen paita. Jotain hillittyä, kuten tummat farkut ja punainen t-paita. Minulla on pakkomielle t-paitoihin ja niitä löytyykin eniten kaapista, vaikka nyt kesän tullessa onhan se ihan kiva. Ainoastaan se että mun kaapista löytyy vain mustia paitoja, pari tumman sinistä, neljä valkoista ja yksi oranssi. Ja kaikki mustat paidat ovat muuten tosi hienoja tai sitten keikkapaitoja, eikä niitä todellakaan viitsi myydä poiskaan.
Nyt kuitenkin koin henkisen orgasmin kun näin Halpa-Hallin (...) uusimman kevätkuvaston ja siellä oli t-paitoja jotka olivat juuri sopivia mulle, eli a. halpoja ja b. värikkäitä.

Ennen käytin mustaa vaatetuksessa eniten siksi koska itsetunto oli alhaalla ja koin mustan miehiseksi. Kuvittelin ennen ettei kukaan mua miehenä pidä jos mulla on turkoosi t-paita ylläni. Nyt tosin kun katsoo kaupungilla, näkee tyttöjen päällä enemmän sitä mustaa ja miesten yllä sitä värikästä.
Enää en jaksa miettiä muiden mielipiteitä ja itsetunto on noussut sen verran että pidän itseäni täyspainoisena miehenä, oli mulla päällä sitten mustaa tai pinkkiä.


Halpa-Halli 8,95 e

 Halpa-Halli 12,90 e

 Halpa-Halli 8,95 e

 Halpa-Halli 19,90
Nii ja hyvää kevättä kaikille!

13 kommenttia:

 1. Oi oi, onpas tuo toinen paita upea!

  Löysin blogisi ihan äskettäin ja luin sen kertaistumalta läpi. Ihanaa lukea, että olet prosessisi myötä löytänyt itsevarmuutta ja rohkeutta omana itsenäsi olemiseen :). Kaikkea hyvää elämääsi!

  t. Eräs lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitoos! Ite tykkään tosta toisesta paidasta, oli kyllä aika heräteostos joka piti ostaa koska paidan nimi oli Alex. :D

   Poista
 2. Oi perhana, sovitin kans lauantaina tota sinistä kauluspaitaa halpa-hallissa! :D Päädyin siihen, että oli liian aikuismainen tai vanhahtava mulle, mä kun haluun kesäs semmosta rentoo skeittarivaatetusta, en haluu näyttää kauheen "aikuiselta".

  Btw, mulla on kaks kirkkaan pinkkiä tai vaaleenpunaista miesten T-paitaa, ja kaks semmosta kirkkaan turkoosia. Ei tee yhtään homohtavaa tai neitimäistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin kans pitkään että ostanko, koska toi oli tosiaan vähän aikuismainen ja melko kallis t-paidaksi ja vielä kun ei löytynyt S-kokoa niin piti tyytyä M-kokoon. Otinpa sen kuitenki, sen verran hienon värinen ja hienon värisiä ruutuapaitoja on niin harvakseltaan.
   Mä oon pitkään kattonut empltä sitä pinkkiä "this is my gay shirt" -paitaa, mut en oo vielä kehannu ostaa. :D

   Poista
  2. Niin ja lisäyksenä ku tossa ruutupaidas oli se kiva kuva selässä!

   Poista
 3. No mut sulle toi ruutupaita näyttäis sopivan paremmin, kun et oo samanlainen babyface kuin meiksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskö tää miettiä niin että sanot vanhan näköseks?! :DD No ei, kylhän mua on 25 vuotiaaks sanottu.

   Poista
 4. Just hienoja paitoja, Halpa-Hallin vaatteet
  on turhan aliarvostettuja! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja mulle on ihan sama onko ne merkki vai ei, vaan se ulkonäkö. Mikään laatukaan oo ykkös juttu koska mun käsittelyssä laadukkaatki vaatteet menee paskaks. :DD

   Poista
 5. Hah susta saa muijan näköstä tekemälläkään! Tai ainakaan millään kirkkaalla t-paidalla. :D Just siistin värisiä!

  VastaaPoista
 6. Oisko sulla jotai sähköpostia mihi vois kirjotella? :)

  VastaaPoista