29. kesäkuuta 2011

Prosessi ja hormonipoli #1

On niin kuuma ja muuta ettei pysty mitään kirjottamaan, mutta tällee btw että tosi hyvää kesää kaikille!

Minä olen kohta tyttöystävän äidin luona ja seuraavan viikon ajaksi aijon unohtaa kaikki huolet ja nyt kun Tampereeltaki kuulu jotain ni voi vähän paremmin mielin ottaa tulevaisuuden. (:

5 kommenttia:

 1. mitä meinasitte tehdä tyttöystäväsi kanssa lomalla? =)

  VastaaPoista
 2. Hei! Opettele kirjoittamaan oikein, jos lähetät CV:n työnantajille. Se on tärkeää, huomaan puutteita oikeinkirjoituksessasi. Ymmärrän tämän olevan vaan blogi, mutta kuitenkin. Paljon on korjaamista.
  Nimim. "Ällän yo."

  VastaaPoista
 3. Anonyymi // Öääh, eipä oikee mitään erikoista. :D Nyt ollaan uitu paljon, otettu aurinkoa, maalailtu, hoidettu naapurin koiraa, heitetty tikkaa.. Ja kaupoilla etitty toisia uimashortseja mut eipä oo löytyny.

  Anonyymi // Tiedän että teen paljon virheitä, mutta suurin osa varsinkin tässä blogissa on murresanoja ja virheitä joista en niin välitä koska tosiaan yritän tekstin pitää rentona puhekielenä, mutta mukana aavistus kirjakieltä. Esimerkiksi tiedän että "aijon" kirjotetaan oikeasti "aion", mutta en välitä siitä. Tietenkin kirjotan CV:n niin kuin on opetettu ja aina on työkkäristä ja opettajilta tullu kehuja CVstä ja työhakemuksesta. :D

  VastaaPoista
 4. Ällän yo, I smell a troll, smells really bad.

  VastaaPoista
 5. Taidat "Dimmy" itse olla "trolli", englannistasi päätellen! Alex vaikuttaa fiksulta ihmiseltä, ei ollut tarkoitus häntä loukata!!

  VastaaPoista