12. helmikuuta 2011

Prosessi ja random #12

Tuleepa nyt tiuhaan näitä postauksia, toivottavasti ketään ei haittaa. Viime aikoina on ollut aika kova kirjoitusfiilis ja hirveästi ajatuksia mitä tekee mieli postailla tänne.

Nyt siis yleiskatsastus vaan miten menee ja näin.

***

Mutta jos joku ei jaksa lukea tämän pidempään, niin tähän alkuun että varmaankin seuraava postaus tulee olemaan KYSYMYSPOSTAUS. Eli nyt kaikki avaa kysymysarkkunsa ja kysyy kaikki maailman asiat mitä tulee mieleen jotka on askarruttanut mieltänne. Huomioikaa myös että kuka tahansa voi kommentoida ja kysyä siis, ja kommentoida voi myös täysin nimettömänä. En siis saa mitään kautta tietää kuka on kysymyksen esittänyt. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymykseen niin antaumuksella ja hyvin kuin pystyn. Mutta hei, asiattomat kysymykset jätän vastaamatta.

***

Fiilis on nykyään ihan hyvä jatkuvasti ja paranee päivä päivält. Mulla on pari luotettavaa ja ihanaa ystävää jolle voin kertoa huoliani jos sellaisia tulee. Lisäksi minulla on nettituttujani joita en tunne kovin hyvin, mutta jotka piristävät hauskoilla jutuillaan välillä.
Erityisesti haluan kiittää Minjaa, Tuijaa, Rosannaa, Kiraa, Klausia ja Tiiaa, jotka on jaksanut kuunella mun angsteja ja vineemisiä. Oon joskus rasittava ja kitisevä paska, mut en mä haluais olla enkä mä tee sitä kovin tietoisesti. Joskus vaan ei jaksa eikä pysty käyttäytyä asiallisesti.
Nettitutuistani erityisesti Nea ja Elisa on ihania.

Voin rehellisin mielin että elän tätä nykyä elämäni parhaimpia päiviä. Mua ei masenna nykyään _yhtään_, en viiltele tai syö lääkkeitä, minulla on ihania harrastuksia ja rakastan perhettäni. Paaaaljon olis asioita joita vois tai olis kiva muuttaa ja elämä menis ehkä vielä paremmin, mutta elämä on jo liian hyvää ollakseen mun elämä. Lisäksi pidän aivan älyttömän paljon tyttöystävästäni.

En ole nyt siis missään töissä/koulussa ja se vähän harmittaa. Haluaisin opiskella jotain mikä todella kiinnostaa kuten jotain hevosalaa tai leipuri-kondiittoria. Tai vastaavasti työskennellä jossain rennossa ja vaihtelevassa koulun keittiössä. Mutta pelkkä paikallaan olokaan ei nyt ahdista tai masenna, son vaan tylsää istua kotona mutta ehkä asia vielä muuttuu. Vapaa-aika kuluu siis kotitöissä, kanien kanssa touhuilussa, dataamisessa ja uuden harrastukseni eli hoitohevosen parissa. Tai no ei se ole uusi harrastus, mutta siinä on ollut suuri tauko. Lisäksi olen majaillut paljon vanhempieni luona ja täysin vapaaehtoisesti. Äidin kanssa ollaan riidelty viimeksi öö.. Millon? Ei mitään muistikuvaa vaikka joskus riitely oli joka päiväistä. Joka siis meinaa että välit molempiin vanhempiini on myös nykyään parempi kuin koskaan. En ole myöskään kenellekkään siskoistani sanonut yhtään ilkeää sanaa pitkään aikaan. Kaikesta huolimatta isosiskoni ei edelleenkään tuntemattomasta syystä puhu kanssani kuin vain jos on ihan pakko ja sillonkin hyvin niukasti.
Nyt vain rupesin miettimään kuinka hirveä olin kun asuin vielä äidilläni, mutta onneksi nyt kaikki on ihan hirveän paljon paremmin.Oletko suudellut varatun kanssa?
- Olen, monta kertaa ja myöskin seurustellut varatun kanssa. Kaduin sitä todella monta vuotta, mutta olen jo päässyt pahasta olosta sen osalta.
Onko sinulla suunnitelmia viikonlopuksi?
- Suunnitelmat oli tulla äidille, dataa ja syödä täällä paljon ihanan näppäimistön kanssa, mutta myöhästyin bussista. Loppujen lopuksi pääsin kyllä äidille asti että suunnitelmani toteutuu.
Onko sinua pussannut kukaan viimeisen kahden viikon aikana?
- Eipä ole, eikä ole tainnut kukaan edes halata.
Pidätkö itseäsi onnellisena ihmisenä?
- Tätä nykyä pidän. Onnellisempikin voi toki olla, mutta olen perus onnellinen nyt.
Mennyt juuri tapaamiesi ihmisten auton kyytiin?
- Hmm, en ole tainnut. Jollei kyse ole ollut joistakin äidin tuttavista niin että äitikin on tullut kyytiin.
Lintsannut koulusta, että voit tehdä jotain kivempaa?
- Arvatkaa kuinka monta kertaa vaan. Mooonet kouluaamut voitti lämmin sänky ja nukkuminen.
Kuinka monta kertaa sinulle täytyy sanoa ennen kuin uskot?
- Riippuu ihan ihmisestä ja asiasta. Yleensä uskon ekasta kerrasta.
Oletko pituudeltasi välillä 155-188 cm?
- Olen, niin kuin keskimääräisesti yli puolet Suomen väestä. 171cm pituutta löytyy, joten osun aika tuohon keskelle lukuja.
Miltä tällä hetkellä tuntuu? Ottaako joku asia päähän?
- Ei enää. Otti päähän kun myöhästyin bussista ja sen jälkeen oli hirveän kylmä, mutta suihkun ja rentouttavan kävelymatkan jälkeen tuntuu nyt ihan hyvältä. Vähän mahaa närästää kun söin liikaa.
Miksi olet koneella nyt?
- Koska mesessä on mukavia ihmisiä ja tuli kirjoitusfiilis.
Milloin viimeksi joit itsesi konttauskuntoon?
- Koulun päättäjäispäivänä eli viime joulukuussa, joka hävettää vieläkin. Kolmen luokkalaisen piti katsoa perääni ja isän piti tulla auttamaan koska en selvinnyt omin avuin kotiini.
Haluaisitko nähdä jonkun tietyn?
- Haluaisin. Ihan ekana Minjan ja seuraavaksi Rosannan ja Tiian. Ja tietenkin monia muita, mutta nuo olis ne ihanimmat nähdä tähän hätään.
Haluaisitko halata sitä ihmistä joka on puhelimessasi neljäntenä?
- Odottakaas.. Rosanna, todellakin haluaisin halata!
Oletko ihastunut tai kenties jopa rakastunut?
- Ihastunut ainakin, en oikein saa selvää tunteistani. Vahvoja ne on silti.
Haluaisitko uuden ystävän?
- Eihän se pahitteeks olisi, ainakin uusi kaveri olisi kiva. Nykyiset ystävät riittää ihan hyvin siltikin.
Mikä sinut saa yleensä itkemään?
- Ahdistus tai jos jokin asia ei menekkään niin kuin olisin toivonut. Myös menettämisen pelko. Viimeksi olen itkenyt entisen lemmikkini myymistä ja nykyisen lemmikkini tulevaa kuolemaa, koirani kun sattuu olemaan jo melko vanha.
Kenen vieressä viimeksi nukuit?
- Viimeksi nukuin ystäväni Tiian vieressä kun hän oli juhlimassa mun valmistujaisia viime joulukuussa.
Kenen seurassa olit viimeksi?
- Rakkaiden puolsisaruksieni, eli Katin ja Katjan, joskin he ovat minulle yhtä rakkaita kuin olisivat ihan verisisaruksinakin.
Oletko nähnyt koskaan lehmää livenä?
- Olen. Olen myös silittänyt sellaista. Sellainen on myös kuolannut takilleni. Minun isoisäni veljellä on lehmätila ja käytiin viime kesänä silittämässä siskon ja serkun kanssa lehmäsiä.
Tahtoisitko tutustua johonkin tiettyyn ihmiseen paremmin tällä hetkellä ja miks?
- Ketään ei voi tuntea läpikotaisin, joten ystäviini haluaisin tutustua vieläkin paremmin koska he ovat minulle tärkeitä.
Viimeisin laulu jonka kuuntelit?
- Sir Elwoodin Hiljaiset Värit - Sairas ja syntinen, ihan mukava biisi. Kertoo kuinka erilaiset ihmiset ja "vääränlainen" rakkaus on syntiä.
Kampaatko hiuksesi joka päivä?
- En todellakaan. Minulla on monta kuukautta ollut niin lyhyet hiukset että olen harjannut kammalla hiukset tässä kolmen kuukauden aikana ehkä kaksi kertaa.
Minkä julkkiksen näköiseksi sinua on kutsuttu?
- Teemu Brunila tulee nyt ainoana mieleen. Ja kun katson kuvaa mihin tuo kommentoitiin, niin itseasiassa näytänkin.
Onko sinulla parasta kaveria?
- On. Kyseinen ihminen on tyttö ja myös exäni ja siksi joidenkin on vaikea kuvitella meitä niin läheisiksi. Minulla ei kuitenkaan ole enää tunteita häntä kohtaan ja vaikka olisimme molemmat sinkkuja niin me ei seurusteltaisi.
Kenelle näytit viimeksi keskisormea?
- Taisinpa näyttää tietokoneelle koska se lagasi pahasti ja entiseltä kaverilta tarttui tietokoneella keskisormen näyttäminen kun se ei toimi kunnolla.
Miten hiuksesi ovat juuri nyt?
- Hyvin pystyssä ja sojottaa joka suuntaan. Vähän myös kosteat koska kävin hetki sitten suihkussa.
Oletko hiljainen vai äänekäs?
- Riippuu todella paljon seurasta. Ennen olin todella ujo kaikille, mutta nykyään riippuu paljon ihmisestä kenelle juttelen. Jollekkin vaan on helpompi puhua kuin toiselle, vaikka kumpikin olisi täysin tuntematon. Ystävien seurassa olen joko todella äänessä tai sitten sellainen semi puhelias. Tietenkin myös mielentilani vaikuttaa asiaan, ahdistuksissa ei kiinnosta keskustella.
Pussannut jotakuta hetken mielijohteesta?
- Olen, parikin kertaa. En kyllä muista että mikään pusu olisi jälkeenpäin kaduttanut.
Oletko tajunnut tänään jotain uutta?
- Hmm, en. Tai no tajusin sen että olenkin aina välillä liikunnallisempi kuin kuvittelin, kun ihan itse harkitsin kävellä 5,4 kilometriä -10 asteen pakkasessa ja kävelin jopa sen.
Lisäksi, viime päivinä olen otannut kaksi kuvaa jotka ovat minusta varmaan onnistuneimmat kuvat _ikinä_! Siis hyvä luoja, en uskonut että mustakin voi saada näin hyviä kuvia.


17 kommenttia:

 1. viimeinen kuva. grr. HAWT.

  VastaaPoista
 2. Vaikea uskoa, että olet joskus ollut tyttö.. Good luck! Siitä se uusi elämä alkaa..

  VastaaPoista
 3. En tunne sua yhtään, mutta blogin perusteella olet, Alex, rohkea jätkä! Ihana lukea, että välit perheen kanssa on korjaantuneet ja olo muutenkin parantunut. Ja tuo viimeisen kuvan hiustyyli sopii sulle todella hyvin.

  VastaaPoista
 4. missä baareissa käyt yleensä? :)

  VastaaPoista
 5. Mitä arvostat eniten toisten ihmisten luonteessa?

  VastaaPoista
 6. Voi vittu miten upeeta! Sä näytät niin jätkältä, ja vielä kohtuullisen kuumalta sellaiselta :) Onnee!

  VastaaPoista
 7. Komeeks sua vois jopa sanoo ja kiva että menee hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Pelkäätkö ikinä, että esim. vanhana pappana kadut lähteneesi toteuttamaan prosessia? osaatko sanoa mitä sellaisessa tilanteessa ihminen voi tehdä?

  VastaaPoista
 9. Hehe täällä on yks leipuri-kondiittori. :) Jos ala kiinnostaa niin mene ihmeessä opiskelemaan. Leipominen on ihanaa!

  VastaaPoista
 10. Viimeinen kuva ♥

  Mä oon itse miettinyt noita leikkauksia tosi paljon, etenkin alakerran osalta. En muista sen pienemmän toimenpiteen nimeä, enkä siitä oikeastaan välittäisikään... Mielestäni jos mennään muokkailemaan, niin hoidetaan homma edes loppuun asti, mutta tulokset ja niiden epävarmuus arveluttavat, koska harva haluaa ottaa edes riskiä tunnottomasta limpusta.
  Kysyä haluaisinkin, että mitä mieltä sä olet? Kumpaa olet omalle kohdallesi harkinnut, kumpaakaan? Mitä ylipäätään tiedät phalloplastiasta?

  VastaaPoista
 11. En mä keksiny mitään mitä kysyisin anonyyminä kun sä oot kertonu asioista niin avoimesti! Se on tosi siistiä. =D

  Hmm, ootko lukenu kirjallisuutta aiheesta? Seuraan muutamaa adoptioblogia, joita yhdistää tähän aiheeseen lähinnä elämänmuutos, mutta siellä näkyy vahvasti kirjallisuuden käyttö muutokseen sopeutumisessa. Tutkimuksia, omaelämänkertoja, elämänkertoja läheisen näkökulmasta jne. Onko sellasia?

  VastaaPoista
 12. "Vaikea uskoa, että olet joskus ollut tyttö.."

  Tyttö se on edelleen, idiootti.

  Yllätysyllätys kaikki ystäväsi ovat tyttöjä, eikö seurasi kelpaa miehille, niin mies kuin oletkin???

  VastaaPoista
 13. ""Vaikea uskoa, että olet joskus ollut tyttö.."

  Tyttö se on edelleen, idiootti.

  Yllätysyllätys kaikki ystäväsi ovat tyttöjä, eikö seurasi kelpaa miehille, niin mies kuin oletkin???"

  Ei kaikki miehet tykkää miesten seurasta. :I Ihme stereotypioita. Transmiehet eivät todellakaan ole tyttöjä, idiootti.

  Mutta olet todellakin kasvanut oikein hyvännäköiseksi mieheksi! Kamalaa sanoa näin, mutta olen stalkannut sinua jonkin aikaa parista nettigalleriasta ja olen harkinnut että jos joskus uskaltaisin sanoa sulle jotain D: Itse olen FtM ja vasta lähetettä lähettämässä.

  VastaaPoista
 14. En tiedä onko asiaton kysymys, mutta..miten peniksen koko määräytyy? ja mistä kirurgit saa siihen nahan?

  VastaaPoista
 15. mikä tää on tää juttu et transut viiltelee itteensä? samanlaisia arpia löytyy minun tuttavapiiristäni about puolelta transuista, samoin poikaystävältä. :(

  VastaaPoista
 16. "Anonyymi kirjoitti...

  En tiedä onko asiaton kysymys, mutta..miten peniksen koko määräytyy? ja mistä kirurgit saa siihen nahan?
  16.2.2011 10.24 "


  ^ Matskua saadaan esimerkiksi pakaroista ja nahkaa vaikka käsivarresta.

  Ja vaikka ftm ei olisikaan aina alusta asti käsittänyt itseään väärään sukupuoleen syntyneeksi, ei se tarkoita, että hän olisi joskus ollut tyttö. Eihän se ihan perinteisin "pojasta-mieheksi"-malli ole, mutta mieheksi siinä kuitenkin kasvetaan, ja tän asian kanssa perinteitä ei taida hirveästi olla muutenkaan.......

  VastaaPoista
 17. Ohhoh mikä kysymystulva, kiitoksia ahkerasta kommentoinnista kaikille! Kysymksiin vastaan erillisellä blogipäivityksellä jos jaksatte odotella sinne asti. :)

  VastaaPoista