18. marraskuuta 2010

Prosessi ja transtukipiste #3

18.11.2010

TransHelsinki 2010

Edellisen postauksen takia pyydän anteeksi nopeeta toimintaani, potutti vaan niin kivasti että oli pakko päästä purkaamaan sitä.

Eli siis olen menossa sittenkin TransHelsinkiin, koska yks Muu, mikä -leiriltä tuttu leiriläinen Pyry (nimi muutettu) luki tuon edellisen merkintäni liittyen TransHelsinkiin ja sanoi että hänen luokseen voin tulla nukkumaan TransHelsinki -viikonlopun ajaksi. Jouduin torjumaan sen ensin koska mulla ei oo varaa matkustaa Helsingistä Pyryn luokse ja taas Pyryn luota Helsinkiin kunnes Risto (nimi muutettu) tuli puhumaan asiasta mun kanssa ja suostui lainaamaan minulle matkarahat. Eli se oli sillä lyöty lukkoon, Risto vielä perui minun perumisilmoituksen jonka pistin tutulle jonka siis oli tarkoitus mut kyydittää Hesaan Turusta ja takaisin Turkuun. Samassa kyydissä kun tulee tämän tuttuni lisäksi hänen tyttöystävä, minä, Risto ja hänen tyttöystävä.

Tuonne Pyryn luokse tulee ehkä myös yks tosi kiva tyyppi leiriltä, mutta se ei ole vielä varmaa.

Muuten ois tarkoitus ainakin noiden lisäksi kaksi muuta Muu, mikä -leiriläistä tavata paikan päällä Hesassa jossain välissä. Tosin en ole vielä heidän kanssaan asiasta edes jutellut, muttaah.. :D

Mutta aiheesta kolmanteen, päätin etten anna prosessin ja outouteni vaikuttaa elämääni, vaan rupean kattomaan ihmisiä avarakatseisemmin. Ehkä mullekkin jostain sitten löytyy se ihminen vierelle.

Ja anteeksi taas sekavaa kirjoitusta, mutta ehkä se on hyväksyttävää kello 01:43?

Ja onnistuin kahdellakymmenellä kerralla saamaan niin hyvän päivityskuvan naamastani joten kehtaan sen tänne pistellä.. Tosin se on tosi fail päivityskuva, koska pari tuntia kuvan ottamisen jälkeen ajoin 4mm siiliksi nuo sivut ja ohensin vähän keesin tynkää.. :D

10 kommenttia:

 1. Haha, näytät kyl ihan pojalta! Siistii. :)

  KELA on useinmiten persiistä, toivottavasti saisit vaikka lainattua joltain rahat niitä psykologin aikoja varten ettei tartte perua! tsemppii!

  VastaaPoista
 2. :) avasin kuvan isommaksi ja host-sisko havahtu heti vieresta: ''are all finnish guys this cute?'' ofc vastasin ''ofc''.

  VastaaPoista
 3. Suvi // aww, kiitos. :D kela kyllä joskus yllättää, jo toisen kerran tänä vuonna rahat tulee niinku päivän varotusajalla, eli huomisen tampereen reissussa ei oo mitään ongelmaa ku tili ilmotti tänään että rahaa on vaik muil jakaa. :DD

  bruno // voiku sulosta. :D kiitoksia paljon.

  VastaaPoista
 4. Awwwwwwwwwww mikä yybersöpö kuva! x333 Oot niin symppiksen näkönen tossa. <3 Pian TransHelsinki-postausta! x)

  pusutyttö

  VastaaPoista
 5. Hyvännäkönenhän siitä otoksesta sitten lopulta tuli :)
  Päädyin qruiserin kautta lukaisemaan blogisi nopeesti läpi, ei kannata antaa prosessin hidastaa elämää mitä ihmisiin tutustumiseen tulee... Kyllä se iloks, onneks ja helpotukseks kääntyy. Aivan satavarmasti. Hemmetisti tsemii kohtalotoverilta.

  - Dimmy

  VastaaPoista
 6. Löysin sattumalta sun blogin... täytyy sanoa, että olet tosi rohkea :) Hienoa että pystyt olemaan oma itsesi. Itse mietin pitkään, olenko tyttö vai poika. Olen kuitenkin tullu siihen tulokseen että olen tyttö/nainen. Luulen että tulen kuitenkin aina olemaan vähän maskuliininen. En ole mikään tyypillinen nainen.

  VastaaPoista
 7. Tiesitkö että olet hemmetin hyvänäköinen poika :)! Tsemppiä prosessiin

  VastaaPoista
 8. Dimmy // täytyy toivoa. :) Sen lisäksi että oon epävarma mun läpimenoosta ni ihmisteen tutustumisen tekee vaikeaksi myös puhevika minkä takia mulle on naurattua ja mua on kiusattu koko opiskeluajan, äh..

  Cisse // Aivan. :) Eihän tarvitse olla vahvasti vaan joko mies tai nainen. Onhan niitä angrogyynejä, femiinisiä miehiä, maskuliinisia naisia ja vaikka mitä muitakin olemassa!

  Saara // voi kiitos. :)

  VastaaPoista
 9. :D Sä OOT hyvännäköinen jätkä! Ja mulle ainakin menisi ihan täysillä läpi. Ja meni muuten se sun videossa käyttämä puheäänikin :)

  VastaaPoista
 10. Nanna // Voi kiitos! En tiedä tarkalleen mitä tarkoitit, mutta käytän videoissa ihan omaa ääntäni. :D

  VastaaPoista