29. marraskuuta 2010

Prosessi ja random #8

29.11.2010

Hirveä into ois jo päästä kirjottelemaan TransHelsingistä ja jopa kahdesta psykologikäynnistä, mutta esteenä on että näistä otetut kuvat on kännykässäni, eikä ole mitään uutta että olen kännykän piuhan hävittänyt.. Niin nopeasti kun voin, niin pistän nuo kuvat koneelle ja päivittelen molemmat nuo!

Mutta koittakaa kestää!

Tähän väliin siis ihan vaan random päivitys kuulumisista ja muusta. Lisäksi täysin turha videopäivitys, mutta teki mieli testata uutta webkameraa. Jos en väärin kuule niin tässä kyllä kuuluu huonommin ääneni kuin ensimmäisestä päivityksestä? Jos ette saa mitään selvää niin kertokaa ja siirryn takaisin digikameran videokameraan.


Mutta mitä Alexille kuuluu? Hmm, no ensimmäisenä tulee mielee armoton stressi koska koulu loppuu 16.12. ja siihen loppuu touhuaminen ja rahantulo. Rahan tulo ehkä jatkuu ongelmitta, mutta siinä kestää aikansa. Mitään ei ole oikein tiedossa, paitsi että Turun ollessa ensi vuonna kulttuuripääkaupunkina niin sen kautta on koko meidän luokalle töitä erilaisissa juhlatilaisuuksissa läpi vuoden. Mutta tosiaan noitakin on kerran pari kuussa. Oon tutkinut netistä kaikki paikat, töitä ei oo kuulunu ja koulutkin alkaa vasta elokuussa. Noh, ei siitä sen enempää kuiteskaa.

Yksin asuminen on lähtenyt hyvin käyntiin, vaikkakin siitä on jo.. puol vuotta? Mitä hittoa, aika on mennytki älyttömän äkkii ja ihmeen hyvin. :D Luulin että tuntisin oloni avuttomaks ja yksinäiseks, mut tää on iha jees. Kanit pitää seuraa. <3

Tähän loppuun vielä, mitä sanoisitte päivityksestä "päiväni kuvina"? Vai meneekö liian paljon ohi aiheen? Kuitenkin ois hauska että tutustuisitte myös muhun ihmisenä, eikä vaan että miten mun prosessi. Mutta teidän päätettävissänne.

Koulu alko 22.11., eli työssäoppiminen loppu. Koulu on lähteny ihan kivasti liikkeelle, vaik oon ehkä normaalia vetääntyneempi ollu. Mistä lie johtuu.

Tähä loppuun vielä että oon iha älyilonen ku mulla on semmoset 5 oikeesti hyvää kaveria! Siis oikeesti, viimeks varmaan ykkösellä ollut ystävämäärä noin iso. Mut ei kuitenkaan se määrä, vaa se laatu. <3 Sekin kun yks noista piti mulle mykkäkoulua mitä, 1,5 vuotta? Vai jopa 2 vuotta? Ei voi muistaa, mutta kauan kuitenkin. Ja se tuli ihan ite mulle puhumaan ton jälkeen. Ei olla juteltu asiasta, mutta tiedän et prosessi ja kaikki on sille ihan okei, vaikka se tunsi mut tyttönä aikasemmin. En tiiä mistä johtuu, ja vaikka tää ihminen asustaa musta kauimpana, ni tunnen tietynlaist lämpöö mun sisällä, mul on hyvä olla ku tien et se on tuol ja hengitetää samaa ilmaa ja muuta kliseistä. 83

Ja joo, oon siili, anteeks siitä.

22 kommenttia:

 1. Joo kuvapostaukset olis kivoja. =)

  VastaaPoista
 2. Hui kun olet suloinen.

  VastaaPoista
 3. alex, näitä on ihana - voiks noin sanoo? - lukea :) nykypostaukset on jo niin positiivisia ja piristäviä, vaikka ulkona on kamalan kylmä, *hyi* ja oot sulonen, siililläkin ;)

  Alusta asti sinuu seurannu, saako sua tulla moikkaamaan jos kohtaa Turussa? *tuleva turkulainen utelee*

  VastaaPoista
 4. Näytät ihan mun yhdeltä entiseltä koulukaverilta, joka oli semmonen hyvin maskuliininen poikatyttö luonnostaan. :) Just tommoset samanlaiset leveät hartiat ja samanlaiset kasvonpiirteet, kun pipo päässä.

  Kiva lukea, et sulla tuntuu nyt menevän jokseenkin hyvin elämäs kanssa. Toi pupu tuos videos oli söpön näköinen. :D Ja onnea muuten tuonne hip hoppiin! Multa repee kohta perse odottaessa tammikuuta, et pääsisin nolaamaan itteni sinne ju-jutsun alkeiskurssille. ;D Olis mahtavaa alottaa kans jääkiekon tai ringeten peluu, mut ei taida tällä iällä enää onnistua.

  VastaaPoista
 5. Hei toi videopostaus oli tosi kiva! Enemmän vaan tollasia! Ja haluun ehdottomasti nähä ne muutki kanit! :D

  VastaaPoista
 6. Joo, kuvapostaus kuulostaa hyvältä! c: musta on muutenki kiva lueskella yleisest ottaen sun kuulumisia ihan kaikkee liittyen.

  .. ja oot vitun sulonen tossa lopussa ku selität kaneistas. Siis oikeesti. :D

  VastaaPoista
 7. olipa liikkis video :D siili sopii hyvin mun mielestä.

  VastaaPoista
 8. Komppaan kaikkia yllä olevia :DD Lisää tälläisiä kiitos! Ja tosissaanki positiivisempaan suuntaan on menossa nämä, ihanaa että sinulla menee hyvin :))

  VastaaPoista
 9. Aaw kun olet suloinen ! :3

  VastaaPoista
 10. ihana postaus! Vähänkö olet söpö(ei mitään kissanpentulässytystä vaan että vau mikä mies).Lisäksi sait mut niin nauramaan kanijutuilla jne..

  -Sugary

  VastaaPoista
 11. cutieee :)

  VastaaPoista
 12. Nostan hattua sulle! Oot tosi rohkee ku videoita laitat ja postaat näinki henkilökohtaisesta asiasta. Tsemppiä!♥

  VastaaPoista
 13. kuvapostaus ois kiva! :)
  aivan ihana toi sun kani, haluun nähä muutkin! ja toi videokin on kiva :)

  VastaaPoista
 14. yks vanha tuttu :)4.12.2010 21.28

  yamppaaa!

  kun tiedät noista bindereistä paremmin ku minä, niin haluuks selventää mulle vähän niistä et esim kui hyvin ne bindaa isotki rinnat piiloon? esim ku muute on ihan normaali vartalo mut tää rintavarustus ei ookkaa muuhun kroppaan nähde mikää maailman sopusuhtaisin.

  tilasin ittelleni yhden m-koon binderi t-kingdomilt, mut eipä juurikaan piilottanu mitään toisi ku taas mun sportti-liiviki tuntu pindaava paremmi tissit kasaa kuin toi binderi. :/

  ei mulla sikäli mitään bindaamisen tarvet oo mut vaatteet näyttää nätimmilt jos ei oo näit jäätävii kellukkeit :<

  VastaaPoista
 15. Moi Alex!

  Luin tuossa jokin aika sitten tämän sun koko blogin läpi, ja oli kyllä tosi mielenkiintoista ja informatiivista lukea esim. siitä mitä noilla transpolikäynneillä käytännössä tapahtuu. Mä olen muutaman vuoden vanhempi kuin sä, mutta herännyt vasta viime aikoina tajuamaan, että saatan olla trans. Asia on vielä kovasti kesken prosessoinnin, mutta tämä blogi on ollut tosi hyödyllistä luettavaa. Kiitos siitä ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 16. ootpas sulonen! ja sulla on just ihana ääni :)♥

  VastaaPoista
 17. Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 18. Kiitoksia tosi paljon kaikille kehuista! Ilman teitä ei jaksais. :)

  Anonymous // Tottakai saa tulla moikkaamaan! Saatan ujostella, mutta yritän parhaani. :p

  yks vanha tuttu // jos haluat bindaa vaan että vaatteet sopeis enemmän niin mä ehdottaisin sulle vähä pieniä urheiluliivejä. pitkäaikainen bindaaminen rikkoo rintakudosta niin että rinnat rupevat roikkumaan mitä ei tasapainoinen nainen varmaan halua. mutta jos oot valmis ottamaan riskit niin voinhan mä sua yrittää valaista asiasta.

  VastaaPoista
 19. Mun on pakko kommentoida että näytät vähän Eminemiltä. :--)

  VastaaPoista
 20. hui mitkä viiteltely jäljet käsissä....

  VastaaPoista
 21. En lukenut ihan kaikkia tekstejä, enkä varsinkaan kommentteja, joten toivon, etten toista samaa kuin joku muu, tai kommentoi asiaa, jonka olet jo itse selittänyt.

  Joskus kuulostat vähän turhan ankaralta sukulaisillesi. Jos kuvittelisin, että yksi siskoistani tekisi saman kuin sinä, niin olisihan siinä sulattelemista. Eikä asian sulattelu aina ole negatiivinen reaktio.

  Ikävää, jos susta tuntuu ettei sun sukulaiset tue sua tarpeeksi, mutta muistuttaisin kuitenkin, että yritä ymmärtää.. Itse oot kuitenkin elänyt tunteidesi kanssa vuosia, ja ymmärrät ne täysin, toisin kuin muut. Esimerkiksi se nimijuttu, jos mun perheenjäsen muuttaisi nimensä Y:stä X:ksi, niin olisihan se välillä hankalaa muistaa, kun olisi melkein 20 vuotta kutsunut nimellä Y.

  Mutta hirveesti tsemppiä sulle ja onnea elämään :)

  VastaaPoista
 22. Merituulia // Eminemiltä? :D Ai, no kiitos. Onhan se iha komea mies!

  Anonymous // Hui, mutta onneksi mä oon sujut arpieni kanssa eikä ne häiritse mua, vaan jatkan elämää kuten ennenki arpia. :)

  Anonymous // Totta täysin tuo. Minusta vaan oli tuolloin niin turhauttavaa kun he eivät edes yrittäneet sopeutua tilanteeseen. Uusi nimikin oli mulla jo ollut käytössä 5 kuukauttakin ja edelleen sieltä tuli vanhaa nimeä ku apteekin hyllyltä. Mutta aika tosiaan auttoi ja onneksi jaksoin odottaa sen koska nyt olen Alex heillekkin. :)

  VastaaPoista