28. lokakuuta 2010

Prosessi ja psykologin aika #1

28.10.2010

Tättärää, eilen tapahtui jotain uskomattoman kivaa että oli pakko päästä siitä kirjottamaan mahdollisimman pian. Eilinen oli taas niin lahna fiilis ettei jaksanut, varsinkin ku en oo vieläkään nettiä kämpilleni saanut. Tänään taas pitäisi elisalta jonkun soittaa meille päin, mutta saas nähdä.. Mutta asiaan siis!

Tulin siis ihan normaalisti työssäoppimasta kotti ja mua odotti oven takana kasa kirjekuoria. Osan tunnistin heti sähkö- ja pesutupa -laskuksi, mutta "Tampereen yliopistollisen keskussairaala" -tekstillä varustettu kirjekuori sai vaan hymyilemään pahemman kerran. Laskeskelin että oon nyt n. 2 kuukautta odotellut psykoligin aikoja ja olin vielä melko pettynyt kun sitä ei kuulunutkaan syyskuussa.

Nyt se siis kuitenkin tuli ja vielä molemmat kaksi aikaa! Ei sais innostua, mutta jos en nyt ihan väärin oo laskuissa ja muissa niin näiden kahden ajan jälkeen ois hoitoneuvottelu! Se kyllä varmaankin venyy tuonne ensi vuoden alkuun kuitenkin, jouluna kun on joululomat ja muut.

Psykologina toimii mulla Varpu Kunttu josta en kyllä wtftm-foorumilta tai muualtakaan oo kuullut mitään, en negatiivista tai positiivistakaan. Täytyy siis kaivaa jostain tietoa että kuinka hirveä tai ihana ihminen on kyseessä. Pelottavaa silti, en pidä ihmisistä jotka yrittää kaivella mun aivoja. Ei kirjaimellisesti siis.

Ajat on kuitenki vasta 23.11 ja 29.11 eli vielä kuukausi. 3 kuukautta on siis väliä ekan ajan ja viime ajan välissä, kuukaus siis enemmän ku ne arveli viime kerralla tyksissa. Mitäs tosta, jotenki on paljon helpompi jatkaa arkea normaalisti kun tietää että asia on eteenpäin ja joka päivä mennään lähemmäs hoitoneuvottelua ja sitä kautta mun omaa kehoa kohti, jeeeij!

"Kutsumme Teidät psykologisiin tutkimuksiin psykologi Varpu Kuntun vastaanotolle TRANS-poliklinikalle Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Tutkimusaikoja on kaksi, olkaa hyvä ja varatkaa molempiin noin kaksi tuntia aikaa."

3 kommenttia:

 1. Ei mutta tosi hienoa =)
  Oon lueskellut sun blogia jo vähän pidemmän aikaa, mutta kommentointi aina jää. tykkän kauheesti sun asenteesta :)

  VastaaPoista
 2. Hieno homma rakkaimpamme! =D

  Sonja&Joona

  VastaaPoista
 3. Nea // kiitoksia, positiivinen palaute on aina kivaa. :)

  VastaaPoista