25. helmikuuta 2010

Prosessi ja nimi #1


24.11.2009

Yksi päivä löysin sattumalta nimikirjan kirjastosta, selailin sitä hieman. Kiinnostuin aiheesta ja seuraavalla kirjasto kerralla pari viikkoa sitten lainasin tämän kyseisen kirjan ja kirjastossa selailin hetken muitakin nimikirjoja.

Selasin koko kirjan läpi ja merkitsin ylös nimet jotka kävisivät minulle, ovat hienoja tai muuten vaan nimistä tykkään. Nimiä kertyi n. 50 josta poistin n. 10 nimeä koska en näistä nimistä pitänytkään.

Vielä lopuksi poistin vähemmän kivempia nimiä ja lopuksi listalla oli vain n. 15 nimeä. Yritin kehitellä näistä hienoja ja sopivia nimiyhdistelmiä. Päädyin alla olevaan nimeen joka on nyt alustavasti mun nimi. Alex musta tulee, se on jo päätetty, loppu osasta ei vielä 100 prosentin varmuutta.

Alex Damian Vincent Muurinen

Alex olen aina halunnut olla, se jää. Damian löytyi kirjasta ja on minusta todella hieno. Vincentistä muuten vaan tykkään.05.01.2010

Ja nyt tammikuun aikana heti rahaa saatuani pistän maistraattiin nimenvaihtopaperin. Nimestä tulee tällä hetkellä Alex Vincent Muurinen kun molemmat etunimet on sukupuolineutraaleja. Kun/jos saan käteeni todistuksen hoidon alusta niin ängen Alexin ja Vincentin väliin vielä Damianin.

Pelkkä nimikin voi olla näin iso ja iloinen asia, uskokaa pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti