19. maaliskuuta 2016

Kielletty Rakkaus

VIHDOIN JA VIIMEIN se on ulkona! :)

Jotkut tarkkanäköiset ovatkin jo bonganneet minut ja Peninan kyseisen ohjelman mainoksessa. Jaksomme on nähtävissä jo myös Ruutu+:ssa. Jakso näkyy telkkarista Nelosella maanantaina 21.3. kello 20:00.

Kausi 1. Jakso 2/12. Transmies Alex oli ennen sukupuolenkorjausta Netta. Alex ja Penina tutustuivat, kun Alex tuli Peninan tallille töihin. Vaikka Penina oli tahollaan suhteessa silloisen poikaystävänsä kanssa, ei tunteille voinut mitään. Se, että Alex on transmies, on saanut ihmiset puhumaan pahaa parista. Myös ilkeät nettikirjoittelut ja selän takana puhuminen loukkaavat. Vastustajista huolimatta pari astelee yhdessä onnellisena alttarille. Kotimainen draamasarja. (42')

Ohjelma kuvattiin viime kesänä ja oli mielettömän mielenkiintoista olla mukana. Hautalan Anni on ihana persoona ja myös kuvausryhmä mieletön. Kuvausten jälkeen fiilis oli hieno ja kun katsottiin jaksomme, pakko myöntää että kivahan siitä tuli!


85 kommenttia:

 1. Heti kunnistin kun mainoksia alkoi tulla <3 Onnea valtavasti.

  VastaaPoista
 2. Mainoksista asti odottanut teidän jaksoa :D pitää varmaan ottaa ruutu+ kun ei jaksa odottaa :3

  VastaaPoista
 3. Taisin kiljaista ääneen, kun ekaa kertaa näin mainoksen :) <3

  VastaaPoista
 4. 20 minuuttia ja se alkaa..
  Kiva, että jatkat taas blogia, mä oon sitä niin odottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin innolla odottelen että saan taas jutun juurta ja pääsen viihdyttämään yleisöä useammin! :D Itse tiedän miten ärsyttävää on kun hyvät blogit ei päivity kuin silloin tällöin..

   Poista
 5. Mahtavaa, hieno tarina! Tsemppiä <3
  T. Hämeenkoskelta karannut homo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin karattiin, tosin ei sentään muiden ihmisten takia. Tie vienyt nyt vain Ypäjälle töiden perässä. (: Mutta kiitos!

   Poista
 6. Pakko oli tulla heti katsomaan ja kommentoimaan tätä blogia, kun katsoin tuota Kiellettyä rakkautta. Olette tosi sympaattinen pari! Kiitos kun kerroitte tarinanne ohjelmassa. Toivottavasti moni ennakkoluuloinen nyt tajuaa, että ei teissä mitään "erikoista" oikeasti ole. Kaikkea hyvää teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me ollaan tosi mälsiä loppupelissä.. :D

   Poista
 7. Hienoa Alex, että uskallat olla oma itsesi. Yritä olla välittämättä ikävistä kommenteista -valitettavasti ihmiset vastaavat negatiivisuudella monesti asioihin joita eivät ymmärrä.

  Tässä elämässä on tärkeintä olla itse on ellinen. Isot tsempit teille molemmille ja halauksia Ja mukavaa kevättä 💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en jaksa negasta välittää, harmittaa vain kun vaimo saa osakseen melkein enemmän sitä ja hän on minua herkempi.

   Poista
 8. Hieno ohjelma teistä.Onnea teille ja tsemppiä elämässä etiäppäin.😃❤

  VastaaPoista
 9. Hyvä ohjelma teistä! Sinulle sitkeä,ihana Alex iso hali! Toivoo mummi-Marja

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtavia ihmisiä ootte :)
  Kiitokset todella hienosta tarinastanne ja kaikkea hyvää myös jatkossa elämäänne!

  VastaaPoista
 11. Hyvää ohjelma mutta tekstitys ei oo :( mutta joo olette söpö pari!
  T.kuuro

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peninan tuttu on kuuro ja kyseli meiltä myös tekstityksiä. Nelonen vastasi että ensimmäisen jakson tekstityksissä oli jotain ongelmaa, mutta muiden jaksojen tekstit pitäisi toimia. Sullako ei toiminut? :/

   Poista
 12. Paljon iloa ja aurinkoa teidän elämään :)

  VastaaPoista
 13. Mahtavaa, että olet löytänyt onnen ja oman, oikean minäsi! Todella vaikea ymmärtää ihmisiä, jotka jotenkin sinua arvostelevat. Onneksi teit kuitenkin ratkaisusi jo noinkin nuorena ja vaikka aika lapsena/nuorena varmasti tuntui tuolloin pitkältä, niin ihanaa, että on vielä koko loppuelämä aikaa nauttia elämästä omana itsenäsi! Liikutuksen kyynelien läpi katselin teitä juuri äsken telkkarista, olette ihana pari! Tsemppiä ja onnea molemmille!
  Terkuin: ihan tavallinen äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mäkin olen toki miettinyt, että mitä jos kaduttaa? Vaikka olisi miten varma sukupuolenkokemuksestaan, niin ei kai kukaan voi mistään olla 100% varma. Mutta mieluummin otan riskin ja elän onnellisena, kuin elän onnettomana 50 vuotiaaksi ja lähden vasta sitten muokkaamaan itseäni oikeaan suuntaan. Sitten olisin 57v kun olisin tässä pisteessä..

   Poista
 14. No katsoimpa minäkin tuon Kielletty Rakkaus ohjelman niin siksi kommenttia. Ihan mahtavia ja rohkeita ihmisiä kyllä olette molemmat. Teistä voisi ottaa myös moni "tavis" mallia.

  VastaaPoista
 15. Olen seurannut Alex alusta asti blogiasi ja olet insipiroinut mua suuresti, ihailen määrätietoisuuttasi ja rohkeuttasi. Kiitos.
  Ohjelma oli ihana, olen niin onnellinen sun puolesta, ansaitset kaiken mahdollisen hyvän. Mitä upeinta kevättä teille molemmille! :)

  VastaaPoista
 16. Katsoin Kielletty rakkaus -ohjelmaa sivusilmällä, lopulta koukutuin jaksoon! :D Mahtavaa, että olet tehnyt isoja päätöksiä ja tehnyt juuri niin kuin itsestäsi hyvälle tuntuu! HUIPPUA! Haleja teille, ootte ihania!

  VastaaPoista
 17. Onnea. Jakso oli hyvä (lukuunottamatta asiantuntijan jaarittelua). Anni vaikuttaa symppikseltä ihmiseltä ja elämänne ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiantuntija ei ehkä ihan istu muottiin, kun muuten ohjelma on tehty rennolla asenteella ja sillee "päiväkirjamaisesti". Asiantuntija voisi olla ehkä ulkona ja vähän liikkua, niin istuisi ohjelman luonteeseen paremmin.

   Poista
 18. Nyt näin kauan sun blogia seuranneena tirautin pari onnenkyyneltä katsottuani tuon jakson. Paljon onnea teille loistavalle avioparille!

  VastaaPoista
 19. Aivan ihana ja lämminhenkinen jakso oli, onnea ja iloa elämäänne!

  VastaaPoista
 20. Ja ihana jakso! Onnea teille molemmille!
  :)

  VastaaPoista
 21. Tajusin, että tuossa aiemmin lueskelin blogiasi ja nyt katsoin tänään tuon Kielletty Rakkaus ohjelman ja tunnistin blogisi. Piti ihan tulla katsomaan mitä kuuluu muuten, mutta ohjelmankin perusteella varmaan hyvää ♥ Tsemppiä ja ihanaa kevättä molemmille ♥

  VastaaPoista
 22. Paljon onnea teille! Toivon teille kaikkea hyvää :) olitte niin ihana pari että ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 23. Ihana pari ja ihana jakso:)

  VastaaPoista
 24. Hevoset on muuten mitä mainioimpia kavereita! :)

  VastaaPoista
 25. Ja kysymys: kilpailetteko itse koulu/esteratsastuksessa? Ootte kyllä niin mahtavia ihmisiä ja varmaan monelle hyviä esikuvia! Tsemppiä teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kilpailen pienimuotoisesti sekä esteitä että koulua. Pienimuotoisesti koska nii perskeleen kallista. :/

   Poista
 26. Kuulin tarinastanne, kun katsoin ohjelman Kielletty rakkaus! Ihanat häät teillä ja olette tosi komea pari! Kaikkea parasta teille! :)


  T. Matilda

  VastaaPoista
 27. Hienoa, että uskalsitte kertoa tarinanne Kielletty rakkaus-sarjassa, vaikka aiemmin on tullut negatiivista palautetta. Vaikutatte toisillenne sopivalle parille, onneksi ette antaneet ulkopuolisten negatiivisten kommenttien vaikuttaa suhteeseenne, vaan olette pysyneet yhdessä.

  Ikävää, että ulkopuolisilta tulee negatiivisia kommentteja ja ihmiset ovat niin ennakkoluuloisia. Miksi tuomita, kun ei edes tunne ihmisiä? Sitä pitäisi monen miettiä?

  VastaaPoista
 28. Olen lukenut koko blogisi läpi ja eilen tuli katsottua Kielletty rakkaus. Jakso oli onnistunut positiivisessa mielessä. Eniten minua ihmetytti morsiamen vanhempien kasvojen sumennus sekä muutaman muun vieraan. Miksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He eivät antaneet suostumusta kuvaamiseen. Itseasiassa isänikään ei antanut, mutta vahingossa allekirjoitti suostumuksen kuvaamiseen kun käsitti väärin. Isäni inhoaa YLIKAIKEN että häntä kuvataan..

   Poista
 29. Aamulypsyssä olit... puhuttiin sun "grillitassusta"

  VastaaPoista
 30. Ihana, vilpitön, onnellinen ja kaunis pariskunta! 💗 Teidän jaksonne oli niin kaunis ja herkkä. Toivon teille kaikkea parasta onnea ja hyvää elämäänne!
  Terveisin Jenni, kahden lapsen äiti Sastamalasta

  VastaaPoista
 31. Ihanaa kun on olemassa "erilaisia" ihmisiä! <3 Onnea teille paljon! Pitäkää toisistanne hyvää huolta! <3

  VastaaPoista
 32. Katsoin ohjelman ja jäi todella positiivinen olo :) Mielestäni olet ollut ihan poika jo lapsena, jotenkin ohjelmassa näytetyistä kuvista tuli sellainen olo, että poikahan sä olet aina ollut. Onnea teille elämään! :)

  VastaaPoista
 33. Hei! Olin odottanut teidän jaksoanne kielletyssä rakkaudessa. Sinänsä hassu nimi ohjelmalle, kun teidänkin rakkaus on ihan täysin luonnollista ja " tavallista". Toivon paljon onnea sekä menestystä teille molemmille. Ennenkaikkea toivon että mahdollisimman moni ennakkoluuloinen ja teitä kiusannut henkilö katsoo jakson avoimin mielin. Itse uskon vahvasti siihen, että hyvällä saa hyvää, jaksamista tulevaisuuteen ja pysykää positiivisina! Terveisin, liki vuosikymmenen transmiehen kanssa seurustellut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ohjelman nimi oli kuulemma vaikea keksiä ja tähän päädyttiin sitten. Uskon että iso syy oli se että ihmiset saadaan katsomaan noin "hätkähdyttävän" ohjelman nimen takia.

   Poista
 34. respect 🤘
  Paljon onnea

  VastaaPoista
 35. Luin blogisi lähes yhtä kyytiä läpi. Tarinasi on mieletön ja antaa varmasti paljon voimia samassa tilanteessa oleville. Todella mielenkiintoinen sekä tunteita herättävä. Saat olla itsestäsi ylpeä. Kaikkea hyvää jatkoon, erilaisuus on rikkaus <3

  VastaaPoista
 36. Onnea teille ! Olen joskus aiemminkin blogiasi lukenut, mutta nyt luin alusta alkaen kuin jännitystarinaa, miten asiat etenevät. Olet käsittämättömän rohkea mies kun tällä tavalla olet jakanut elämääsi. Varmasti autat monia rohkaistumaan oman tiensä etsimisessä. Ja näin keski-ikäiselle lääkäritädille olet antanut tietoakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se olisi tarkoitus! Ensin kirjoitin blogia vain itselleni, mutta se kääntyikin muidenkin avuksi.

   Poista
 37. Hei! Kiitos uudesta näkökulmasta jonka toitte ohjelman myötä esille... Rehellisesti sanottuna ei ole tullut ajateltua teidän "kaltaisia" pariskuntia, toisaalta ei ole koskaan vastaan tullutkaan. Paljon kuitenkin tuli avoimepi mielipide ja ymmärrystä asiaan johon minulla oikeastaan ei mielipidettä juuri ollutkaan.
  Toivon teille paljon iloa ja onnea elämään! :)

  VastaaPoista
 38. Näin myös jaksonne tänään ja luin koko blogin läpi. Oli hienoa huomata, kuinka kehityksesi teini-iästä aikuiseksi välittyy tekstissä; se puhdas angsti, vuodatus ja sekalaiset tunteet, mitä käyt läpi. Rehellisesti kohtaat myös ajatuksesi ja tunteesi. Myöhemmissä postauksissa näkyy jo tekstin asusta tuo aiemmin mainitsemani henkinen kasvu. Nauratti, kun totesit yhdessä postauksessa ("tätä et tiedä Alexista" tjsp.), ettet pidä pienistä koirista tai marsuista ja sitten videopostauksessa löytyy jackrussielia ja 2 marsua... Peninan myötä nuokin disliket sitten hävisivät? :D

  Olet tehnyt tärkeää työtä Näin herkkänä ihmisenä ja juuri PTSD diagnoosin saaneena on hienoa nähdä, kuinka toiset ihmiset ponnistelevat mielisairauksien kanssa ja saavat onnellisen lopun. Tosi hienoa, että olet nyt saanut matkasi mieheksi loppuun, jos hienosäätöjä ei lasketa, ja olet löytänyt itsellesi ihanan kumppanin. Odotan innolla tatuoituja nännejä, koska olen utelias miltä ne näyttävät. Toivottavasti hyviltä, vaikkei nykyisetkään huonot ole!

  Kaikkea hyvää teille ja teidän karvalapsille :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Nämä kommentit ovat aikojen saatossa ollut iso apu jaksamaan. (: Enkä pidä edelleenkään marsuista, ne sattuivat vain tulemaan naimakaupan mukana.. :D Tosin nyt jo toinen menehtynyt ja toinen uudessa kodissa.

   Poista
 39. Huh. Täytyy sanoa, että oletpa komea. Myönnän, että ennakkoluuloisesti ajattelin transsukupuoliset todella omituisen näköisiksi. Nyt kun katsoin ohjelman ja olen googlaillut uteliaana transsukpuolisten youtube-videoita, löytänyt transsukupuolisia malleja ja muita, niin olen ihan nolona siitä kaikesta, millaisissa mielikuvissa olen onnistunut elämään tähän päivään asti.

  Onnea. Olette todella söpö pari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihmisiä on _todella_ paljon erilaisia ja olen aikalailla itse siinä välimaastossa ja haluankin olla. Kun itse tutkin transsukupuolisuutta ja eteen tuli enemmänkin vain drag queenin näköisiä ihmisiä, niin harmitti että tuollainenko minusta tulee. Mutta transsukupuolisia on paljon erilaisia, onhan myös niitäkin jotka ovat täydeltä sydämeltä miehiä (cis tai trans), mutta tykkäävät silti pukeutua hameisiin. Eikä se ole keneltäkään pois.

   Poista
  2. Tässä siis yritän sepustaa jotakin sen tyyliin, että transihmiset eivät ole samannäköisiä. Jotkut ovat jo syntyessään miehen näköisiä, osa ei edes halua ikinä näyttää super maskuliiniselta. Ja pituuskaan ei enää kasva, vaan on geneettistä. Kaikki transihmiset eivät ole Bull Mentuloita, mutta se ei vähennä millään tavalla heidän miehisyyttään.

   Poista
 40. Olen myös lukenut blogisi kokonaan mielenkiinnosta. Minulla oli lapsena paras ystävä joka oli myös poika vaikka tytöksi oli syntynyt. Hän leikkautti itsensä myös tullessaan täysi ikäiseksi. Hän oli aina minulle poika ja eikä perheenikään ihmetellyt yhtään että aloitti prosessin. Luonnollista kun on tuntenut jonkun lapsesta asti.

  Haluan sanoa teille Alex ja Penina kaikkea hyvää,olette kaunis pari ��.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se meni vähän meidänkin perheessä. Olenkin tainnut jossain mainita että kummini kutsui minua pienenä Netu-Petteriksi, kun olin niin poikamainen. Hän saisi kutsua minua edelleenkin halutessaan noin, mutta on tainnut jo niin hyvin sisäistää Allun. (:

   Poista
 41. Löysin sun blogin ja tuon ohjelman toisen transmiehen blogin kautta, jossa tuo jakso ja teidät mainittiin. Suosittelisin jokaista teidän heterouttanne kyseenalaistavaa lukemaan: http://yonsupi.vuodatus.net/lue/2016/03/kromosomit-eivat-paneta-ketaan

  Oon nyt kahlannut sun blogia läpi ja tykkään kovasti. Aika harva mun lukemaa transblogia pitävä tyyppi esiintyy omalla naamallaan, ja ymmärrän teidän ohjelman katsottuanne paremmin, että miksi. Teidän ohjelman jakso oli todella hyvä ja lämminhenkinen. Oikein näkyi silmistä kuinka tykkäätte toisistanne. Kaikkea hyvää jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo postaus onkin ihan loistava! Kun olisi aikaa niin pitäisi lukaista muitakin postauksia.

   Poista
 42. Ihastuttava pariskunta! Olkaa rohkeasti itsenne ja rakastakaa toisianne. Olette onnenne ansainneet!

  VastaaPoista
 43. On se vaan kova äijjä! Kaikkea hyvää teille.

  VastaaPoista