21. tammikuuta 2015

Leikkauksen jälkeen

Heräsin eilen heräämössä n. klo 19 maissa. Siitä lähtien olen potenut selkäkipua, yöllä heräsin tunnin välein kipuihin. Nyt pahimmat kivut on ohi, ja pystyisin kirjoittamaan leikkauksesta. En kuitenkaan pysty pitämään läppäriä niin että voisin kirjoittaa.Palaillaan siis perjantaina, jolloin Penina tuo tabletin jolla voin ehkä paremmin kirjoittamaan.

6 kommenttia:

 1. Paranemisia! Aiotko laittaa kuvia tänne leikkauksen lopputuloksesta? Se on tietty aika henkilökohtainen juttu, mutta kysynpä vain uteliaisuuttani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sanoa musta tää on tosi hölmö kysymys, kehtaisitko kysyä joltain muulta bloggaajalta samaa?

   Poista
  2. Kieltämättä olisin voinut vähän harkita ennen kuin kysyn tuollaista. En kuitenkaan tarkoittanut sitä pahalla tai loukatakseni ketään. Kuten sanoin, olen vain utelias sen suhteen, miten nuo leikkaukset Suomessa onnistuu. Pahoittelen jos tuo alkuperäinen kysymykseni on jonkun mielestä loukkaava.

   Poista
  3. Ei mua haittaa nämä kysymykset. Mutta tosiaan vaikka avoin olenkin, niin en aijo lopputuloksesta kuvaa laittaa. Kuvia löytyy paljon googlesta ja voin ehkä yrittää sieltö etsiä kuvaa joka kuvaisi parhaiten penistäni, sitten kun vaan varsi on täysin terve.

   Poista
 2. Toivottavasti selkäkivut helpottaa, pyydä kipulääkettä heti kun siltä vähänkään tuntuu, niin ei trhaan tarvii kärsiä ! Leikkaus on kuitenkin ohi ja meni ilmeisesti hienosti - onnea Alex !

  VastaaPoista
 3. Hienoa että hengissä selvittiin tästäkin leikkauksesta. Paranemisia! - H

  VastaaPoista