5. joulukuuta 2014

Genitaalikirurgia

Tänään minulle soitti 09-alkuisesta numerosta joku Helsingistä. Ensimmäisellä kerralla en vastannut, mutta kun sama numero soitti melkein heti perään uudestaan, vastasin.
Töölön sairaalasta soitettiin ja kysyttiin, että olisiko sopiva leikkausaika minulle tammikuussa. Ja sehän mulle passaa! Eli viimeinen leikkausaika on vihdoin ja viimein 20.01.2015! (unohtamatta mahdollisia korjausleikkauksia)

Olen innoissani ja peloissani ja hämilläni, mutta ennen kaikkea odotan jo kovasti! Paras joululahjako? Nyt vain pitää suunnitella kodin ja koiran hoito (Penina aloittaa mahdollisesti tammikuussa opiskelut), hevosten liikutukset ja työt. En ole tainnut tänne muistaa mainita, että aloitin vuorotyön Hesburgerissa. Tällä hetkellä olen vain osa-aikaisena, mutta tunteja on ollut jo todella reippaasti. Toivottavasti olen edelleen työlistoilla sairasloman jälkeen, sillä tykkään tosta hommasta!
9 kommenttia:

 1. Siis kuukausi 1. vai 10.?

  VastaaPoista
 2. Bongasin sinut tänään Hesburgerissa kun otit tilaukseni vastaan. Jumitti kun yritin pähkäillä että olitko se nyt sinä, joten pahoittelut jos tuijotin. :) Ja kiitos etten joutunut syömään salaattiani kahdella veitsellä. :D

  Mutta tosi hienoja uutisia näköjään siellä! Tsemppiä leikkauksen odotteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, voi apua! Kiitos! Veitsi oli hypännyt haarukoiden laatikkoon. ;D

   Poista
 3. Moi Alex, lähetin sinulle meiliä gmail-osoitteeseen. Luetko ja vastaat mahdollisimman pian, kiitos : ) Anna P

  VastaaPoista
 4. Oletteko kihloissa? :)
  Onnea leikkausajasta!

  VastaaPoista
 5. Hei! Käytätkö packeria säännöllisesti?

  VastaaPoista