16. lokakuuta 2014

Iholla - Alex ;videopostaus

En ole kyseistä ohjelmaa katsonut, paitsi esimerkiksi vilasin yhden jakson netistä. Ei minun tyylinen ohjelma, mutta idea on ihan kiva. Varastin sieltä siis idean tähän videopostaukseen. Tästä ei tullut läheskään yhtä syvällinen saatika mielenkiintoinen ja täältä puuttuu väleistä yleinen mietiskely rakkaudesta, pyhästä hengestä yms. Suoraan sanottuna tämä on siis tavallinen MyDay -postaus.. :D13 kommenttia:

 1. Audio taitaa katketa 2:37 jälkeen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mikä on audio? :D Videon pitäisi kestää 14 min..

   Poista
  2. Äänet ei kuulu.

   Poista
  3. Hmm, mulla kuuluu.. missäköhän vika. Musiikkia pitäisi olla 1,5min ja sen jälkeen äänet loppuvideon ajan.

   Poista
  4. No sit se olikin niin kuin pitikin. :) Ihmettelin vain kun ei puhetta kuulunut.

   Poista
  5. Oho, luinkin viestis väärin, "ja sen jälkeen äänet pois loppuvideon ajan." Eli siis joo, puhetta eikä mitään kuulu enää sen musiikin jälkeen. :D

   Poista
 2. mulla kuuluu musiikkia 2:37 asti ja sen jälkeen ei kuulu ääntä ollenkaan, samallai ku anolla :S

  VastaaPoista
 3. Ei siis kuulu mitään? Puhetta sun muuta hälinää pitäisi olla musiikin jälkeen.. pitääpä kattoo missä mättää kun mulla kuuluu video niinku pitääkin.

  VastaaPoista
 4. Ei siis kuulu mitään? Puhetta sun muuta hälinää pitäisi olla musiikin jälkeen.. pitääpä kattoo missä mättää kun mulla kuuluu video niinku pitääkin.

  VastaaPoista
 5. Ei kuulu mitään täälläkään tuon pimputuksen loputtua. Menin vielä katsomaan tuon videon ihan Youtubesta ja sama homma sielläkin: ihan mykkä on hän.

  -Anna

  VastaaPoista
 6. Hei!

  En löytänyt mistään mitään yhteystietojasi ja haluaisin ottaa sinuun yhteyttä erääseen tapahtumaan liittyen. Mitä kautta se olisi mahdollista?

  - Otto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, täällä on vähän muutostyö kesken, olisi tulossa "yhteystiedot" kohta. Mutta siis voit ottaa yhteyttä sähköpostiin axxeli1991@gmail.com :)

   Poista
 7. Kiva video :) olet nyvä näköinen!

  VastaaPoista