4. lokakuuta 2013

Kuulumisia

Anteeksi hiljaiselo! Hirveän pitkä tauko ollut. Sekä muutama hirveä instagram-kuva.
Tekosyyt:

1. tyttöystävä
2. talli omassa pihassa
3. oma hevonen

Asiaan, mulle kuuluu tosi hyvää.

Leikkauksesta on nyt vähän yli kuukausi ja haavat ovat täysin parantuneet ja olo on täysin normaali. Leikkauksen jälkeiset päivät olin väsynyt ja masu oli kipee, niinkuin normaalisti kuuluikin. Tätä jatkui ehkäpä sellainen 2 viikkoa, jonka jälkeen pystyin olemaan jo suht normaalisti. Tuo väsynyt ja kuumeinen olotila ei kestänyt tuota kahta viikkoakaan.
Seuraavat kaksi viikkoa meni aika normaalisti, tein tallitöitäkin. Ihan kahta viikkoa ei mennyt kun kävin jo hevosen selässäkin. Ravi tuntui alakerrassa hieman kummalliselta, mutta ei sattunut. Vatsaa vähän kipristi välillä ja alimman arven kohdalla oli plotti jonka painaminen arasti, muiden arpien kohdalla ei tällaista ollut.

Alimman arven tikit kuitenkin sulivat ensin. Loput arvet tuli perässä, yhdestä jouduin vähän leikkaamaan tikkiä kun se oli sulanut jotenkin ruven ympärille. Loppu osa tikistä sitten suli pois. Navan alla oleva arpi vuosi keltaista eritettä aina välillä, uskon sen olevan ihan normaalia ja kun tikit sulivat siitä, eritekkin loppui.

Nyt kaikki arvet näyttävät tosi hyviltä, pienet enemmänkin palovammojen näköiset haalean punaiset läikät masussa. Kipuja ei ole ja mitenkään ei tunnu että olisin käynyt leikkauksessa, ratsastuskin tuntui taas normaalilta siinä 2,5 viikon jälkeen.

Tuossa 2,5 viikon jälkeen tapahtui vain niin että ilman mitään ihmeempää, rupesi alakerrasta vuotamaan verta. Kipua ei ollut ja peilillä kun vilkaisi, niin kaikki näytti normaalilta. Pieni hyytymäläikkä tuli ja 2 yötä tiputteli ihan vähän verta. Sitten se loppui ja tutkittuani nettiä, arvelin tämän olevan aivan normaalia tikkien sulamista, kun leikkauksen jälkeinen veri tulee pois.

19 kommenttia:

 1. näytätpäs hyvältä ja onnelliselta! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että kaikki on hyvin! :-) millä nimimerkillä sut löytää instasta?

  VastaaPoista
 3. Komppaan edellisiä, näytät kuvissa tosi onnelliselta! :) Ihana kuulla et kipuilu on jo loppunu eikä leikkauksen jälkeen oo sattunu mitään pientä verenvuotoo ja masukipuja pahempaa.
  Näin btw, sun postaukset jotenkin rohkaisee mua etenemään omassa sukupuolenkorjausprosessissani. Varsinkin se, kun sun kuvista ja teksteistä huomaa miten sun elämänlaatu paranee päivä päivältä, vaikutat tyytyväisemmältä ja elämäniloisemmalta... Tai sellaisen käsityksen mä ainakin saan. Kiitos kun kirjoitat tätä blogia ja elät elämääs ja nautit siitä :D

  VastaaPoista
 4. Mä oon pari kertaa nähny sut livenä ja pakko kyllä sanoa, että susta ei todellakaan huomaa päällepäin mitä käyt läpi. Oot aivan täys mies ja vielä todella komea sellanen! Kaikkea hyvää sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä mua on näkyny? (:

   Poista
  2. Oon ollu sun kaa yhtäaikaa siel jokimaan horzella! :)

   Poista
 5. Tosi kiva oli lukee tätä postausta! Vaikutat tosi onnelliselta :) Ihan btw, minkä kokoinen toi siun toisen korvan venytys on?

  VastaaPoista
 6. Määä! :D voihan alex! XDXD

  VastaaPoista
 7. Näytät hyvältä ja sun tyttöystäväs(?) on suloinen!

  VastaaPoista
 8. oot niin komea ja sun tyttökaveri niin nätti!! (:

  VastaaPoista
 9. Näytät ihan mahdottoman hyvältä! Kaukana on varmasti jo ne ajat että joku luulee tytöksi tai edes sellaista tarvii stressata. Lämmintä ihanaa syksyä :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva kun kirjoittelit pitkästä aikaa, ja erityiskiitos kuvien laittamisesta, itsellenikin tuli hämärä muistikuva siitä, miltä näyttää onnellinen ihminen :)

  VastaaPoista
 11. Moikka Alex! Eksyin tänne Iivikan blogista (http://stuckedforlife.blogspot.com) ja jäin lukemaan vaikka pitäis jo olla nukkumassa. :) Ensinnäkin tähän oli vaan pakko kommentoida kun te ootte NIIN suloinen&komee pari, toi kuva on ihan sairaan magee! :) Tokaksikin, halusin vaan kertoa, et kunnioitan aivan äärettömästi sun rohkeutta kirjoittaa blogia näin rehellisesti - oot kirjoittanut tosi synkistä hetkistä ja nyt jaat lukijoiden kanssa onnelliset hetket. Tästä on lisäksi varmaan ihan älyttömästi iloa ja tukea heille, jotka miettivät vielä tuota prosessia, tai jotka käyvät sitä läpi. Jään varmasti lukemaan blogiasi ja toivotan sulle ihan älyttömästi niitä onnellisia hetkiä! Olet NIIN ansainnut ne!

  <3: "Tyyne"

  VastaaPoista